10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Bize ne ise, konu neden açıyorsunuz???

Deşifre olacak ne var ki bunda? Olayı yazmışsınız zaten. Şu an kaç 10 günlük evlinin evinde çocuk vardır? :KK45:
Sanki kimlik fotokopisiyle ikametgah senedi sormuşlar :D

Bu kadar konuyu yazıp olayın neresinde olduğunu söylememek de ilginç. Elti olabilir mi acaba?

Kimse bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmesin yaa.. 3-4 tane yapıp bunalınca ilk fırsatta birilerine bırakıp kaçmasın. Bu nasıl bir zihniyet biri bana açıklasın? 5 günlük evliyken gelinin 10-12 yaşındaki yeğeninin tek başına gelip 5 gün evet sadece 5 günlük evli çiftin evine yerleşmesi nedir yaa? Üstelik de 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var, salgın var. Bu baştan savmak, düşüncesizlik, görgüsüzlük dışında ne olabilir başka?
gelinin yeğenimiş kabul etmiyedi..

Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Damat nasıl olabilirsin ki zaten 🙄

Back
X