- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Hellohappiness
gelinin kiz kardesitamam o değilsin bu değilsin de kimsin ?
valiz misin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinin kiz kardesitamam o değilsin bu değilsin de kimsin ?
valiz misin?
Deşifre olacak ne var ki bunda? Olayı yazmışsınız zaten. Şu an kaç 10 günlük evlinin evinde çocuk vardır?illa kendini deşifre et diyorsunuz yaniEvin yatak odasıyım 5 günlük evli çiftin kardeş kardeş uyumasından rahatsızım
![]()
Gelinin olsa sorun olmazdı, erkek tarafındandır.gelinin kiz kardesi![]()
Bize ne ise, konu neden açıyorsunuz???Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Sanki kimlik fotokopisiyle ikametgah senedi sormuşlarDeşifre olacak ne var ki bunda? Olayı yazmışsınız zaten. Şu an kaç 10 günlük evlinin evinde çocuk vardır?![]()
Çocuk kimin çocuğu o belli değil kiGelinin olsa sorun olmazdı, erkek tarafındandır.
Çocuk, gelinin yeğeniymiş. O kadarını öğrenebildik.Çocuk kimin çocuğu o belli değil ki![]()
gelinin kiz kardesi![]()
Gelinin olsa sorun olmazdı, erkek tarafındandır.
Çocuk kimin çocuğu o belli değil ki![]()
Ben de onu dedim zaten. Çocuk gelin tarafından, konu sahibi kız tarafı olamaz bu sinirle.gelinin yeğeniymiş yazmış..
gelinin yeğenimiş kabul etmiyedi..Kimse bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmesin yaa.. 3-4 tane yapıp bunalınca ilk fırsatta birilerine bırakıp kaçmasın. Bu nasıl bir zihniyet biri bana açıklasın? 5 günlük evliyken gelinin 10-12 yaşındaki yeğeninin tek başına gelip 5 gün evet sadece 5 günlük evli çiftin evine yerleşmesi nedir yaa? Üstelik de 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var, salgın var. Bu baştan savmak, düşüncesizlik, görgüsüzlük dışında ne olabilir başka?
Damat nasıl olabilirsin ki zatenSinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Erkek kardeşi arayıp dert yanıyor demek ki, çocuk çıktı başımıza diye.Ben de onu dedim zaten. Çocuk gelin tarafından, konu sahibi kız tarafı olamaz bu sinirle.