- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.610
- 63
- Konu Sahibi Hellohappiness
- #201
Süpersiniz:)))))Neden aramadınız polisi direkt engel olaydınız o zaman?
Şimdi arayın ihbar edin
sonuçta rahatsızsınız siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersiniz:)))))Neden aramadınız polisi direkt engel olaydınız o zaman?
Şimdi arayın ihbar edin
sonuçta rahatsızsınız siz
Sizi ilgilendiren hiçbir şey yok.Onlar çekirdek aile.Siz o aile ile aynı eve yerlesmediginiz sürece hiçbir seylerine karisamazsiniz.Size sorulmadigi sürece de söz hakkınız yok..Birakin şu gelinlerin yakasını artık..En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.
Yahu aynısı benim ablama da oldu.Evlendiginin ertesi günü damatin yeğeni yanlarindaydi ve ablam sesini cikarmasa annesi çalıştığı için her gün gelecekti..Ama hafif sert çıkıştı .Kavga da olmadı.Cocuk da gelmedi bir daha ...Evet rahatsız edici bir durum.Kimse normalleştiremez ama bırakın onlar halledin.Size ne oluyor ??Ablam da bana anlattı.Dinledim geçtim.Hic de sinirlenmedim.Bunda bu kadar kahrolacak ne var anlamadım..Beni yargılamaya gelenlere ve kişisel tatmin için yazanlara cevap vermiyorum. Konuma içten cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Buna benzer bir durum yeni evliyken benim de başıma gelmişti ama birkaç aylık evliydim. Çok çok rahatsızdım ama bazen eşinize direkt söyleyemiyorsunuz. Bugün gider yarın gider diye beklerken sinir katsayım git gide arttı ve daha yeni evliyken eşimle aram açılıyordu. Çünkü hepimiz biliyoruz ki konuşarak çözülmeyen her sorun tribe evriliyor. Damat da elbette rahatsız ama eşini kırmamak için SABREDİYOR.
Aklı başında kardeşin varsa merak etme izin vermez. Dengeyi sağlar. Başlarda kardeşime ne oluyor falan diyordum ama 4 yıl geçti çok şükür bir sıkıntımız olmadı. İş kardeşlerde bitiyor :)))Bende gorumce olcam ilerde ama böyleler hemen belli ediyo zaten kendiniaamn Allah korusun ben böyle olmayayım sonra
![]()
Kişi ya görümce ya da baldiz..Kız kardeşini ya da erkek kardeşini savunuyor kendince.Taraflardan birinin yeğeni evlerine gelmiş.Durum bu:))Bu ne biçim konu nasıl bir olay anlatımı hic bir şey anlamadım.
Şöyle bir izlenim uyandırıyor
çocuk gelin ya da damadın çocuğu heralde anane ya da babaanne ile yasıyor
bunlar evlenince çocuk hemen eve geldi
direkt bunu anladım
daha doğrusu anlamadım yav beynim yandı
Anne baba calısmıyor değişik bir aileymiş yani tamda tahmin ettiğim gibi keyfi durum zaten değişik olmasalar cocuklarını başkalarının başına salmazlar daha ilk haftadan teyzede olsa. her şeyi tam okumadan saldıran sizi coookk iyi niyetli buldumAllah sizin gibi art niyetli insandan o insanları korusun arkasından dedikodusunu yaptığınızı bile bilmiyordur o kadar hıncınız var ki saçma sapan konuşuyorsunuz sevmiyormuş da kocasını belki de ondan çocuğu kabul etmiş silah mı dayamışlar kızın başına? tamamen kafanızdan uydurup günah alıyorsunuz yazık ne kolay dedikodu yapıp ithamda bulunmal belki anne baba çalışıyor riske atmamak için bıraktılar keyfe bıraktıklarını ne biliyorsunuz ne var oturup beraber çizgi film izleseler evlilik ilk 5 günden ibaret değil
Bu da kesin değil sanırım bu konuda da cevap vermemiş iddialara cünküKişi ya görümce ya da baldiz..Kız kardeşini ya da erkek kardeşini savunuyor kendince.Taraflardan birinin yeğeni evlerine gelmiş.Durum bu:))
Gene anlamadikSinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Onları düşünüyorsa gitsin onlara söylesinKonuyu açan kişi görümce mi???Yine bir görümce vakası desenize:))))Gelinin evine burnunu mu sokuyor???Yooo yoooo karışmıyor fikir veriyor,onlari düşünüyor .....:)))))
Şaka mı bu, şimdi ne haldelerNe iyi görümce kardeşi gelini yanlız kalsın istiyor ben evlenince benim iki görümcemde ilk gün eşleriyle bizde kalmak istemişlerdi sırf biz yanlız kalıp birlikte olamayalım diye eşim hayır deyince de çocuğu bırakalım dayısını özler demişlerdi ama biz hiç birini dinlememiştik keşke benim görümcelerde konu sahibi gibi eşimi ve beni düşünselerdi![]()
İşimiz var derken çarşaf mı kontrol edeceklerdi acabaAynen öyle valla benim eşim bana laf bile söyletmedi işimiz var bizim ne işiniz var sizin burda 2 ay sonra gelin ancak o zaman müsait oluruz dedi![]()