10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.
bu ne ya arkası yarın gibi neden açık açık anlatmıyorsun konuyu oofff 6ncı sayfadayım daha dur devam ediyim bari bişi çıkıcak mı

edit: çok saçma okuyamıyacam bütün sayfaları...bikere sen kimsin... nie konu açtın millete sanane tayfası demek için mi ?

Son düzenleme:
Damadın yakınısın ve seni ilgilendirmiyor. Benim evime yeğenim gelse eşim dışında hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez. Aynı şekilde eşimin yeğeni evimize gelse benim ailemi ilgilendirmez, yalnızca beni ve eşimi ilgilendirir.

Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.

Sana ne demiyoruz tabii ki gelinlerimizin derdi hepimizin derdidir. Gelinin ablası falansınız sanirim. Bence derdiniz kiminleyse gidin ona cemkirin cesaretiniz varsa açarsınız aynı sözleri konunun muhatabına söylersiniz

Yeğen kız mıymış erkek mi?
Yazildiysa kaçırdım.
Bu konuda en önemlisi bu bence.:KK47:

Evlenmek yasakken nasıl evlenilebilir hanımefendi? Hani resmi makamlar nikah kıyıyor ya o bakımdan soruyorum 🤔
Sen neden bu kadar agresifsin ben nediyorum vüris zamanı nasıl evlendi hem senin evin değilse s-a-n-a-n-e sen gidip yerleşşen kimse sesini çıkarmayacak galiba bence bir uslubunu düzelt kıskançlığından nerelere saldıracagını saşırmıssın

Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Görümce teamm abowwwwww🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Sizde başkasının hayatina burnunuzu sokmuş oluyorsunuz bu durumda.

Bazıları kel alaka konu yazmada birbiri ile yarışarak konu açıyor. Konu sahibi bir hobi edinin ama bu bdv olmasın.

Siz kimsiniz ki demeyecegim. Cunku ben de baskalarinin basina gelen seyleri gunlerce kafama takar sinir olurum. Mesela bir tanidigim vardi. Kizin babasi vefat etmisti ve durumlari cok kotuydu, ailesinden ayri bir sehirde, devam zorunlulugu olan zor bir okulda okuyordu. Butun bos zamanlarinda ozel ders veriyordu ve ailesine para yolluyordu kendi simitle gecistiyordu ogunlerini. Buna ragmen bu kizcagizin odun dangalak moron bir baltaya sap olamamis erkek kardesi ve kardesinin simarik nisanlisi kizdan "bize nisan yap. bize bohca hazirla. bizim kinamizi surda yap" gibi isteklerde bulunuyor, kusuyor, duygusal baski yapiyorlardi. Kiz da hayir diyemiyor yapiyordu ogrenci haliyle.

O zamanlar KK'da aktif olsaydim her gun "Tanidigimin erkek kardesi nolur bakin!!!" "Sinirden uyuyamiyorum: bir tanidigimin erkek kardesi!!!" gibi konular acardim kesin. O derece sinirlendiriyordu bu durum beni.

Sinirlenmemizin sebebi ise bence: kendimiz de hayir diyemeyen pasif agresif tipleriz. Bunun cozumu cok basit, cift gelme diyecek. Ama biz olsak biz de gelme diyemeyiz ondan kinleniyoruz.

Sizin sinirlenmenize sebep bu olabilir...

Yalniz dusununce konu cok fena ha. Karantinada 1+1 evde 5 gunluk evliler romantizmin dibine vurabilirdi cocuk cidden hic olmamis orda. Bence her kimseniz duruma mudahale edip o cocugu o evden almalisiniz. Beni bile sinirden kasinti basti burda. Bu durum kamuyu ilgilendiren bir mesele ciddiyetinde bence kimse bunu yasamamali. :KK45:

Yalniz dusununce konu cok fena ha. Karantinada 1+1 evde 5 gunluk evliler romantizmin dibine vurabilirdi cocuk cidden hic olmamis orda. Bence her kimseniz duruma mudahale edip o cocugu o evden almalisiniz. Beni bile sinirden kasinti basti burda. Bu durum kamuyu ilgilendiren bir mesele ciddiyetinde bence kimse bunu yasamamali. :KK45:
Karantina olmasa gerçekten olaya müdahale ederdim 😂 Ben evden çıkmıyorum 1 aydır. Millet masallah gezmesinden tozmasından rksik kalmıyor. Bu cahil ve duyarsız tipler yüzünden salgın hız kesmiyor.

Back
X