- Konu Sahibi Hellohappiness
Görümce oldugunuzu düşünerek yazıyorum kardeşiniz yenı evliyiz ben çok rahatsızım diyerek sizle mi paylaştı da sizi gerdi bu durum?
yoksa kendi kendinize mi
yoksa kendi kendinize mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Yok o olsa böyle dert edinmez bence kizkardesSen görümcesin bence![]()
Çocuk gelinin yeğeniymiş ama, ilk mesajında yazmış benim de gözümden kaçtı başta.Yok o olsa böyle dert edinmez bence kizkardes
Kardeşi sevişemiyor diye karalar bağlayan bir görümcük bence.Gelin degilsiniz
Damat degilsiniz
Cocuk da degilsiniz
E o zaman iki kisinin sevisememesi neden size dert oldu?
Hmmm evet bu da doğruBen de onu dedim zaten. Çocuk gelin tarafından, konu sahibi kız tarafı olamaz bu sinirle.
kiz yok yazan kisi gelinin bacisidir cocukda Damadin yigeniridr görümcenin yaniGelinin olsa sorun olmazdı, erkek tarafındandır.
özel????Milletin ozelini gelip burada niye acarlarsa.
Çocuk gelinin yeğeni yazmış konu sahibi.kiz yok yazan kisi gelinin bacisidir cocukda Damadin yigeniridr görümcenin yani![]()
gelinin 10-12 yaşındaki yeğeninin tek başına gelip
ay yazdim yazdim sildim ban yemeyeyim diyeÇocuk gelinin yeğeni yazmış konu sahibi.
Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Halbuki siz bdvde degilsiniz hemiŞu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.Halbuki siz bdvde degilsiniz hemi
Sevisemeyenler bunca sinir yapmamistir,sakin olun![]()