10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Görümce oldugunuzu düşünerek yazıyorum kardeşiniz yenı evliyiz ben çok rahatsızım diyerek sizle mi paylaştı da sizi gerdi bu durum?

yoksa kendi kendinize mi

Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.

Sana neci olarak zahmet edip yazmıyorum onun yerine başka bir soru soracağım bize ne?

Doğrudur, değildir diye yorum yapmayacağım. Zira yeni evli çift dışında kimseyi ilgilendirmeyen bir konu.

Bu çiftten biri konu açarsa yorum yapılabilir.

Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.

Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.

peki kardeşiniz eşiyle konuşsa bu durumu

Halbuki siz bdvde degilsiniz hemi 😁
Sevisemeyenler bunca sinir yapmamistir,sakin olun;)

E arasınlar anasını babasını gelip almalarını söylesinler.
Ve tavırlarını koysunlar.

Halbuki siz bdvde degilsiniz hemi 😁
Sevisemeyenler bunca sinir yapmamistir,sakin olun:KK66:
En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.

Back
X