10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.

Başkalarının hayatına o derece meraklı biri varsa o da senmişsin gibi görünüyor madem kimseyi ilgilendirmiyor niye Bdv de konu açma gereğini duyduğunuzu merak ettim. Durum güncellemesi yapabilirdiniz mesela ama siz burda insanların tavrını merak ettiniz. Tutarsız tavırlarınız var maalesef ve insanlara kaba cevaplar veriyorsunuz.

En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.
Hic tanimadiginiz insanlara kendimizi herhangi bir sekilde ifade etme zorunlulugumuz yok.

Ne kadar yakin olursaniz olun. Anca gelin veya damat olursaniz bu konu icin soz sahibisiniz. Gelme diyecek iki kisi varsa o da onlar cunku. Baska caresi cozumu var mi sizce? Gorumce/elti veya baska bir akraba o an hayir gelmesin bu cocuk dese cok mu ise yarayacakti?

Beni yargılamaya gelenlere ve kişisel tatmin için yazanlara cevap vermiyorum. Konuma içten cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Buna benzer bir durum yeni evliyken benim de başıma gelmişti ama birkaç aylık evliydim. Çok çok rahatsızdım ama bazen eşinize direkt söyleyemiyorsunuz. Bugün gider yarın gider diye beklerken sinir katsayım git gide arttı ve daha yeni evliyken eşimle aram açılıyordu. Çünkü hepimiz biliyoruz ki konuşarak çözülmeyen her sorun tribe evriliyor. Damat da elbette rahatsız ama eşini kırmamak için SABREDİYOR.

Çocuk gelinin yegeniyse yorumlar: sanane, ne karışıyordu, küçücük çocuktan ne istiyorsun, sen cadı gorumcesin.
Çocuk erkeğin yegeniyse yorumlar: terbiyesizler, çocuğuna bakamayan yapmasın, utanmazlar, 5 günlük gelinin evine yatılı çocuk mu gönderilir, hadsizler, hemen çocuğu köy kapının önüne.
Klasik kk yorumlari.

Ben size hak veriyorum, benim de düşüncesiz insanlara ve mantıksız davranışlara asla tahammülüm yok, etkilenen kim olursa olsun. Bir yakınınız için sizin sinir olmanız da çok normal. Bence onlar konuşmalı, gerçekten insanın içten içe kendi yemesi çok sinir bozucu bir durum ben artık her şeyi söylemeyi ve hoşuma gitmeyen hiçbir şeyi yapmamayı tercih ediyorum, tamamen rahatlık.

En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.

Ne kadar yakin olursak olalim ciftlerden biri degilsek bizi ilgilendirmez ki.
Konuda haklisiniz elbet 5 günlük evli cifte yatili misafir olmaz.
Cok yakinlariysaniz bilirsiniz, neden kabul etmisler?
Bu kadar yakinsaniz soyleyin geri gondersinler.

Çocuk gelinin yegeniyse yorumlar: sanane, ne karışıyordu, küçücük çocuktan ne istiyorsun, sen cadı gorumcesin.
Çocuk erkeğin yegeniyse yorumlar: terbiyesizler, çocuğuna bakamayan yapmasın, utanmazlar, 5 günlük gelinin evine yatılı çocuk mu gönderilir, hadsizler, hemen çocuğu köy kapının önüne.
Klasik kk yorumlari.
👏👏👏👏

Ben size hak veriyorum, benim de düşüncesiz insanlara ve mantıksız davranışlara asla tahammülüm yok, etkilenen kim olursa olsun. Bir yakınınız için sizin sinir olmanız da çok normal. Bence onlar konuşmalı, gerçekten insanın içten içe kendi yemesi çok sinir bozucu bir durum ben artık her şeyi söylemeyi ve hoşuma gitmeyen hiçbir şeyi yapmamayı tercih ediyorum, tamamen rahatlık.
Bir önceki yorumumda bahsetmiştim, benim başıma geldiğinde susmuş ve kendi kendilerine anlamalarını beklemiştim trip atarak 😃 Ama artık ben de her şeyi söylüyorum ve gerçekten susup sabretmekten daha iyi geliyor ilişkilere. Ama bu bazılarımızda sancılı bir süreçten sonra tecrübeyle kazanılan bir davranış biçimi olabiliyor.

İyide bunda abartılıcak bir durum varsa sizin bu virüs zamanı evlenmenizde acayip yasak olduğunu bile bile neden evlendin

Ne tuhaf insanlar sırf konuyu sabote edip dağıtmak İcin varlar sanki.. Realde biri size aaa duydun mu şöyle şöyle olmuş dediğinde bizene bizi ilgilendirmiyor diyen var mı illa ki bir yorum yapılıyor. Vee görümce diye kadına sanane demişler şaka gibi..normal bir durum yok ortada ben olsam asla kabul etmezdim cocugun anasını arayıp yeni evliyiz al cocugunu derdim açık açık

Sayın görümce kardeşinizin sevişememesi mi sizi gerdi ne gerdi? 5 günlük evliyken gelin yiğenini.çağırdıysa kardeşinde ses çıkarmadıysa sizi ilgilendiren nedir? Yok bakamayan çocuk yapmasınmış ne alaka hem zaten sokağa çıkma yasağı var çocuk oraya nasıl geldi geldiyse de ortam değişikliği olsun diyedir 5 gün sevişmeseler bişey olmaz uyuyunca da olur o iş..5 günlük evli olunca noluyor? Zaten korona korkusundan kimse yaklaşamıyor birbirine..siz niye bu kadar bilendiniz onlar hayatından memnun çatlıyor musunuz ne görümce..

Çocuklarının suçu yoktur. Görgüsüz annelerin babaların sucu. Ama bizde yeri geldiğinde "hayır" demeyi öğrenmemiz lazım. Yoksa iyi niyeti istismar edecekler cok
Sonunda 1 tane normal,aklı başında cevap.
Ellerin dert görmesin.
Hemen geyik topiğine dönüyor. Mantıklı,düzgün olan,laf sokma veya kavgaya sebebiyet vermeyecek tek bir cevap gelmemiş konuya. Çok çok ilginç. Mune Mune

Back
X