- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Hellohappiness
Sanırım bu bir görümce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bu bir görümce
Çocuk günlerdir oradaydı ve konuyu açmadan hemen önceki telefon görüşmemde dün gitmediğini öğrendim. Şimdi de sokağa çıkma yasağı var yani en az bir 4 gün daha orada kalacak. Yani ilk şok ve sinirle sadece aklıma gelenleri yazdım.Peki bunu konunuzu açarken neden düzgünce yazmayıp insanların konuyu kendi kendine anlamasını bekliyorsunuz.
İlk yazdığınız mesajı okuyun ve ne anlatmak istediğinizi konuyu bilmeyen biri anlayabilir mi düşünün.
BDV bölümündesin sen de belli ki o her halta burnunu sokanlardansın bu aradaŞu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Her şey sevişmek mi yahu zaten aynı evde biriyle yaşamaya alısmaya calısıyosun ilk kahvaltılar ilk kahveler güzel sohbetler mum ışığında oturmaları gerekirken belki de cocukla beraber cizgi film izliyordurlar. Aman cok mu gerekliydi yeğen annesi hasta mı olmus yooo keyfi gelmiş gereksiz yani belkide kadın kocasını sevmiyor basbasa kalmamak İcin bilerek bile cağırmıstır bu Bile gelir akla
Çocuğun orda olması konusunda sonuna kadar haklısınız, zaten ilk başta virüs var ikincisi çok densizce yeni evlilerin yanında yatılı kalan birisi, çocuk veya büyük farketmez, her halükarda absürt.Çocuk günlerdir oradaydı ve konuyu açmadan hemen önceki telefon görüşmemde dün gitmediğini öğrendim. Şimdi de sokağa çıkma yasağı var yani en az bir 4 gün daha orada kalacak. Yani ilk şok ve sinirle sadece aklıma gelenleri yazdım.
Ay o çocuğun anası benim. Kimse sevismesin istiyorum o yüzden bebeyi yolladımSinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
İlk iki sayfada gayet normal bir şekilde insanlar ya konu sahibini gelin zannederek yorum yapmış, ya da siz kimsiniz bu olayda demiş. Konu sahibinin yatak odasıyım yanıtından sonra cozutmuş iş.Düzgün bir üslupla sorulup anlaşılabilirdi olayın ayrıntısı. Yorumlar en baştan itibaren saçma. Konu sahibinin yatak odasıyım demesini beklememiş arkadaşlar sağ olsunlar.
Herkesin aynı anda geyik topiği gibi kakara kikiri yapması bu konudaki en anormal durum.
Konu sahibi "sana ne" ekibinden gelecek yorumları engellendiği için ilk etapta yazmak istememiştir. Ve fakat engel olamadı.
Ben ne konu sahibini tanırım. Ne sizi ve ne de burdaki arkadaşları.
Ben tarafsız olarak yorumumu yapıyorum.
Tarafsız bakınca bir konuya aynı anda geyik topiği gibi tadında, sana ne
ya da bana ne gibi 5 yaşında çocuğun tripleri kokan yorumlar yazmak oldukca nahoş bir durum.
En azından bana göre.
Damat abinizmi oluyorBeni yargılamaya gelenlere ve kişisel tatmin için yazanlara cevap vermiyorum. Konuma içten cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Buna benzer bir durum yeni evliyken benim de başıma gelmişti ama birkaç aylık evliydim. Çok çok rahatsızdım ama bazen eşinize direkt söyleyemiyorsunuz. Bugün gider yarın gider diye beklerken sinir katsayım git gide arttı ve daha yeni evliyken eşimle aram açılıyordu. Çünkü hepimiz biliyoruz ki konuşarak çözülmeyen her sorun tribe evriliyor. Damat da elbette rahatsız ama eşini kırmamak için SABREDİYOR.
Görümçe yeni evli abisinin evliliğine müdahale etmeye çalışma çabalarızişteDurum sinir bozucu ama konuyu anlatış şekli pek anlaşılır değil.
Onlar yeni evli sen değilsin biırakta onlar rahatsız olsun seni neresi ilgilendiriyorGerçekten normal bir aile değil. Kadının 4 küçük çocuğu var. Kocası şu an çalışmıyor, kendisi zaten çalışmıyor. Evler arası araçla 20 dk, öyle yatılı kalınacak bir durum da yok. Kaldı ki 5 günlük evliler, salgın tehdidi var, ayrıca o çocuğa sokağa çıkma yasağı varken gönderdiler.
Nikah yapılıyor mu bu günlerde yaNikahtir o düğün olsa duramazlar![]()
Cadı görümce işte konu sahibiSizi kimsenin yargıladığı yok, kendi kendinize tribe girdiniz. Çocuğun gelip kalmasını tasvip eden kim? Bu zaten çok saçma bir durum.
Siz kendi kendinize öyle dolmuşsunuz ki konu da kimden bahsettiğinizi tam olarak yazmamanıza tepki verenlere çok farklı bir şekil de tepki veriyorsunuz.
Sana ne sanane ne karışıyon sen yaÇocuk günlerdir oradaydı ve konuyu açmadan hemen önceki telefon görüşmemde dün gitmediğini öğrendim. Şimdi de sokağa çıkma yasağı var yani en az bir 4 gün daha orada kalacak. Yani ilk şok ve sinirle sadece aklıma gelenleri yazdım.
Aynen kesinlikle görümceSanırım bu bir görümcekonuyu görümce açmış
![]()