10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Sizi esiniz düşünmüş gorumceler dusunmese kaç yazar :) eminim o zaman bile ablasına hayır diyemiyecegi için tabi kalın diyen çok erkek olurdu . Gerekirse eşle kavga çıkardı
Aynen öyle valla benim eşim bana laf bile söyletmedi işimiz var bizim ne işiniz var sizin burda 2 ay sonra gelin ancak o zaman müsait oluruz dedi 😁

Burda ne cadılığımı bırakmıslar ne kıskançlığımı ama ben gelini de bizden gibi gördüm hep. Damat tarafından çaya, yemeğe gitmek isteyenler de oldu, acele etmeyin evlerine alışsınlar birbirlerine alışsınlar diye diye engelledim. Ve çok yakın olduğum halde hiç gitmedim, zaten salgın bitmeden de gitmem. Dediğim gibi yaptıkları gerçekten görgüsüzlük ama bunu bir yana bıraksak bile salgın nedeniyle riskli ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı olduğu için suç. Ama hala beni eleştiren tipler var ya hayret doğrusu..
Böyle bir şey erkek tarafından da kız tarafından da olsa farketmez çok ayıp birşey herkes hayır demeyi bilmiyor maalesef belki kardeşinizde gelinde hayır deyemeyenlerdendir asıl hata çocuğu bırakanlarda ne cürret insanların iyi niyetini kullanıyorlar ayrıca evet yasak sokağa çıkmaları ben sizin yerinizde olsam hemen o anda şikayet ederdim gerçi geç kalmışta sayılmazsınız

Evet maskeler takılı gelin damat iki şahit ve nikah memuruyla kıyılıyormuş nikahlar. Facetime’dan da olsa olurdu bence. Bir de sanki aynı evde yaşamayacak gece sevişmeyeceklermiş gibi gelinle damat da sosyal mesafeye uygun uzaktan jestlerle kutluyor evliliği, sarılmıyorlar falan haberlerde görünce çok gülmüştüm.
Ne aceleleri var ya ertelesinler nikahı korona geçene kadar atlımı kovalıyor arkalarından. İnsanlara akıl sır ermiyor

Benim anlamadığım şey damat karısına diyemiyor mu ilk günlerimiz yatılı misafir olmaz diye. İnsanlar bu kadarcık şeyi bile söylemekten acizler çekiniyorlar ama evlilik yürüyecekler. Böyle durumlar açık açık konuşulur yoksa o işin sonu gelmez
İlk günlerde misafir olsa ne olucak ki şartlar bunu gerektirmiş demek ki. Evlendiler diye mağaradan çıkmış gibi sabah akşam sevişmelerine gerek yok

Normalde bdv de dönen toplu geyiklerle konu sabote edilmesine ben de karşıyım ama şu da bir gerçek ki konu sahibinin kim olduğu söylemedigi konularda üyeler konudan çok kim olduğuna odaklanır.

Paralel konular :"Ünlü birine aşık oldum ama kim olduğunu söylemem". O ünlü açıklanana kadar bir sürü tahmin ve konu alt üst edilir.

Damat şikayet edebilir de gelin bu konuda ki düşüncesi ne acaba?

İlk günlerde misafir olsa ne olucak ki şartlar bunu gerektirmiş demek ki. Evlendiler diye mağaradan çıkmış gibi sabah akşam sevişmelerine gerek yok
E belki de sevişeceklerdir bu gerek olup olmama meselesi değil istek meselesi neden kısıtlansınlar da illa sevişmek değil mesele. İki insan için eğer daha önce aynı evi paylaşmadılarsa farklı bir yaşantı. Birbirlerine alışma uyum süreci, benim için başbaşa kalmayı tercih edeceğim bir süre. Nitekim ilk gece bile eşimin ailesinin üst katında kalmayı kabul etmedim 1 gecelik dahi

E belki de sevişeceklerdir bu gerek olup olmama meselesi değil istek meselesi neden kısıtlansınlar da illa sevişmek değil mesele. İki insan için eğer daha önce aynı evi paylaşmadılarsa farklı bir yaşantı. Birbirlerine alışma uyum süreci, benim için başbaşa kalmayı tercih edeceğim bir süre. Nitekim ilk gece bile eşimin ailesinin üst katında kalmayı kabul etmedim 1 gecelik dahi

Yani çok saçma gerçekten de. Sevişirsin de öpüşürsün de sarılır film izlersin. Dibinde yan odada kocaman çocukla insan gece bile rahat olmaz.

İşte tercih meselesi misafiri kabul ettiklerine göre durumdan şikayetçi değiller. Şu an şikayet eden zaten 3. şahıs. gelin ve damat belki halinden memnun bilemeyiz ki

Back
X