• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 10 Kasım tranfer olanlar

admin07

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
20
3
16
31
Kasım ayında tranfer olanlar nasıl hissediyorsunuz?
Süreciniz nasıl ilerledi 🌸

Son düzenleme:
Merhaba
Bende 11 kasımda transfer oldum 2 embriyo kondu düne kadar biraz kasılmalarım vardı bugün çok azaldı dayanamayıp sabah idrar testi yaptım negatif sanırım en zor olanı bu beklemek

10 kasımda transfer oldum bende test yaptım bugün negatif sol kaşığımda ağrı var

Merhaba
Bende 11 kasımda transfer oldum 2 embriyo kondu düne kadar biraz kasılmalarım vardı bugün çok azaldı dayanamayıp sabah idrar testi yaptım negatif sanırım en zor olanı bu beklemek
Bende 11 kasımda transfer oldum 3. Gün embriyosu benimde çarşamba belki idrar testi yaparım sizin 5. Gün mü belirti var mı

Hangi hastanede oldunuz ? Belirtim sadece kasıkalarımda hafif kramplar ama o progestandan kaynaklı diye düşünüyorum ilk düşüğümdede çok belirti yoktu.

Hangi hastanede oldunuz ? Belirtim sadece kasıkalarımda hafif kramplar ama o progestandan kaynaklı diye düşünüyorum ilk düşüğümdede çok belirti yoktu.
Acıbadem international da oldum. Kramp oluyor ara ara ama dün adet ağrısı gibi bacak sızlaması ve bel ağrısı oldu bugün sakindi sadece bel ağrım ayakta kalınca kasıklarımla birlikte ağrıyor. Belki de dün bugün tutunuyordur ilaçlar bu kadar yapar mı bilmiyorum sizin var mı hangi hastane 5. Gün embriyosu muydu

Hayırlı akşamlar kızlar bende 10 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum sizinli kaçıncı gün ve kalitesi neydi

Acıbadem international da oldum. Kramp oluyor ara ara ama dün adet ağrısı gibi bacak sızlaması ve bel ağrısı oldu bugün sakindi sadece bel ağrım ayakta kalınca kasıklarımla birlikte ağrıyor. Belki de dün bugün tutunuyordur ilaçlar bu kadar yapar mı bilmiyorum sizin var mı hangi hastane 5. Gün embriyosu muydu
5. Gün embriyosu 2 Side 4aa 3aa
Ankarada centrumda oldum bende benim gelen tutan transferimde bacaklarımda ağrı olmuştu 6 gün başlamamıştı belirtiler tutduğınu gösterir gibi

Benim sormak istediğin ben Türk kahvesi tiryakisiyim ama korkuyorum içemiyorum. Kahve ile nasıl yapıyorsunuz ?

Ankarada centrumda oldum bende benim gelen tutan transferimde bacaklarımda ağrı olmuştu 6 gün başlamamıştı belirtiler tutduğınu gösterir gibi

Benim sormak istediğin ben Türk kahvesi tiryakisiyim ama korkuyorum içemiyorum. Kahve ile nasıl yapıyorsunuz ?
Kafeinsiz Türk kahvesi var Migros’ta canım Mehmet efendinin onu içiyorum ben

Bende 10 Kasım 5.gün çift embriyo transferi oldum test yaptım şuan için negatif sizde durumlar nasıl

2 gündür benimde bacaklar sızlıyor 2 gün öncesibe kadar yoktu ayrıca günde 1 bardak kahve içiyorum ben ya 2 bardakta çay chatgpt içebilrisin diyordu 😅

Back
X