Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba inşallah mutlu haberi alırız testi ne zaman yapacaksınızMeraba, 10 Kasım transfer günüm, duygu değişimli günler geçiriyorum
Bende 11 kasımda transfer oldum 3. Gün embriyosu benimde çarşamba belki idrar testi yaparım sizin 5. Gün mü belirti var mıMerhaba
Bende 11 kasımda transfer oldum 2 embriyo kondu düne kadar biraz kasılmalarım vardı bugün çok azaldı dayanamayıp sabah idrar testi yaptım negatif sanırım en zor olanı bu beklemek
Acıbadem international da oldum. Kramp oluyor ara ara ama dün adet ağrısı gibi bacak sızlaması ve bel ağrısı oldu bugün sakindi sadece bel ağrım ayakta kalınca kasıklarımla birlikte ağrıyor. Belki de dün bugün tutunuyordur ilaçlar bu kadar yapar mı bilmiyorum sizin var mı hangi hastane 5. Gün embriyosu muyduHangi hastanede oldunuz ? Belirtim sadece kasıkalarımda hafif kramplar ama o progestandan kaynaklı diye düşünüyorum ilk düşüğümdede çok belirti yoktu.
5. Gün embriyosu 2 Side 4aa 3aaAcıbadem international da oldum. Kramp oluyor ara ara ama dün adet ağrısı gibi bacak sızlaması ve bel ağrısı oldu bugün sakindi sadece bel ağrım ayakta kalınca kasıklarımla birlikte ağrıyor. Belki de dün bugün tutunuyordur ilaçlar bu kadar yapar mı bilmiyorum sizin var mı hangi hastane 5. Gün embriyosu muydu
Kafeinsiz Türk kahvesi var Migros’ta canım Mehmet efendinin onu içiyorum ben5. Gün embriyosu 2 Side 4aa 3aa
Ankarada centrumda oldum bende benim gelen tutan transferimde bacaklarımda ağrı olmuştu 6 gün başlamamıştı belirtiler tutduğınu gösterir gibi
Benim sormak istediğin ben Türk kahvesi tiryakisiyim ama korkuyorum içemiyorum. Kahve ile nasıl yapıyorsunuz ?
Ne zamam yaptın bende yarın yapıcam inşallah ikinci cizgiyi görürz kanda da çıkarBende 10 Kasım 5.gün çift embriyo transferi oldum test yaptım şuan için negatif sizde durumlar nasıl
Bugün yaptım öğlen predictor ama çıkmadı bişey inşallah canım yaNe zamam yaptın bende yarın yapıcam inşallah ikinci cizgiyi görürz kanda da çıkar
2 gündür benimde bacaklar sızlıyor 2 gün öncesibe kadar yoktu ayrıca günde 1 bardak kahve içiyorum ben ya 2 bardakta çay chatgpt içebilrisin diyordu5. Gün embriyosu 2 Side 4aa 3aa
Ankarada centrumda oldum bende benim gelen tutan transferimde bacaklarımda ağrı olmuştu 6 gün başlamamıştı belirtiler tutduğınu gösterir gibi
Benim sormak istediğin ben Türk kahvesi tiryakisiyim ama korkuyorum içemiyorum. Kahve ile nasıl yapıyorsunuz ?
Öğlen yapmışsın ya Sabah ilk idrarla dene fark ediyoe diyorlarBugün yaptım öğlen predictor ama çıkmadı bişey inşallah canım ya
Sabahta denemiştim ilk idrarlaÖğlen yapmışsın ya Sabah ilk idrarla dene fark ediyoe diyorlar
Erken daha t+6 dayız henüz millet 8-9 da öğreniyor umudunu kaybetmw duaya devamSabahta denemiştim ilk idrarla
Cumartesi inşallahMerhaba inşallah mutlu haberi alırız testi ne zaman yapacaksınız
Bende o gün yapacağım inşallahCumartesi inşallah