10 kilo dediğin nedir!

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 69 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4

14.GÜN:

Sabah: omlet
15 gr peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
10 gr bal, 10 gr kaymak
domates

Öğle: diyet tonbalığı, 1 dilim ekmek

Akşam: ıspanak yemeği, yoğurt

Ara öğün: mandalina, salep

Spor: 30 day shred 1x2

Son düzenleme:
Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 68 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4

15.GÜN:

Sabah: patates kavurması
15 gr peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle: tarhana çorbası

Ara öğün: salep

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 68 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4

15.GÜN:

Sabah: patates kavurması
15 gr peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle: tarhana çorbası

canım süper gidiyosun :) ayrıca sağlıklı beslenmen gözümden kaçmadı:1:
inşallah hedefine ulaşacaksın :34::10::8::9:

canım süper gidiyosun :) ayrıca sağlıklı beslenmen gözümden kaçmadı:1:
inşallah hedefine ulaşacaksın :34::10::8::9:

İnşallah canım benim, ikimizde ulaşacağız ;) Önce sağlık. Yanlış beslenip hem sağlığımı kaybedip hem verdiğim kiloları geri almaktansa yavaş yavaş zayıflayıp bir ömür zayıf ve sağlıklı olmak istiyorum :))

Merhaba speedymargo,

Umarım hedefine sorunsuz ulaşırsın. :) Eğer kabul edersen,ben de ilk 10 kilomu seninle birlikte vermek isterim.Sonra seni mezun ederiz,ben yoluma devam ederim. Ne dersin? :)

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 67 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4

16.GÜN:

Sabah: sucuklu, soğanlı yumurta
30 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 kaşık fındık ezmesi

Öğle: tarhana çorbası, patates kavurması

Ara öğün: brownie

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 66 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4

17.GÜN:

Sabah: peynirli tost
4 zeytin
domates, maydonoz

Akşam: yoğurt çorbası, ıspanak

Spor: 1 saat yürüyüş

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 65 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4

20.GÜN:

Sabah: mantarlı omlet
15 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1/2 yemek kaşığı bal
domates

Akşam: hamsi tava, salata

Ara öğün: türk kahvesi, 1/4 çikolata

Bir kaç gündür kahvaltıya uykucu kardeşimi beklediğim için geç kalıyorum ve 2 öğün yapıyorum. bunun yanlış olduğunun farkındayım düzeltmem lazım. Bir de regl dönemimde olduğum için bu hafta kilo vermeyi beklemiyorum. bakalım :)

Son düzenleme:
Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.4 Hedef: 50 Kalan gün: 64 Verilmiş Kilo: 2.1 Kalan Kilo: 8.4

21.GÜN:

Sabah: sucuklu yumurta
15 gr peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates

Akşam: yoğurt çorbası, salata, poğaça, kabak tatlısı ve azıcık kalburabastı :17:

Ara öğün: bir avuç kuruyemiş, yarım portakal, çeyrek ayva

Kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)) harika gidiyorsunuz , ben beş hafta sonra turkiyeye sevgilimin yanına gidiyorum ve acil kilo vermem gerek .. Yalnız bu kiloyu alman orucu sistemine göre denicem ... Sadece çorba ve meyva sebze sularıyla birlikte ... Yarın başlıyorum :))))

Kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)) harika gidiyorsunuz , ben beş hafta sonra turkiyeye sevgilimin yanına gidiyorum ve acil kilo vermem gerek .. Yalnız bu kiloyu alman orucu sistemine göre denicem ... Sadece çorba ve meyva sebze sularıyla birlikte ... Yarın başlıyorum :))))

Hoş geldin :) :) hep beraber zayıflıycaz inşallah. 5 hafta zayıflamak için güzel bi süre :)

Bu hafta sadece 300 gr verebildim. Moral bozmak yok bekliyodum zaten :34:

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 63 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

22.GÜN:

Sabah: sahanda yumurta
15 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
bal

Akşam: mantar sote, brokoli

Ara öğün: muz

Hoş geldin :) :) hep beraber zayıflıycaz inşallah. 5 hafta zayıflamak için güzel bi süre :)
Hosbulduk canım saagoll yarın bende başlıyorum bugün haribo dondurma kurabiye ne varsa yedim son gün diyeee :))))
Boyum 164 kilo 55 aama vermem gerek ... Kızlar ben bugün protein içeeceklerinden aldım yarın denicem :)))
Yapabilirsem beş hafta boyunca yapiicsm iinsallahh

Son düzenleme:
Bu hafta sadece 300 gr verebildim. Moral bozmak yok bekliyodum zaten :34:

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 63 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

22.GÜN:

Sabah: sahanda yumurta
15 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
bal

Akşam: mantar sote, brokoli

Ara öğün: muz
Cook iyi gidiyor :))) darısıı başımiiza :nazar:

Son düzenleme:
Hosbulduk canım saagoll yarın bende başlıyorum bugün haribo dondurma kurabiye ne varsa yedim son gün diyeee :))))
Boyum 164 kilo 55 aama vermem gerek ... Kızlar ben bugün protein içeeceklerinden aldım yarın denicem :)))
Yapabilirsem beş hafta boyunca yapiicsm iinsallahh

boylarımız da aynı :) 48-50 arasında gidip gelmeyi planlıyorum ben. Haftada 1 kilo vermek sağlıklı, 5 hafta da 5 kilo versen şahane olursun :)

Dün çok yoğundum o yüzden şimdi yazabiliyorum ;

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 62 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

23.GÜN:

Sabah: Nesfit kırmızı meyveli ve süt

Akşam: 0.5 paket domatesli makarneks, yoğurt

Ara öğün: muz, 1 dilim kek

Başlangıç : 60.5 Güncel: 58.1 Hedef: 50 Kalan gün: 61 Verilmiş Kilo: 2.4 Kalan Kilo: 8.1

24.GÜN:

Sabah: mantarlı omlet
15 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
bal

Akşam: pırasa, yoğurt çorbası

Ara öğün: salep, portakal

kolay gelsin canım maşallah harika gidiyorsun :) bende kalori hesabı ile kilo vermiş biriyim ama bu hafta ve haftata daha sıkı rejim yapıcam taikibinde kalıcam 3 kilo versem yetecek bana inşallah :) yarından itibaren başlıcam Allahın izni ile..

Back
X