10 kilo değilmi. Çatır Çatır gider!

Busee90

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
42
0
16
Tekirdağ
Kızlaar ben ki önceden 80 den 55 e düşmüs insanım. Yaklasık ıkı sene once diyetisyen ve spor yardımıyla verdim. Suan 18 yasındayım :)
Ama malesef 10 kilo aldım sınav stresi vs.. Tam 66 kiloyum. 2.5 ay sonra nişanımız var ve benım 55 kilo olmam gerek! Zaten fazlasıyla kompleks yapıyorum kıloyu.Kendımce diyet hazırladım.
Sabah: Peynir,domates salata. Haftanın ıkı gunu peynir yerine bir tane haşlanmış yumurta.
Öğlen: 1 elma 1 su bardağı ısıtılmıs süt.
Aksamda ne yemek varsa cok cok az. Bir kasede yoğurt.
Günde 1-1.5 saat spor yapıyorum.
2.5 ayda sizce bu sekılde kılo verebilir mıyım. Önerileriniz varsa alabilirim.
günde 2-3 kupa da yeşil cay ıcıyorum.
1-2 lt suyumu ıcıyorum.

Hoş geldin ve günlüğün hayırlı olsun.
2,5 ayda 9 kg elbette verilir ama bu belirlediğin beslenme şekliyle kilo bile alabilirsin zira az yedikçe metabolizma zayıflar.
Daha önce diyetisyene gitmişsin, o zamandan listelerin yok mu elinde? Mesela 60lı kilolardayken verdiği listeyi tekrardan uygulasan belki daha çabuk verirsin.
Sabah öğünün güzel, öğlen yemeyi planladığını günde 2 ara öğün yapıp o zaman yiyebilirsin. Akşam da evde ne varsa yemek olarak 4-5 kaşık alıp yanına yoğurt ve yağsız salatayla yersen çok rahat verirsin.
Ama öğlen de mutlaka 1-2 dilim ekmek yanına 5-6 kaşık yemek+yoğurt+salata şeklinde yapmanı tavsiye ederim
İnşallah nişanına kadar 55 olacaksın

okulda oldugum ıcın oglenlerı evde olmuyorum. mecbur elma-süt idare ediyorum. ara öğünlerede vaktım olmuyor :)
bu sekılde ıyı oldugunu dusunuyorum

sabah uyandıgımda sade kahvemı ictimm. kalktıgım gibi kahvaltı etmıyorum ıstahım olmuyor. Oglen bir dilim ekmeek ve güzelce kahvaltı ettımm. sımdı elma süt vaktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…