- 6 Mayıs 2013
- 431
- 314
- 303
- Konu Sahibi Neseliolki
-
GünaydınGünaydın başlangıç 75.8
Güncel 72.85
Hedef 63
Dünde tek öğün yaptım bugün de öyle geçirmeyi düşünüyorum iki günde 3 kilo gitmiş olması şaka mı
Dün akşam 12. Sınıf öğrencilerinin mezuniyeti vardı enerjim hiç mi tükenmez o yediğim bir öğün bile yorarken açken müthiş enerjiğimGünaydınharikasınız aynen böyle devam
peki mide tıka basa dolu olmayınca gelen mutluluk ve değişik enerjiye ne demeli
Böyle çok daha huzurlu sanki
HarikasınızDün akşam 12. Sınıf öğrencilerinin mezuniyeti vardı enerjim hiç mi tükenmez o yediğim bir öğün bile yorarken açken müthiş enerjiğimama bugün sabit kalmış kilom
Hedefinize inanın çok az kilonuz varGüncel: 62.500
Hedef: 57-58
Ama bi türlü kendimi hazırlayıp başlayamıyorum
Tebrikler harika gidiyorsunuzGünaydın
Tartıldım geldim ve 68,6
TeşekkürlerTebrikler harika gidiyorsunuz
Bende bugünü de tek öğün yaptım ama yürüyüşe çıkamadım, öğünde pek sağlıklı olmadı peynir zeytin domates salatalık ve waffle
Waffle olmasa iyiydi ama oldu
Yola devam
Ödem attırıcı bildiğiniz bir tarif vs var mı? Ya da dukan birasını duydunuz mu kullandınız mı hiç?Hedefinize inanın çok az kilonuz var
Muhtemelen ödem attığınız da bile istediğiniz kilodasınız
Bir hafta dikkat etmeniz bile yetecek size
Haydi kolları sıvayalım
İyi bayram iyi tatillerMerhaba bugün yoldayız bayram tatili için. Tatilde kilo almadan dönebilirim inşallah daha yola çıkmamla düzenim kaydı biraz. Dikkat etmeye çalışacağım tabiki
Malesef duydum ama bilmiyorumÖdem attırıcı bildiğiniz bir tarif vs var mı? Ya da dukan birasını duydunuz mu kullandınız mı hiç?
Ya normalde asla böyle yemek bağımlısı ya da cok yiyen biri değilim nolduysa hamilelikten sonra oldu düzelmiyor daMalesef duydum ama bilmiyorum
Ben genellikle üç litre suyuma limon katarak tüketmeyi seviyorum
Bazı sabahlar kereviz sapı bir meyve ile Smoothie yapıyırum
Malesef duydum ama bilmiyorumÖdem attırıcı bildiğiniz bir tarif vs var mı? Ya da dukan birasını duydunuz mu kullandınız mı hiç?
kendinize zaman tanıyın. Kolay değil farklı bir süreçten geçtiniz. Haliyle hormonlar değişti. Yavaş yavaş kendinize telkinlerde bulunarak sağlıklı beslenmeye geçiş yapın. Kolaylıkla olsunYa normalde asla böyle yemek bağımlısı ya da cok yiyen biri değilim nolduysa hamilelikten sonra oldu düzelmiyor da
Merhaba. Egzersiz olarak ne yapıyorsunuz?45 dakikalık egzersizimi yaptım
Üç litreye yakın suyumu içtim
MerhabaMerhaba. Egzersiz olarak ne yapıyorsunuz?
Ödem artırıcı tarif verebilirim hemenn.Ödem attırıcı bildiğiniz bir tarif vs var mı? Ya da dukan birasını duydunuz mu kullandınız mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?