- 6 Mart 2016
- 87
- 43
- 3
- 30
- Konu Sahibi hayallerhayatlar
Yaz gelmeden once dogumdacaldigim kilolari vermek istiyorum ama kendime yakin hedefler koyarak baslicagim:) suan 95 kiloyum hedef 65 bana katilmak istiyenler beraber verelim kilolarimizi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam benim hedefimde 10 kilo vermekdaha once de buradaki arkadaslarin hikayeleriyle motive olup 79dan 71e inmistim iki ayda. gecen ay birtakim problemler yasadim sporu ve duzenli beslenmeyi biraktim evde hareketsiz kaldim bugun sonucu gordum 75.5
cok uzuldum simdi yeniden baslamak istiyorum.. boyum 170 smdilik hedefim 71i tekrar gorebilmek...
Selam benim hedefimde 10 kilo vermekdaha once de buradaki arkadaslarin hikayeleriyle motive olup 79dan 71e inmistim iki ayda. gecen ay birtakim problemler yasadim sporu ve duzenli beslenmeyi biraktim evde hareketsiz kaldim bugun sonucu gordum 75.5
cok uzuldum simdi yeniden baslamak istiyorum.. boyum 170 smdilik hedefim 71i tekrar gorebilmek...
Birbirimizi motive edelim kizlar insallah biran evvel kurtuluruz bu kilolardan :)
tebrikler arkdsm cok guzel nasil bir diyet ve spor programi uyguladgni paylasr misin ? ben yurtdisinda yasiorum saat farki var epey turkiye ile, spordn geldm az once. bu arada haftada uc gun pilates yapma hedefi de koydum aksam 5ten yememek cok kritik bu aradamerhabalar bende katılmak istiyorum size subat ayında dıyet ve spora basladım 92 kg ile basladım su an 84 kg dustum hedefim 65