10 kilo verme maceram katilmak isteyenler

ben cok acliga dayanamadigim icin ara ogunlerde koyucam kendime mesela tarcin sut olabilir iki ceviz olabilir drlarda oneriyo zaten bi sonraki ogune cok ac gecmemis olucam

Selam benim hedefimde 10 kilo vermek :mad: daha once de buradaki arkadaslarin hikayeleriyle motive olup 79dan 71e inmistim iki ayda. gecen ay birtakim problemler yasadim sporu ve duzenli beslenmeyi biraktim evde hareketsiz kaldim bugun sonucu gordum 75.5 :KK61::KK61::KK17::mad: cok uzuldum simdi yeniden baslamak istiyorum.. boyum 170 smdilik hedefim 71i tekrar gorebilmek...

bugn spora basljyorum insallah tekrardan, aksam 5ten sonra hicbir sey yememeye de basliyorum Allah yardmcmz olsn zor bir surec evet, ama sonucu gorunce ne kdr guzel oluyor..

Selam benim hedefimde 10 kilo vermek :mad: daha once de buradaki arkadaslarin hikayeleriyle motive olup 79dan 71e inmistim iki ayda. gecen ay birtakim problemler yasadim sporu ve duzenli beslenmeyi biraktim evde hareketsiz kaldim bugun sonucu gordum 75.5 :KK61::KK61::KK17::mad: cok uzuldum simdi yeniden baslamak istiyorum.. boyum 170 smdilik hedefim 71i tekrar gorebilmek...
Birbirimizi motive edelim kizlar insallah biran evvel kurtuluruz bu kilolardan :)

merhabalar bende katılmak istiyorum size subat ayında dıyet ve spora basladım 92 kg ile basladım su an 84 kg dustum hedefim 65
tebrikler arkdsm cok guzel nasil bir diyet ve spor programi uyguladgni paylasr misin ? ben yurtdisinda yasiorum saat farki var epey turkiye ile, spordn geldm az once. bu arada haftada uc gun pilates yapma hedefi de koydum aksam 5ten yememek cok kritik bu arada :KK19::KK6:

Sabah normal kahvaltı yapıyorum 2 yumurta zeytin peynir ve maydanoz yiyorum şekersiz çay yanında 11 e doğru 280 adet mekik hem alt karın kaslarını çalıştırıyorum hemde üst daha sonra 1 kase yoğurt üzerine yulaf kepegi dokuyorum 1 kaşık saat 3 gibi 1 saat koşu bandında yürüyüş yapıyorum yavaş ve hızlı olarak sonrasında aralarda 1 greyfurt yada elma yiyorum akşam normal yemek yiyorum özellikle yediğim birsey yok bu aksam çorba Salata ve mantar yedim yemekten 2 yada 3 saat sonra koşu bandında 15 dk yürüyüş yapıyorum 300 adet mekik bacak ve kalça egzersizleri yapıyorum plates bandi yla kollarım çalıştırıyorum 1 ve 2 kg lik agirliklarim var kollarımi onlarla çalıştırıyorum günde 4 bardak yeşil çay ve sularımı limon sıkıp da içiyorum

Kusura bakma canim gec yaziyorum ama oglum dis cikarma doneminde oldugundan pek bakamadim sporum soyle 20 mekik cekiyorum yatip bacaklarimi hareket ettiriyorum tabi bide ip atliyorum bu kadar ama yinede zorluyo demek bunye alisik deil tabi :)) ay cok uzun oldu..

Bugun kahvaltiyi atladim canim pek istemedi ama oglen uc domates ile menemen yaptim bir yumurta kirdim cok guzel oldu tabi yag kullanmadim suyumu bolca iciyorum bide az once biraz mezdeke yaptim cok iyi oldu ins boyle devam aksam da corba icmeyi dusunuyorum bide kosu bandinda yurucem oglumdan firsat bulursam:-)

Doğumu ne zaman yaptın canım benimde 10 aylık oğlum var bizimkide dış cikartiyo suan koşu bandı evde varsa süper ben birde koşu bandına çıkınca sauna esofmanimi giyiyorum daha iyi oluyo tabi ben 3 3,5 lt şu içiyorum ve limonlu içiyorum

Back
X