• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

merhabalar aranıza yeni katıldım ve bu durumdan gayet hoşnut oldum çok içten bir site bende bu 10 kilo verenler kulübüne üye olayım dedim 1.64 boyum ve 68.5 kiloyum( şuan ölçtüm) dün yazdıklarınızı okudum ve bayağı bi istek var ama şevk istiyo sanırım kilolarım yağlarım ve simidim :D
sabahları kahvaltıyı yapasım hiç gelmiyo o yüzden bugün hiç bişi yemedm 11 gibi kalktım hatta snra misafirliğe gittim ve orda çok az yedim ama akşamınada bişi yemedim (akşamki dondurma hariç) niyese bugün iştahım yok sanırım dün okuduklarım siteden kilolarımın zoruna gitti ve beynime hüküm verdi acıkmıcaksın diye :D elimden geldiğince yazmaya çalışıcam :)

çok güzel diyorlar karatay için ama ben birşey bağlı kalamıyorum kendi kafama göre yapıyorum ama araştrarak.

sen yapınca sonuçlarını almaya başlayınca bizede söyle.
bebişin ne yapıyor, sen nasılsın [/QUOT

iyi teyzesi ellerinden öper :) bende baqlı kalmayı sevmeyenelerdeniz.burda baqlı kalmaktan öte uzak kalmaka var aslında canım. mesela undan ( ekmek galeta kraker hamur işi) şekerden ( reçel pekmez pasta kek kurabiye bal dondurma hatta bazı meyveler ) ve kızartmalardan uzak duracaksın sadece.diğer şeyleri istediğin gibi yiyebiliryorsun..protein ve sebzeleri diyim daha doqrusu..çok kolay alıştım diyebilirim.sonuçları yazarım canım ..

yerim benn onu :nazar::emir_bebek: bize hergün bir liste versen tebessüm olurmu

Merhabalar bende 10 kilo vermek istiyorum 1.58 boyunda 66 kiloyum iştahım çok açık sizleri takip ediyorum umarım başarırım

hoşgeldin takip etmekle kalma katıl bize hep beraber başaralım :6:

slm kızlar;
sabah :
3 marul yaprağı 5 çeri domates biraz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta

arada 1 kandil simiti

öğlen
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı ayran 2 çrri domates

ikindi ufak bi dilim etimek tatlısı

akşam
bi dilim karpuz tulum peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği

booool su ve şekersiz çay

nerelerdesin sen kaytardın bayağııı :4:

23 yaşında muhasebeciyim

bende muhasebeciyim,hem iyi hem kötü bir meslek bir hatayı kabul etmiyor. lakin şuan evdeyim, eşimi ikna edebilirsem işime geri dönmek istiyorum :50:

seninle aynı sayılırız boy ve kilo olarak

teşekkür ederim hoşbuldukk :3:

hoşgeldin aramızaaa :16:

merhaba hoşbulduk bende 20günde 72 klodan 66ya düşmüş ama ondan sonrasını başaramamış biriyim ama düne kadardı çok fena gaza geldim arkadaşm spor salonuna yazılmış sürekli görüşme halindeyiz yok koşu bandındayım yok saunadayım çok kıskandım çatım çatım çatladım :14: olmaz böyle dedim ve bu sabak itibariyle saat 6 gibi kalkıp başlamayı düşünüyorum sporuma kahvaltıma ev işeme çok kıskandım yaaaa vermem lazım kiloları herkes ver artık diyip duruyo bu durumdanda sıkıldım offf :25:

seninle aynıyız nerdeyse canım inşallah hep beraber vercez benimde 10 kilo vermem lazım iştahı kapamk kolay önemli olan güne erken başlamak yoksa veremezsin kilolarını :31:

kıskanmaaaaa hep beraber kurtulacağız bu kilolardan, bende uykuyu severim ama artık erkenden kalkacağım :10: aramıza hoşgeldin ayrıca :3:

merhabalar aranıza yeni katıldım ve bu durumdan gayet hoşnut oldum çok içten bir site bende bu 10 kilo verenler kulübüne üye olayım dedim 1.64 boyum ve 68.5 kiloyum( şuan ölçtüm) dün yazdıklarınızı okudum ve bayağı bi istek var ama şevk istiyo sanırım kilolarım yağlarım ve simidim :D
sabahları kahvaltıyı yapasım hiç gelmiyo o yüzden bugün hiç bişi yemedm 11 gibi kalktım hatta snra misafirliğe gittim ve orda çok az yedim ama akşamınada bişi yemedim (akşamki dondurma hariç) niyese bugün iştahım yok sanırım dün okuduklarım siteden kilolarımın zoruna gitti ve beynime hüküm verdi acıkmıcaksın diye :D elimden geldiğince yazmaya çalışıcam :)

hoşgeldin canım, her öğün düzenli yemen şart metobolizman düzgün çalışmaz, düzenli ve dengeli beslenme şart yaptığın çok yanlış :45:

Son düzenleme:
günaydınn kızlar şimdi biberiyeli yeşil çayımı içiyorum bir yandan yumurta koydum ocağa.
sonra ev işi yapacağım :16:

günaydın kızlarrrrr..güne güzel başladımm çünkü tartı bana gülümsedi bu sabah :)) dün sabah 114,6 iken bu sabah 112,9 olmuşum..karatay abla seni seviyorum :16:
üstelik hiç aç kalmadım kızlar...sadece ekmeği rafine gıdaları ve yaqları şekeri ve şekerli hiç bişeyi yemiyorum.bu sabah iki haşlanmış yumurta bir çay bardaqı kadar ceviz avuç içi kadar beyaz peynir bir kayısı ve şekersiz bitki çayı içtim.birazdan yürüyüşte yapacam tabi önce ev işi yaparak ısınmak lazım :1:

günaydın kızlarrrrr..güne güzel başladımm çünkü tartı bana gülümsedi bu sabah :)) dün sabah 114,6 iken bu sabah 112,9 olmuşum..karatay abla seni seviyorum :16:
üstelik hiç aç kalmadım kızlar...sadece ekmeği rafine gıdaları ve yaqları şekeri ve şekerli hiç bişeyi yemiyorum.bu sabah iki haşlanmış yumurta bir çay bardaqı kadar ceviz avuç içi kadar beyaz peynir bir kayısı ve şekersiz bitki çayı içtim.birazdan yürüyüşte yapacam tabi önce ev işi yaparak ısınmak lazım :1:

hadi canım nasıl yani :53: kız tebessüm bendem yapsam bunu kitap almakmı lazım ne yapmak lazım :30:

merhaba kızlar ben bugün erken kalkamadım gece hiç uyuyamadm çünki artık bugün zorlayıp kendimi uyurum tabi yormamda lazım kendimi.neyse karatayın kitabını bende almıştm uygulamaya çalştım ama bende yorgunluk falan yaptı o yüzden bıraktım ayrıca ekmeği direk kesmenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum yani herşeyden azda olsa yenmeli diyen tarafım..çok hızlı kilo verdiren bir diyet ama sonrasını bilemiyorum... en güzeli kendi bedenini tanıyacaksın az yemekle kilo verilmez versende geri alırsın ama düzenli spor düzenli yemek öğünlerinde kilo verilir diye düşünüyorum..zira ben 20 günde 6 kiloyu öyle verdim:31:

hadi canım nasıl yani :53: kız tebessüm bendem yapsam bunu kitap almakmı lazım ne yapmak lazım :30:

canım benim kilom fazla olduqu için sizden daha fazla verebiliyorum şuan için.kitap konusunda şunu söyleyebilirim; eğer sadece diyetimi yaparım kurallarına uyarım diyorsan kitaba gerek yok bunları hertürlü net sitelerinden veya uygulayan insanlardan öğrenebilirsin.bende söylerim sana hani sorun deil..yok neyi neden yapıyorum yasak yiyeceklerin vücuduma verdiği hasar ne nedne yasak neden bunu yemem lazım neden u saatten sonra yememem veya yemem lazım gidi sorularla diyetimi sorgularım diyorsan birazda biyolojik ve kimyasal dilden sıkılmazsan kitabını al derim :)) ayrıca bu diyette vitamin takviyeside önermiş Canan Hoca..vitaminsizlik belirtisi gösterenler için..ekmeği birden eksmenin herhangi bi sorun oluşturacaqını düşünmüyorum zira bazı hastalıklarda doktorlarda ekmeği ekseceksin diyorlar.ekmekten alacaqımız besini farklı grup besinlerindende alabiliyoruz..ekmek bizim olmazsa olmazzımız değil.sanırım bunu kabul etmek zor geliyor bizlere..hızlı kilo verdirmiyor fakat kalıcı çözüm sunuyor..ben sadece diyetle kilo vermiyorum ..gün içinde market iş heryere bisikletle gidiyorum. hergün 2 saat kadar yürüyorum tabi..eee bide 3 çocuk olunca :)))

merhaba kızlar ben bugün erken kalkamadım gece hiç uyuyamadm çünki artık bugün zorlayıp kendimi uyurum tabi yormamda lazım kendimi.neyse karatayın kitabını bende almıştm uygulamaya çalştım ama bende yorgunluk falan yaptı o yüzden bıraktım ayrıca ekmeği direk kesmenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum yani herşeyden azda olsa yenmeli diyen tarafım..çok hızlı kilo verdiren bir diyet ama sonrasını bilemiyorum... en güzeli kendi bedenini tanıyacaksın az yemekle kilo verilmez versende geri alırsın ama düzenli spor düzenli yemek öğünlerinde kilo verilir diye düşünüyorum..zira ben 20 günde 6 kiloyu öyle verdim:31:

bu diyette az yemek diye birşey söz konusu değil ki..ben 112+ kilodayım şuan ve hiç acıkmadan rahatlıkla yapıyorum bu diyeti beni doyurduquna göre sizide doyurur :)) ayrıca dediğim gibi vitamin takviyeside öneriliyor yanında..ki ben geçen sene diyetisyene gittğimde oda bana viamin takviyesi önermişti..ekmek konusunu yazdım zaten demin..ekmeği kesmek bize zarar değil fayda verir sadece..kitptada bunların sebepleri yazıyor.ben bu diyete diyet deil beslenme şekli demek istiyorum zaten..çünkü okuduklarım ve izlediklerim beni yeterince ikna etti..bu arada bu diyet öyle çok hızlı kilo verdirmiyor..eğer harfiyen uygulanırsa tabikii....dediğin gibi az yiyerek yapılırsa bilemem tabi..ama o zaman da bunun adı karatay diyeti olmaz.

canım benim kilom fazla olduqu için sizden daha fazla verebiliyorum şuan için.kitap konusunda şunu söyleyebilirim; eğer sadece diyetimi yaparım kurallarına uyarım diyorsan kitaba gerek yok bunları hertürlü net sitelerinden veya uygulayan insanlardan öğrenebilirsin.bende söylerim sana hani sorun deil..yok neyi neden yapıyorum yasak yiyeceklerin vücuduma verdiği hasar ne nedne yasak neden bunu yemem lazım neden u saatten sonra yememem veya yemem lazım gidi sorularla diyetimi sorgularım diyorsan birazda biyolojik ve kimyasal dilden sıkılmazsan kitabını al derim :)) ayrıca bu diyette vitamin takviyeside önermiş Canan Hoca..vitaminsizlik belirtisi gösterenler için..ekmeği birden eksmenin herhangi bi sorun oluşturacaqını düşünmüyorum zira bazı hastalıklarda doktorlarda ekmeği ekseceksin diyorlar.ekmekten alacaqımız besini farklı grup besinlerindende alabiliyoruz..ekmek bizim olmazsa olmazzımız değil.sanırım bunu kabul etmek zor geliyor bizlere..hızlı kilo verdirmiyor fakat kalıcı çözüm sunuyor..ben sadece diyetle kilo vermiyorum ..gün içinde market iş heryere bisikletle gidiyorum. hergün 2 saat kadar yürüyorum tabi..eee bide 3 çocuk olunca :)))

çok teşekkür ederim canım çok güzel özetlemişsin. senden rica etsem haftalık program yazsan kısa kısa yapamam dersen netten bakayım.
bravo sana dilerim hep böyle gider. :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

neler yaptın mesela 20 günde 6 kilo verdin açıklasan belki faydalanırız canım :16:

erken kalkmaya çalış ayrıca şişkinlik yapar çok uyku metabolizmanı yavaşlatır.:50:

çok teşekkür ederim canım çok güzel özetlemişsin. senden rica etsem haftalık program yazsan kısa kısa yapamam dersen netten bakayım.
bravo sana dilerim hep böyle gider. :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım mesela her sabah 2 yumurta yeniyor.haşlanmış veyahut kıymalı yumurta yaparak veya tereyağda pişirerek..margarin asla kullanılmıyor tereyağ kullanabilirsin.zeytin yaqda kullanabilirsin fakat yaqda soqan kavurma mesela.önemli olan pişirme yöntemi birazda.yumurtanın yanında ince belli çay bardağı kadar ceviz veya fındık veya fıstık gibi kuruyemişler olabilir.yanında gün kurusu kayısı istediğin kadar yeşillik olur.avuç için kadar beyaz peynir.üzeinde diyet veya lıght yazan hiç bir şeyi tüketmiyoruz.doqal yaqlar bizim vücuduma faydalı.rafine olan gıdaları tüketmiyoruz.işlem görmüş şeylerden uzak duruyoruz..
öğlen..usulüne göre pişmiş tavuk et yumurta yanında sebze yemeği yine usulüne göre doqru pişirilmiş olmalı.pirinç pilavı , patates,mısır,makarna,bezelye ..yasaklar arasında bunlarıda yemiyorz.bulgur pilavı üç dört kaşık yenebilir.yoğurt..salata..içine ceviz atabilirsin ve tabi keten tohumuda..çok daha besleyici olur böylece.menemen de yiyebilirsin..
akşamda öğlen menüsündeki gibi canım et tavuk balık ... sebze yemekleri yasak olanlar haricinde doqru pişirerek yiyebilirsin yanında yoqurt salata olabilir. önemli olan nokta akşam 7-8 den sonra yemeyeceksin ki gece uyurkende kilo verebilesin. yani canım benimde belli bir öğün programım yok.ben o gün evde ne varsa yada ne almışsam yada canım ne istiyorsa onu usulüne göre pişirip yemeye çalışıyorum.mesela bugün öğlen kıymalı yumurta yaptım hiç yaq koymadım kıymanın yaqında yaptım yanında gevur daqı salatası cevizli keten tohumlu..akşamada zeytin yaqlı bir yemek yanında semiz otu salatası ve belkiii bulgur pilavı düşünüyorum..ayrıca bu diyette şeker alımı çok önemli olduqundna meyveleride günde en fazla bir porsiyon ve sabahları yada öğlen yemeğinden sonraki arada yiyoruz..zira meyvelerdede oldukça şeker var.elimden geldiğince anlatmaya çalıştım canım..aklına yatmayan veya anlatamadıqım birşey olursa yazman yeterli..

bu diyette az yemek diye birşey söz konusu değil ki..ben 112+ kilodayım şuan ve hiç acıkmadan rahatlıkla yapıyorum bu diyeti beni doyurduquna göre sizide doyurur :)) ayrıca dediğim gibi vitamin takviyeside öneriliyor yanında..ki ben geçen sene diyetisyene gittğimde oda bana viamin takviyesi önermişti..ekmek konusunu yazdım zaten demin..ekmeği kesmek bize zarar değil fayda verir sadece..kitptada bunların sebepleri yazıyor.ben bu diyete diyet deil beslenme şekli demek istiyorum zaten..çünkü okuduklarım ve izlediklerim beni yeterince ikna etti..bu arada bu diyet öyle çok hızlı kilo verdirmiyor..eğer harfiyen uygulanırsa tabikii....dediğin gibi az yiyerek yapılırsa bilemem tabi..ama o zaman da bunun adı karatay diyeti olmaz.

ya hep stratejil yazıları okuyoruz biraz karatay diyetinden bahseder misin sanrım çoğunluk yumurta ama ben pek yumurta sevmem hatta hiç sevmem kokusunu yani :( ama uygulamak istiyorum karatayı :(

ya hep stratejil yazıları okuyoruz biraz karatay diyetinden bahseder misin sanrım çoğunluk yumurta ama ben pek yumurta sevmem hatta hiç sevmem kokusunu yani :( ama uygulamak istiyorum karatayı :(

çoqunluk yumurta evet ..çünkü yumurta en saqlıklı yiyecektir diyor karaty..aslında bol protein alın diyor .un haline gelmiş karbonhidratı yemeyin diyor..yumurtayıda çok fazla pişirmeden kayısı kıvamında veya rafadan öneriyor..çok piştiğinde o yumurta protein toznuna dönüyormuş.peynirli omlet falan yapsanda mı yiyemiyorsun? yada menemen?
karatay diyeti dukan diyetinin saqlıklı ve insaflı olanı diyebilirim :))

Yaaa arkadaşlar ben bütün gün çok iyi gidiyorum ana öğün ara öğün falan ama akşamları kaçamaklarım mutlaka oluyor 6 yaşında ikiz kızlarım var kek poğaça bisküvi gibi şeyler istiyorlar onlara alıyorum birlikte yiyoruz kilo vermeyi de çok istiyorum ama bu atıştırmaları kesemiyorum bir taneden ne olacak diyorum ve yiyorum öğretmenim siyah çayı çok seviyorum çay demleyincede yanında birşeyler yiyorum bunu bırakmanan bir yolu var mı acaba açlıktan yemiyorum sadece damak zevki yardım

selam kızlar nasılsınız ben baya bi uzak kaldım sizden ama mazeretim var midem rahatsızdı iki gün dün de temizlik yaptım ve çok yoruldum bu arada yediklerime çok dikkat edemedim ama geç saatte yamamaya dikkat ettim ..pazartesi tartılıp görücem malesef bunun cezasını....bende pazartesi spora başlamayı düşünüyorıum leslie sansone yi biliyomusunuz bende birkaç videosu var onunla start vereceğim ben bi aralar yapmıştım faydasını görmüştüm tavsiye ederim size de gogle a yazın çıkart zaten bu sitede de var konusu...

Yaaa arkadaşlar ben bütün gün çok iyi gidiyorum ana öğün ara öğün falan ama akşamları kaçamaklarım mutlaka oluyor 6 yaşında ikiz kızlarım var kek poğaça bisküvi gibi şeyler istiyorlar onlara alıyorum birlikte yiyoruz kilo vermeyi de çok istiyorum ama bu atıştırmaları kesemiyorum bir taneden ne olacak diyorum ve yiyorum öğretmenim siyah çayı çok seviyorum çay demleyincede yanında birşeyler yiyorum bunu bırakmanan bir yolu var mı acaba açlıktan yemiyorum sadece damak zevki yardım

canım seninle aynı durumdayız çocuk olunca öyle oluyo benimde biri 8 biri 1,5 yaşında 2 kızım var onlara hazırlıyorum yanında bende atıştırıyorum eşim her yemeğin arkasına mutlaka tatlı istiyo yapıyorum ama yemeden de duramıyorum çayın yanına kuruyemiş istiyo yani sürekli yeme içme durumları var ee bizde insanınz sonuçta bizimde canımız istiyo keşke engel olabilsem kendime ....

canım seninle aynı durumdayız çocuk olunca öyle oluyo benimde biri 8 biri 1,5 yaşında 2 kızım var onlara hazırlıyorum yanında bende atıştırıyorum eşim her yemeğin arkasına mutlaka tatlı istiyo yapıyorum ama yemeden de duramıyorum çayın yanına kuruyemiş istiyo yani sürekli yeme içme durumları var ee bizde insanınz sonuçta bizimde canımız istiyo keşke engel olabilsem kendime ....

aynen benim eşimde tatlıyı çok seviyo evde yoksa bile dışardan alıp geliyo benimde canım çok çekiyo havalar ısınıyor iştahım azalır diyorum ama nafile şimdide dıondurma yiyorum serin serin güzel oluyo

Merhabalar... Yeni katıldım buraya, özellikle diyet günlükleri kısmı çok dikkatimi çekti. Çok güzel diyet yapıyosunuz, kilo veriyosunuz, azminize hayran kaldım. :) Ama bi sorum olacak, tatlı krizlerinizi nasıl çözüyosunuz ya? :( Çikolataya zaafım var benim mesela. Bi türlü hayatımdan çıkaramıyorum. Bağımlı gibi bi şeyim. :/ Ben de 1 aydır kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum, homini gırtlakk her şeyi yememe rağmen 3 kilo verdim. Bi de çikolataya bi dur diyebilsem daha güzel olacak. Var mı bi tavsiyeniz? Ne yapsam çikolata krizine girince? :/

Merhabalar... Yeni katıldım buraya, özellikle diyet günlükleri kısmı çok dikkatimi çekti. Çok güzel diyet yapıyosunuz, kilo veriyosunuz, azminize hayran kaldım. :) Ama bi sorum olacak, tatlı krizlerinizi nasıl çözüyosunuz ya? :( Çikolataya zaafım var benim mesela. Bi türlü hayatımdan çıkaramıyorum. Bağımlı gibi bi şeyim. :/ Ben de 1 aydır kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum, homini gırtlakk her şeyi yememe rağmen 3 kilo verdim. Bi de çikolataya bi dur diyebilsem daha güzel olacak. Var mı bi tavsiyeniz? Ne yapsam çikolata krizine girince? :/

merhaba...hoşqeldinn öncelikle..tatlı özellikle çikolata krizlerine kesin çözüm bulunabildiğini snamıyorum fakat bir bardak sütün içine tarçın koyup içildiğinde yatıştırdıqı söyleniyor.ben bir kez denedim fakat tatlı krizinde deildim o an :)) sadece tadını merak ettim.sende bir dene istersen belki faydası vardır :34:

benimde biri 11 biri 8 diğeride 9 aylık 3 çocuqum var fakat ben onlarada kek kurabiye börek vs yapmıyorum istemiyorlarda.ara sıra kek isterler sadece ama oda diyetten önceydi.
bunları istememeleri benim işime geliyor tabiki he olsa yerler mi? kısmen evet.fakat bende unlu gıdaları tüketmelerini istemediğimden alıştırmak istemedim hiç bir zaman o yüzdenalışık değiller yani o tür gıdalara.ekmek dahi yemezler doqru düzgün.toplam günde ikişer dilim çavdar veya tam tahıllı ekmek tüketiyorlar.bebek hariç tabi :))eşimse tatlı ve hamur işi tutkunu olmasına raqmen diyetime çok saygılı..bana uymaya çalışıyor.ekmeqi bayaqı azalttı he röğün bir dilim yiyor.tatlı dondurmada dahil yemiyor.zaten karatay diyeti saqlıklı bir insanın beslenme şekli bence.kitabı eşimde okudu ve o yüzden benimle birlikte yasaklarına uymaya çalışıyor.dediğiniz gibi evde tatlı pasta börek durumu olsa kimse dayanamaz kızlar..çok zor onları görüpte yememek..

Back
X