çok güzel diyorlar karatay için ama ben birşey bağlı kalamıyorum kendi kafama göre yapıyorum ama araştrarak.
sen yapınca sonuçlarını almaya başlayınca bizede söyle.
bebişin ne yapıyor, sen nasılsın [/QUOT
iyi teyzesi ellerinden öper :) bende baqlı kalmayı sevmeyenelerdeniz.burda baqlı kalmaktan öte uzak kalmaka var aslında canım. mesela undan ( ekmek galeta kraker hamur işi) şekerden ( reçel pekmez pasta kek kurabiye bal dondurma hatta bazı meyveler ) ve kızartmalardan uzak duracaksın sadece.diğer şeyleri istediğin gibi yiyebiliryorsun..protein ve sebzeleri diyim daha doqrusu..çok kolay alıştım diyebilirim.sonuçları yazarım canım ..
yerim benn onu

bize hergün bir liste versen tebessüm olurmu
Merhabalar bende 10 kilo vermek istiyorum 1.58 boyunda 66 kiloyum iştahım çok açık sizleri takip ediyorum umarım başarırım
hoşgeldin takip etmekle kalma katıl bize hep beraber başaralım
slm kızlar;
sabah :
3 marul yaprağı 5 çeri domates biraz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta
arada 1 kandil simiti
öğlen
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı ayran 2 çrri domates
ikindi ufak bi dilim etimek tatlısı
akşam
bi dilim karpuz tulum peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği
booool su ve şekersiz çay
nerelerdesin sen kaytardın bayağııı
bende muhasebeciyim,hem iyi hem kötü bir meslek bir hatayı kabul etmiyor. lakin şuan evdeyim, eşimi ikna edebilirsem işime geri dönmek istiyorum
seninle aynı sayılırız boy ve kilo olarak
teşekkür ederim hoşbuldukk
hoşgeldin aramızaaa
merhaba hoşbulduk bende 20günde 72 klodan 66ya düşmüş ama ondan sonrasını başaramamış biriyim ama düne kadardı çok fena gaza geldim arkadaşm spor salonuna yazılmış sürekli görüşme halindeyiz yok koşu bandındayım yok saunadayım çok kıskandım çatım çatım çatladım

olmaz böyle dedim ve bu sabak itibariyle saat 6 gibi kalkıp başlamayı düşünüyorum sporuma kahvaltıma ev işeme çok kıskandım yaaaa vermem lazım kiloları herkes ver artık diyip duruyo bu durumdanda sıkıldım offf
seninle aynıyız nerdeyse canım inşallah hep beraber vercez benimde 10 kilo vermem lazım iştahı kapamk kolay önemli olan güne erken başlamak yoksa veremezsin kilolarını
kıskanmaaaaa hep beraber kurtulacağız bu kilolardan, bende uykuyu severim ama artık erkenden kalkacağım

aramıza hoşgeldin ayrıca
merhabalar aranıza yeni katıldım ve bu durumdan gayet hoşnut oldum çok içten bir site bende bu 10 kilo verenler kulübüne üye olayım dedim 1.64 boyum ve 68.5 kiloyum( şuan ölçtüm) dün yazdıklarınızı okudum ve bayağı bi istek var ama şevk istiyo sanırım kilolarım yağlarım ve simidim
sabahları kahvaltıyı yapasım hiç gelmiyo o yüzden bugün hiç bişi yemedm 11 gibi kalktım hatta snra misafirliğe gittim ve orda çok az yedim ama akşamınada bişi yemedim (akşamki dondurma hariç) niyese bugün iştahım yok sanırım dün okuduklarım siteden kilolarımın zoruna gitti ve beynime hüküm verdi acıkmıcaksın diye

elimden geldiğince yazmaya çalışıcam :)
hoşgeldin canım, her öğün düzenli yemen şart metobolizman düzgün çalışmaz, düzenli ve dengeli beslenme şart yaptığın çok yanlış