- 11 Nisan 2012
- 108
- 3
- 118
- 35
- Konu Sahibi Cardialgia
bu arada bu sabah tartıldım 65 olmuşum 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin kandili mübarek olsun,Rabbim gönlünüzdekini versin.
bugün son sınavımı verdim estetisyenlik kursunda tüm gün dışarıdaydım.
sabah 1 yumurta,3 çeri domates ve salatalık yedim az da peynir.
akşam tavuk ciğeri kavurdum 3 kaşık ondan yedim , 1 tabak mercimek çorbası ve salata bol bol su
sizler nasılsınız hiç sohbet etmiyoruz ama biz :26:
herkesin kandili mübarek olsun,Rabbim gönlünüzdekini versin.
bugün son sınavımı verdim estetisyenlik kursunda tüm gün dışarıdaydım.
sabah 1 yumurta,3 çeri domates ve salatalık yedim az da peynir.
akşam tavuk ciğeri kavurdum 3 kaşık ondan yedim , 1 tabak mercimek çorbası ve salata bol bol su
sizler nasılsınız hiç sohbet etmiyoruz ama biz :26:
mrb canım estetisyenlik kursu dedğin meb in kurslarından mı bende estetiyenim ama ben ege üniversitesinden mezun oldum suan çalışmıyorum bulundugum yerde güzellik merkezi falan yok küçük bi ilçede yasıyoruz eşimin işi gereği bakalım tayin falan olursa merkezlere bende düşünüyorum güzellik merkezi açmayı... lazer uygulamalarında cok para var... ve bi doktorla anlaşıp saç ekimi dahi düşünüyorum...daha önce saç ekimi operasyonuna katılmıştım cok zevkli bişi...
kendi adıma çok iyiyim sen nasılsın :)
Dün akşam yemeğinde yediklerim
1 hamburger köftesi büyüklüğünde tavuk
6 yk kadar sebzeli kepekli makarna
salata ve yoğurt
bu sabah 07:30
mısır gevreği 6 yk bir bardak sütle
10:00
3 çilek
evet zevkli bir iş. meb'in kurslarına katıldım. burada güzellik merkezleri var ama her yere girilip çalışılmıyor. halbuki çok iyiyim bu işte.
şuan inan ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum![]()
evet zevkli bir iş. meb'in kurslarına katıldım. burada güzellik merkezleri var ama her yere girilip çalışılmıyor. halbuki çok iyiyim bu işte.
şuan inan ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum
fena değilim dünden beri tatlı krizi yaşıyorum malum günlerimdeyim de
ama iyi gidiyorum. evde otur otur ne kadar iyi olur ki insan o kadar iyiyim
çalışmak istiyorum olmuyor. ik defa bu kadar uzun süre evde öylece oturdum
çok güzel bir liste![]()
tatlı krizi yaşadığında bir porsiyon meyve yerine 3 hurma yada 2 küçük kare çikolata yiyebilirsin (doktorumun önerisi :) )
sen hala gidiyormusun doktora :)
şuan hala gitmiyorum ama malum dönemlerde ne yapmam gerektiğini açlık hissettiğimde neler yapmam gerektiğini neleri yediğimde neleri yememem gerektiğini ve en önemlisi sadece üç öğün yemek yemekle kilo verilemediğini öğretti :)
ben acele ediyorum şöyleee biri okus pokus yapsa kilo gitse... off offf ben yapamam 1 ayda 5 kilo falan bit ayda 8-9 kilo versem yine iyi bundan sonra daha sıkı tutsam fena olmayacak galiba.
birde bu dönemde neden hep şişkinlik oluyor bilgin varmı :26:
ben acele ediyorum şöyleee biri okus pokus yapsa kilo gitse... off offf ben yapamam 1 ayda 5 kilo falan bir ayda 8-9 kilo versem yine iyi bundan sonra daha sıkı tutsam fena olmayacak galiba.
birde bu dönemde neden hep şişkinlik oluyor bilgin varmı :26: