• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

Ben de 74kg ile başladım, şu an 71 kiloyum. Boyum 1,78, 4kg daha vermem lazım. Aslında hedefim 60kg ama ilk etapta 4kg versem yeter. Şeker ve unlu yiyecekleri kestim ve günde 3lt su içiyorum. Zaten bunları kesince bence otomatikman kilo veriliyor. Bunun dışında katkı maddeli gıdalar yemiyorum, bir de süt ve süt ürünlerini de tüketmiyorum. Sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniyorum. Karbonatlı su neden tavsiye etmiyorsunuz anlamadım ama, çoğu detoks merkezi ve Gül Kaynak suyun ph değerini artırdığı ve suyu alkalize yaptığı için karbonatlı su tavsiye ediyor. Ben de bir ara içiyordum, ama üşengeçliğimden bıraktım. Nedense 2-3 çay kaşığı karbonatı alıp 1lt suya ilave etmek zor geliyor :D

selam bayanlarrr...dün akşam karatay diyetini araştırdım bayaqı bu sabahata iki farklı kitabını aldım bayaqı kafama yattı açıkcası çok mantıklı geldi okuduklarım açıkcası..uygulayabildiğim kadar yapmayı tasarlıyorum..bu arada bu sabah kahvaltıyı dükkanda yapmak zorunda kaldım peynir zeytin ve yoqurt ekmeksiz yedim.bitki çayı yanındada.öğlense yoqurt ve patlican et haşlamamıdır nedir lokantada öyle bir yemek vardı her neyse işte :))ondan yedim..

dün aksam 1 tabak 7-8 kaşık fırında sebzeli tavuk yedim (suyunu bıraktım)

25dk jillianın 30 days shredinden yaptım

Bugün

sabah: 1 tane kandil simidi

ögle 1 dilim buyuk hamburger ekmegi, 1 parca tavuk ızgara,

ara :3/4 kandil simidi

(kandil beni bitirdi herkes simit dağıttı bende bari baska sey yemeyerek telafi edeyim dedim, biraz karbonhidrat bombası oldu ama bugunluk boyle olsun artık napalım :)

aksama daha yemegi karar vermedim ama muhtemelen ızgara bişeyler olur..

Bir de gün içerisinde bitki çayımı ve şekersiz çay içtim

Şimdi spora gidicem 30dk spora salonunda spor yapıcam, 25dk da evde jillian yapıcam

slm hayırlı kandiller kızlar.. bugun niyetliydim
sahurda;
üç dilim tam buğday ekmeği
1 domates 1 büyük havuç 5 yaprak marul 100 gr beyaz peynir 1 badem den oluşan salata
1 kase yoğurt
yedim
iftarda;
1 tabak zeytinyağlı fasülye ve 1 tavuksuyundan şehriye çorbası
salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim

herkesin kandili mübarek olsun,Rabbim gönlünüzdekini versin.

bugün son sınavımı verdim estetisyenlik kursunda tüm gün dışarıdaydım.

sabah 1 yumurta,3 çeri domates ve salatalık yedim az da peynir.

akşam tavuk ciğeri kavurdum 3 kaşık ondan yedim , 1 tabak mercimek çorbası ve salata bol bol su

sizler nasılsınız hiç sohbet etmiyoruz ama biz :26:

akşam tavuk ciğeri kavurdum 3 kaşık ondan yedim , 1 tabak mercimek çorbası ve salata bol bol su

mrb canım estetisyenlik kursu dedğin meb in kurslarından mı bende estetiyenim ama ben ege üniversitesinden mezun oldum suan çalışmıyorum bulundugum yerde güzellik merkezi falan yok küçük bi ilçede yasıyoruz eşimin işi gereği bakalım tayin falan olursa merkezlere bende düşünüyorum güzellik merkezi açmayı... lazer uygulamalarında cok para var... ve bi doktorla anlaşıp saç ekimi dahi düşünüyorum...daha önce saç ekimi operasyonuna katılmıştım cok zevkli bişi...

kendi adıma çok iyiyim sen nasılsın :)

Dün akşam yemeğinde yediklerim
1 hamburger köftesi büyüklüğünde tavuk
6 yk kadar sebzeli kepekli makarna
salata ve yoğurt

bu sabah 07:30

mısır gevreği 6 yk bir bardak sütle

10:00
3 çilek

mrb canım estetisyenlik kursu dedğin meb in kurslarından mı bende estetiyenim ama ben ege üniversitesinden mezun oldum suan çalışmıyorum bulundugum yerde güzellik merkezi falan yok küçük bi ilçede yasıyoruz eşimin işi gereği bakalım tayin falan olursa merkezlere bende düşünüyorum güzellik merkezi açmayı... lazer uygulamalarında cok para var... ve bi doktorla anlaşıp saç ekimi dahi düşünüyorum...daha önce saç ekimi operasyonuna katılmıştım cok zevkli bişi...

evet zevkli bir iş. meb'in kurslarına katıldım. burada güzellik merkezleri var ama her yere girilip çalışılmıyor. halbuki çok iyiyim bu işte.
şuan inan ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum :50:

kendi adıma çok iyiyim sen nasılsın :)

fena değilim dünden beri tatlı krizi yaşıyorum malum günlerimdeyim de :30:
ama iyi gidiyorum. evde otur otur ne kadar iyi olur ki insan o kadar iyiyim
çalışmak istiyorum olmuyor. ik defa bu kadar uzun süre evde öylece oturdum :14:

Dün akşam yemeğinde yediklerim
1 hamburger köftesi büyüklüğünde tavuk
6 yk kadar sebzeli kepekli makarna
salata ve yoğurt

bu sabah 07:30

mısır gevreği 6 yk bir bardak sütle

10:00
3 çilek

çok güzel bir liste :16:

evet zevkli bir iş. meb'in kurslarına katıldım. burada güzellik merkezleri var ama her yere girilip çalışılmıyor. halbuki çok iyiyim bu işte.
şuan inan ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum :50:

fena değilim dünden beri tatlı krizi yaşıyorum malum günlerimdeyim de :30:
ama iyi gidiyorum. evde otur otur ne kadar iyi olur ki insan o kadar iyiyim
çalışmak istiyorum olmuyor. ik defa bu kadar uzun süre evde öylece oturdum :14:

çok güzel bir liste :16:

tatlı krizi yaşadığında bir porsiyon meyve yerine 3 hurma yada 2 küçük kare çikolata yiyebilirsin (doktorumun önerisi :) )

sen hala gidiyormusun doktora :)

şuan hala gitmiyorum ama malum dönemlerde ne yapmam gerektiğini açlık hissettiğimde neler yapmam gerektiğini neleri yediğimde neleri yememem gerektiğini ve en önemlisi sadece üç öğün yemek yemekle kilo verilemediğini öğretti :)

şuan hala gitmiyorum ama malum dönemlerde ne yapmam gerektiğini açlık hissettiğimde neler yapmam gerektiğini neleri yediğimde neleri yememem gerektiğini ve en önemlisi sadece üç öğün yemek yemekle kilo verilemediğini öğretti :)

ben acele ediyorum şöyleee biri okus pokus yapsa kilo gitse... off offf ben yapamam 1 ayda 5 kilo falan bir ayda 8-9 kilo versem yine iyi bundan sonra daha sıkı tutsam fena olmayacak galiba. :31:

birde bu dönemde neden hep şişkinlik oluyor bilgin varmı :26:

Son düzenleme:
ben acele ediyorum şöyleee biri okus pokus yapsa kilo gitse... off offf ben yapamam 1 ayda 5 kilo falan bit ayda 8-9 kilo versem yine iyi bundan sonra daha sıkı tutsam fena olmayacak galiba. :31:

bak ben yaptıklarımı söyleyeyim sana
öğle yemeğinde et yiyorsan akşam sebze yemelisin yada tersi
yoğurt, süt ve peynir mutlaka tüketmelisin
çorba yiyorsan pilav makarna yada ekmek tüketmemelisin yada yarım kase çorba 4 kaşık makarna yada pilav tüketmelisin
nescafe, asitli içecekler tamamen hayatından çıkmalı
mutlaka 2-3 fincan yeşilçay tüketmelisin (vücutta oluşan şişkinliği ödemi tamamen alır)
2,5-3 lt su kesinlikle tüketmelisin
eğer çayı şekerli içiyorsan sadece 2 bardak tüketmelisin şekersiz içiyorsan sınırsız
tuzu hayatından tamamen çıkartmadan azaltmalısın
ara öğünlerini muhakkak yemelisin canın birşey istiyorsa kesinlikle yememezlik yapmamalısın muhakkak yiyeceksin ama ölçülü onu yiyorsan yemekte yediğinden kısacaksın
bunlara ek olarak 2 fincan mate çayı içersen yağ yakımını hızlandırır
ve sabah kalkınca 2 bardan su çok çok önemli

liste biraz uzun ama bu bilgiler çok yardımcı olacaktır :)

ben acele ediyorum şöyleee biri okus pokus yapsa kilo gitse... off offf ben yapamam 1 ayda 5 kilo falan bir ayda 8-9 kilo versem yine iyi bundan sonra daha sıkı tutsam fena olmayacak galiba. :31:

birde hokus pokusla verdiğin kilo daha fazlasıyla sana döner

Back
X