• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

bak ben yaptıklarımı söyleyeyim sana
öğle yemeğinde et yiyorsan akşam sebze yemelisin yada tersi
yoğurt, süt ve peynir mutlaka tüketmelisin
çorba yiyorsan pilav makarna yada ekmek tüketmemelisin yada yarım kase çorba 4 kaşık makarna yada pilav tüketmelisin
nescafe, asitli içecekler tamamen hayatından çıkmalı
mutlaka 2-3 fincan yeşilçay tüketmelisin (vücutta oluşan şişkinliği ödemi tamamen alır)
2,5-3 lt su kesinlikle tüketmelisin
eğer çayı şekerli içiyorsan sadece 2 bardak tüketmelisin şekersiz içiyorsan sınırsız
tuzu hayatından tamamen çıkartmadan azaltmalısın
ara öğünlerini muhakkak yemelisin canın birşey istiyorsa kesinlikle yememezlik yapmamalısın muhakkak yiyeceksin ama ölçülü onu yiyorsan yemekte yediğinden kısacaksın
bunlara ek olarak 2 fincan mate çayı içersen yağ yakımını hızlandırır
ve sabah kalkınca 2 bardan su çok çok önemli

liste biraz uzun ama bu bilgiler çok yardımcı olacaktır :)

birde hokus pokusla verdiğin kilo daha fazlasıyla sana döner

hiçte uzun olmamış bir çırpıda okudum vallahi çok teşekkür ederim. :16:
sen en geç kaçta yemek yiyiyorsun. bende şu sancılı dönemi atlatayım sporumu yapacağım.

mate çayını aktardanmı aldın poşetmi, birde miktarı canım tarif edermisin.

Son düzenleme:
hiçte uzun olmamış bir çırpıda okudum vallahi çok teşekkür ederim. :16:
sen en geç kaçta yemek yiyiyorsun. bende şu sancılı dönemi atlatayım sporumu yapacağım.

mate çayını aktardanmı aldın poşetmi, birde miktarı canım tarif edermisin.

saatlerimde şöyle

7-7:30 arası 2 bardak su

7:30 kahvaltı

9:30-10:00 meyve

12:00 öğle yemeği

15:00 meyve yada en fazla 125 gr küçük yoğurt

17:00 3 adet diyet bisküvi+yeşil çay

19:30 akşam yemeği (bazen 20:30 aksayabiliyor öyle olduğunda bisiklete fazladan 10 dk biniyorum )

22:00 meyve + 3 adet fındık veya badem (yada meyve yerine 10 adet fındık yada badem)

22:30 1 çay bardağı süt yada yoğurt

mate çayınıda bardak süzgecinin yarısı kadar dolduruyorum 2 dk bekletiyorum bardağımda yeşil çayıda aynı yapıyorum bazende ikisini karıştırıyorum içine kabuk tarçın atıyorum tarçında şekeri dengeler

hatta doktorum bu listeye uyduğun sürece ağır spora gerek yok sadece yürümen yeterli dedi
başka sormak istediğin başka şeylerde varsa eğer yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleme:
selamlar... ekmeği ve tüm unlu şekerli gıdaları çıkarttım kızlar hayatımdan..galtaları ve üzerinde lıght yazan herşeyide :)) karataya uymaya çalışıyorum ..sabah iki haşlanmış yumurta ceviz beyaz peynir salatalık yedim.öğlen yaqsız menemen haşlama et yoqurt ve salata var menümde.bugün 2. günüm be hala 114 lerdeyim bakalım bu diyetle neler yapılabiliniyor..bekleyim görcem..bu arada sabah bisikletle dolaştım biraz deminde yürüyüş yaptım.yeşil çay ve 1 ,5 litre kadar su tükettim..

selamlar... ekmeği ve tüm unlu şekerli gıdaları çıkarttım kızlar hayatımdan..galtaları ve üzerinde lıght yazan herşeyide :)) karataya uymaya çalışıyorum ..sabah iki haşlanmış yumurta ceviz beyaz peynir salatalık yedim.öğlen yaqsız menemen haşlama et yoqurt ve salata var menümde.bugün 2. günüm be hala 114 lerdeyim bakalım bu diyetle neler yapılabiliniyor..bekleyim görcem..bu arada sabah bisikletle dolaştım biraz deminde yürüyüş yaptım.yeşil çay ve 1 ,5 litre kadar su tükettim..

çalıştığım şirketin hemşiresi dukan diyeti kitabı aldı o da ona başlamış 3 kilo verdi şuan

çalıştığım şirketin hemşiresi dukan diyeti kitabı aldı o da ona başlamış 3 kilo verdi şuan

dukan bana aqır ve riskli geldi canım bayaqı araştırdım .. eksileri artılarından daha fazla benim için.daha sonra karatayı araştırdım çok mantıklı geldi..dün iki farklı kitabını aldım karatayın ve uygulamaya geçtim.acıkmıyorum ve saqlıklı besleniyorum bu çok güzel..kilo vermekten çok saqlıklı olduqunu bilmek beni mutlu ediyo..

dukan bana aqır ve riskli geldi canım bayaqı araştırdım .. eksileri artılarından daha fazla benim için.daha sonra karatayı araştırdım çok mantıklı geldi..dün iki farklı kitabını aldım karatayın ve uygulamaya geçtim.acıkmıyorum ve saqlıklı besleniyorum bu çok güzel..kilo vermekten çok saqlıklı olduqunu bilmek beni mutlu ediyo..

ben o diyetleri araştırmadım hiç içeriğini bilmediğim için

bende katılmak istiyorumm:8:

kilo verelim hep beraber destek olalım birbirimize 6 kilo verdim 10 kilom kaldı :8:

çok güzel diyorlar karatay için ama ben birşey bağlı kalamıyorum kendi kafama göre yapıyorum ama araştrarak.

sen yapınca sonuçlarını almaya başlayınca bizede söyle.
bebişin ne yapıyor, sen nasılsın?

ben o diyetleri araştırmadım hiç içeriğini bilmediğim için

fatosing ne işle meşgulsun yaşın kaç :31:

bende katılmak istiyorumm:8:

kilo verelim hep beraber destek olalım birbirimize 6 kilo verdim 10 kilom kaldı :8:
hoşgeldinnnn aramıza, nasılsın neler yaparsın?

bende akşam yemeği yemedim ama dünden kalan mercimek çorbam var 3-4 tane tavuk köftesi ve salata yerim yada cacık :56:

saatlerimde şöyle

7-7:30 arası 2 bardak su

7:30 kahvaltı

9:30-10:00 meyve

12:00 öğle yemeği

15:00 meyve yada en fazla 125 gr küçük yoğurt

17:00 3 adet diyet bisküvi+yeşil çay

19:30 akşam yemeği (bazen 20:30 aksayabiliyor öyle olduğunda bisiklete fazladan 10 dk biniyorum )

22:00 meyve + 3 adet fındık veya badem (yada meyve yerine 10 adet fındık yada badem)

22:30 1 çay bardağı süt yada yoğurt

mate çayınıda bardak süzgecinin yarısı kadar dolduruyorum 2 dk bekletiyorum bardağımda yeşil çayıda aynı yapıyorum bazende ikisini karıştırıyorum içine kabuk tarçın atıyorum tarçında şekeri dengeler

hatta doktorum bu listeye uyduğun sürece ağır spora gerek yok sadece yürümen yeterli dedi
başka sormak istediğin başka şeylerde varsa eğer yardımcı olmaya çalışırım

harikasın, çok teşekkürler bu listeyi bende yaparım :13:

fatosing konuna yorum yaptım ve üzüldüm içinde olduğun duruma canım, bizlerle neden dertleşmedin bak hepimiz buradayız :29:

çok güzel diyorlar karatay için ama ben birşey bağlı kalamıyorum kendi kafama göre yapıyorum ama araştrarak.

bebişin ne yapıyor, sen nasılsın [/QUOT

iyi teyzesi ellerinden öper :) bende baqlı kalmayı sevmeyenelerdeniz.burda baqlı kalmaktan öte uzak kalmaka var aslında canım. mesela undan ( ekmek galeta kraker hamur işi) şekerden ( reçel pekmez pasta kek kurabiye bal dondurma hatta bazı meyveler ) ve kızartmalardan uzak duracaksın sadece.diğer şeyleri istediğin gibi yiyebiliryorsun..protein ve sebzeleri diyim daha doqrusu..çok kolay alıştım diyebilirim.sonuçları yazarım canım ..

Merhabalar bende 10 kilo vermek istiyorum 1.58 boyunda 66 kiloyum iştahım çok açık sizleri takip ediyorum umarım başarırım

slm kızlar;
sabah :
3 marul yaprağı 5 çeri domates biraz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta

arada 1 kandil simiti

öğlen
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı ayran 2 çrri domates

ikindi ufak bi dilim etimek tatlısı

akşam
bi dilim karpuz tulum peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği

booool su ve şekersiz çay

bende akşam yemeği yemedim ama dünden kalan mercimek çorbam var 3-4 tane tavuk köftesi ve salata yerim yada cacık :56:

23 yaşında muhasebeciyim

aramıza hoşgeldin :)

teşekkür ederim hoşbuldukk :3:

merhaba hoşbulduk bende 20günde 72 klodan 66ya düşmüş ama ondan sonrasını başaramamış biriyim ama düne kadardı çok fena gaza geldim arkadaşm spor salonuna yazılmış sürekli görüşme halindeyiz yok koşu bandındayım yok saunadayım çok kıskandım çatım çatım çatladım :14: olmaz böyle dedim ve bu sabak itibariyle saat 6 gibi kalkıp başlamayı düşünüyorum sporuma kahvaltıma ev işeme çok kıskandım yaaaa vermem lazım kiloları herkes ver artık diyip duruyo bu durumdanda sıkıldım offf :25:

Merhabalar bende 10 kilo vermek istiyorum 1.58 boyunda 66 kiloyum iştahım çok açık sizleri takip ediyorum umarım başarırım

seninle aynıyız nerdeyse canım inşallah hep beraber vercez benimde 10 kilo vermem lazım iştahı kapamk kolay önemli olan güne erken başlamak yoksa veremezsin kilolarını :31:

Back
X