10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Ya bu saate kadar çok güzel geldim birden nasıl Acıktım ne bulduysam yedim Allah'tan saat erken artık uyuyana kadar hiç bişey Yemicem o kadar çok yedim ki ;(

sabah uyaninca 9`da
2 tane taze incir

kahvalti 11:30
kücük bir kavunun yarisi,
yarim kk keci peyniri

saat 13:30
1 adet seftali

aksam 15:30
1 tabak dolusu semizotu yemegi,
5 yk süzme yogurt

günü böyle kapatirim diye umuyorum insallah da öyle olur

Saat 14.00 ayran detoks corbasi 1 kase
16.00 atran detoks corbasi 1 kase 17.45 bir yemek kasigi pilav 1 yemek kasigi tavuklu patates ve 1 yemek kasigi yogurt Normalde ayran corbami icmem gerekirdi ama cok canim cekti yaa

Saat 14.00 ayran detoks corbasi 1 kase
16.00 atran detoks corbasi 1 kase 17.45 bir yemek kasigi pilav 1 yemek kasigi tavuklu patates ve 1 yemek kasigi yogurt Normalde ayran corbami icmem gerekirdi ama cok canim cekti yaa
Canının çektiği şeyleri Yemen iyi olmuş canım en azından dozunda yemişsin benim gibi sakdırmamışsın ben bu öğlen öyle bi yedim ki diyette olmayanlar bile benden az yemiştir kendime ceza verdim uyuyana kadar su dışında hiç bişey sürmicem ağzıma

form çaylarından da iç canım faydasını görürsün çok acıkırsanda haşlanmış yumurta yiyebilirsin bence.. bende öğleden sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaptım 2.5 lt su içtim. akşam yemeğindede 1 dilim salam iki yumurtalı iki mantarlı bol maydanozlu yağsız omlet ve çoban salata yedim. yatana kadar suyu 3.5 yapıcam inşallah.

Kizlar benim menü:
Sabah:küp patates kavurması(1 fincan)
Salata

Ara:1 dl.çaylı kek

Öğlen:kücük 1 ad.patlıcan dolma.

Ara:ince 1 dl.kavun

Aksam: 5 ad.bim
Kepekli galeta
Yarim domates
Kk az süzme peynir

Unutmadiysam baska bir sey yemedim.bi de orta şekerli Türk kahvesi.
Bu yediklerim anca 800 kal.geliyor.ama inanin su an acim. Acirim acirim doyum tokum dolmamdan yiyemedim.arkadas rahatsizdi ona götürdüm birazini kalanini da esimle oglus yedi.inanin kixlar onlar yerken icim gitti.ama aksam yemedim dolmadan.aferin bana

ay bu masallahim var erkenden yemek yiyip kapattim günü baska da yemedim,. ama 3 gündür pilates yapmiyorum. yarin havuza gidicem artik 3 gündür yapmadigim sporun acigini kapatirim

Mutluyum mutluyum.musmutluyum.dün uykuya acliktan neredeyse dalamiyordum.ama bugün ödülünü gördüm kizlar tarti 62.8 gösterdi ki daha bagirsak hareketi gerceklesmedi.olsun 62li rakami gördüm ya keyfim yerinde.

Kizlar su bagirsak icin ne tavsiye edersiniz.kabız degilim ama uyaninca hemen gidemiyorum.gün icinde de iki üc kere gitsem fena olmaz yani.

Gunaydin herkese bnde 84.00 bu sabah itibariyle guzel rakamlar guzel gunler olsun insallah hepimize 1 bardak yarim yagli sutumu ictim biraz sonrada
1 domates 1 salatalik sogus 5 zeytin 1 dilim ezine ve tek sekerli acik cayimi icicem

Tebrikler canımm :)
neler yiyorsun gün içinde anlatabilir misin ?

eveet gece kaçamaklarıma rağmen bende -400 ile 62.8 im bir dilim salam minik tost parçası cicibe ceviz filan yemiştim ama gece dayanamıyorum ben ya neyse olsun böyle böyle gidicek bu kilolar, artışa gitmeyelim de ne kadar eksildiği önemli değil şimdi bir etimek ve kahve

sabah iki üç kuru kayısı ve ılık su kesin çözümü canım, birde lifli şeyler ye mesela ben yoğurdun içine yulaf kepeği koyup yiyincede faydasını görüyordum, şu an bende sıkıntıdayım ondan ötürü

Tebrikler canımm :)
neler yiyorsun gün içinde anlatabilir misin ?
Teşekkürler canim.şu an öyle cok özel bir sey yapmiyorum.sadece kesin olarak ekmek cok az yiyorum.yemek istediklerimden tadimlik yiyorum.porsiyon kücülttüm.onun haricinde hicbir seyi daha düzenli yapmaya baslayamadim.2-3 gün istikrarla karbonatlıbsu ictim.
Kafam eserse yesilcay.suyu malum havalardan dolayi iciyorum ama ne kadardir bilmiyorum.
Yani özetle yediklerimi kontrol altina aldim.canim daha öncwki sayfalarda yediklerimi yazmistim.istersen bakarsin.

Kizlar bu arada benim yüruyus isi bitti gibi.arkadas gelemiyor benimle.sabahlari iyi oluyodu.aksamustu yapabilir miyim bilmiyorum.herkeste bi lesli aski.yapanlar nasil ise yariyor mu.galiba seviye falan var.bi anlativerin bu garibe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…