84.500 yazdım yukarı öyle yazmışsın canım bugün ki kilonu alıyoruz çünkü cumaları bildiriyoruz inşallah burda da çok çok azimli arkadaşlar var maşallah ben onları gördükçe motive oluyorum darısı sana olsun inşallahOlur canım başka gruplara da yazıldım inşallah hep böyle devam eder geçen cuma 86.00 idim galiba
Evet bu hafta sabah tartımdı84.500 yazdım yukarı öyle yazmışsın canım bugün ki kilonu alıyoruz çünkü cumaları bildiriyoruz inşallah burda da çok çok azimli arkadaşlar var maşallah ben onları gördükçe motive oluyorum darısı sana olsun inşallah
Tamam cnm günlük menu de paylasioz biz öyle yani devam edersen seviniriz bilgilerini verirsin hem bize iyi olurEvet bu hafta sabah tartımdı
84.500 :)
Canım benim eşim evde olunca hiç dikkat edemiyorum bugün yine evde ve ben ne bulduysam yedimTamam cnm günlük menu de paylasioz biz öyle yani devam edersen seviniriz bilgilerini verirsin hem bize iyi olur
Mantarı bol soğanlı ve sarımsaklı yap cnm mantarı yağ yakıcı özelliği var bu arada diyetler de mutlaka öneriliyor rahatça ye yanibir saat tempolu yürüdüm geldimm, açlıktan başım döndü ama hiç kaçırmadım bugün. yarım şeftali yarım kase çilek yedim akşam menümdeki bir meyve yerine şimdi. biftek yerine yağsız mantar sotelicem bide yeşil salata. mantarda da protein var ya bişey olmaz heralde dimi kızlar. biftek pahalı tavuktan da bıktım
Hoşgeldin canimBen de 15 kilo vermek istiyorum 7 aylık kızım var emzirdiğim :)
Bir buçuk Yaşında da oğlum var :)
Maximum kilom 107 idi en son
Şu an 84.500 kiloyum :)
70 olmak istiyorum
Bakalım ne olacak
HoşbuldukHoşgeldin canim
Günaydın canım tebrikler çok iyi vermişsingünaydıınbugün 63.2, -700deyim çok mutlu oldum ya gece de biraz kaçırdıydım cicibebe çay filan... daha motive şekilde kahvemi içiyorum bide bir etimek.. dün 3.5 lt su içtim bide
canım sen bi ara sıvı diyeti yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam, nasıl sonuç alabildin mi ondanBu sabah kahve içecektim canım istemedi çok az çorbaya bi kaç parça ekmek doğradım öyle yedim
Evet canım yaptım yaptığım dönem kilo verdim ama insan çabuk sıkılıyo devam edemedim sıkı yaparsan 1 haftada 5 kiloya kadar verdiriyocanım sen bi ara sıvı diyeti yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam, nasıl sonuç alabildin mi ondan
e süpermiş ama nasıl beslendin az çok bi özet geçebilir misin ? isveçten sonra ne yapacağımı bilmiyorum çünkü almak istemiyorum geriEvet canım yaptım yaptığım dönem kilo verdim ama insan çabuk sıkılıyo devam edemedim sıkı yaparsan 1 haftada 5 kiloya kadar verdiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?