10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Herkese merhaba kızlar bayagi dir yoktum bakıyorum ne güzel herkes istikrarlı oh benim damak yara olmuş kaç gündür onunla uğraşıyorum ateşte yaptı ondan giremedim haliyle diyette yok zaten çorba icioz ancak
bi kere benimde olmuştu öyle, hayatımda görmediğim 58 e öyle düşebilmiştim

Bnde sabah tartildigimda dunki iki dolma kacamagim bana +200 olarak gelmisti ve 84 gormustum ama az once 83.2 gordum saskinliklaaaa herkese boooll eksiler olsun insallaahh

Bnde sabah tartildigimda dunki iki dolma kacamagim bana +200 olarak gelmisti ve 84 gormustum ama az once 83.2 gordum saskinliklaaaa herkese boooll eksiler olsun insallaahh
Bugün benim de evlilik yıldönümü eşimin en sevdiği yemek dolma bende yapcam birazdan pek kilo aldırıyor dolma ben yiyemicem zaten

selamlar :)

sabah uyaninca 8:45 gibi
2 adet kuru incir

kahvalti 9:30
1 bardaktan birazcik fazla yarim yagli sütü, 3 yk yulaf ezmesiyle pisirip yedim.

saat 13:30
2 adet ceviz

aksam 15:30
1 tabak sulu patates yemegi
1 kase yogurt

günü böyle kapatirim diye düsünüyorum ama bakalim, spor konusunda hic motivasyonum yok bu aralar o yüzden hic zorlamiyorum da kendimi, aksam üstü 15 20 dk bisiklet binerim büyük ihtimal

benimde öğlen menümde 2 hş yumurta 1 havuç vardı, akşamda tavuklu salata. öğlen yarım hş mısır az yağlı tas kebabı bir küçük dilim pide yedim akşamda iki yumurta

canım dikkat ediyorum da sen baya az yiyosun ya

Kizlar biz de hastaneden kayinvalidemlere gectik.bayram gezmesu gelen giden,ya da biz gidiyoruz.yemegi az yiyorum.ama durmadan bi sey konuluyor ortaya.ayip olmasin diye az da olsa yeniliyor.aninda verdigin geri aliniyor.ne güzel yatma kilomu 64 ün altina düsürmüstum.kafayi yicem azönce 64.5 ciktim yine sabaha kac cikarim artik bilmem.
Ooffffff offf bu ne ya.

bende bugünü izin günü ilan ettim, isveçe ara veriyorum biraz artık.. hurma aldım bugün, 2-3 gün hurma yoğurt diyeti yapıcam.. biraz kaşar peynir iki dilim salam çok az mantar kavurma 4 tanede hurma yedim..

gün icinde sürekli tartilmamani tavsiye ederim, hatta saglikli olan haftada 1 gün sabah ac karninadir

selam ben geldim :)

uyaninca saat 9 civari
1 kuru incir yedim

kahvalti 10:45
1 tabak yumurtasiz menemen,
ceyrek simit

aksam yemegi olarak domatesli makarna düsünüyorum ama bakalim, bir de artik haftada 1 gün ödül günü sistemine geciyorum, her tarti günüm ödül günüm olacak.

gün icinde sürekli tartilmamani tavsiye ederim, hatta saglikli olan haftada 1 gün sabah ac karninadir
Canim sagol.biliyorum cok tartilmak iyi degil.vücudu strese sokuyor.ve beyin stresle bas edebilmek icin kilo vwrmeyi durduruyor.ama tarti görünce dayanamiyorum.biri beni durdursun.

Bu arada kizlar 12 ekim ameliyat tarihim.o zamana kadar saglikli olarak 60a inebilsem.3 kilo var insallah.narkoz ve serum daha da şişiriyo ya.

Slm kizlar ben geldim :))))
Bugun 83.0 gosteriyor sevgili tartim ben hersabah uyandiktan iki saat sonra tartiliyorum ac karnina dogru sonuc aliyorum tok karninada 200/300 gr oynuyor zaten

Canim sagol.biliyorum cok tartilmak iyi degil.vücudu strese sokuyor.ve beyin stresle bas edebilmek icin kilo vwrmeyi durduruyor.ama tarti görünce dayanamiyorum.biri beni durdursun.
tartinin pillerini cikartmayi deneyebilirsin yada göz önünden kaldirip kolay ulasamayacagin bir yere koyabilirsin

bende sabah 62.8 dim, en azından şimdilik sabit 66tan sabit 62ye düşürebildim kilomu.. sabah beş hurma bi kase yoğurt öğlende aynısı.. iyi gidiyor şimdilik bayram temizliği yapıyorum camlar yerler duvarlar siliniyor..

aralarda 3er 3er hurma yedim akşamda bi kase yoğurt 5 hurma, 21 e tamamladım hurmayı.. bi avuç kornişon salatalalık yedim bi tanede erik, 1 saat yürüyüş yaptım bi bardakta ayran.. kendimi çok gazlı hissediyorum nedeni nedir sizce, karnım şiş, regl de olmicam nasıl geçer ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…