bi kere benimde olmuştu öyle, hayatımda görmediğim 58 e öyle düşebilmiştimHerkese merhaba kızlar bayagi dir yoktum bakıyorum ne güzel herkes istikrarlı oh benim damak yara olmuş kaç gündür onunla uğraşıyorum ateşte yaptı ondan giremedim haliyle diyette yok zaten çorba icioz ancak
Gecmis olsun canimHerkese merhaba kızlar bayagi dir yoktum bakıyorum ne güzel herkes istikrarlı oh benim damak yara olmuş kaç gündür onunla uğraşıyorum ateşte yaptı ondan giremedim haliyle diyette yok zaten çorba icioz ancak
Valla canım bi değişiklik yok hala 68 im sonra birden mi iner acaba ama çok kötü bişey şu bile icemiyor insanbi kere benimde olmuştu öyle, hayatımda görmediğim 58 e öyle düşebilmiştim
Bugün benim de evlilik yıldönümü eşimin en sevdiği yemek dolma bende yapcam birazdan pek kilo aldırıyor dolma ben yiyemicem zatenBnde sabah tartildigimda dunki iki dolma kacamagim bana +200 olarak gelmisti ve 84 gormustum ama az once 83.2 gordum saskinliklaaaa herkese boooll eksiler olsun insallaahh
selamlar :)
sabah uyaninca 8:45 gibi
2 adet kuru incir
kahvalti 9:30
1 bardaktan birazcik fazla yarim yagli sütü, 3 yk yulaf ezmesiyle pisirip yedim.
saat 13:30
2 adet ceviz
aksam 15:30
1 tabak sulu patates yemegi
1 kase yogurt
günü böyle kapatirim diye düsünüyorum ama bakalim, spor konusunda hic motivasyonum yok bu aralar o yüzden hic zorlamiyorum da kendimi, aksam üstü 15 20 dk bisiklet binerim büyük ihtimal
midemin aldigi kadar yiyorum ya aciktikca yiyorum yani :) aksam yemegim hic az degil mesela, 1 tabak yemek 1 kase yogurt yeterli hatta fazla bi miktarcanım dikkat ediyorum da sen baya az yiyosun ya
gün icinde sürekli tartilmamani tavsiye ederim, hatta saglikli olan haftada 1 gün sabah ac karninadirKizlar biz de hastaneden kayinvalidemlere gectik.bayram gezmesu gelen giden,ya da biz gidiyoruz.yemegi az yiyorum.ama durmadan bi sey konuluyor ortaya.ayip olmasin diye az da olsa yeniliyor.aninda verdigin geri aliniyor.ne güzel yatma kilomu 64 ün altina düsürmüstum.kafayi yicem azönce 64.5 ciktim yine sabaha kac cikarim artik bilmem.
Ooffffff offf bu ne ya.
Canim sagol.biliyorum cok tartilmak iyi degil.vücudu strese sokuyor.ve beyin stresle bas edebilmek icin kilo vwrmeyi durduruyor.ama tarti görünce dayanamiyorum.biri beni durdursun.gün icinde sürekli tartilmamani tavsiye ederim, hatta saglikli olan haftada 1 gün sabah ac karninadir
Gecmis olsun canim allah sifa versinBu arada kizlar 12 ekim ameliyat tarihim.o zamana kadar saglikli olarak 60a inebilsem.3 kilo var insallah.narkoz ve serum daha da şişiriyo ya.
tartinin pillerini cikartmayi deneyebilirsin yada göz önünden kaldirip kolay ulasamayacagin bir yere koyabilirsinCanim sagol.biliyorum cok tartilmak iyi degil.vücudu strese sokuyor.ve beyin stresle bas edebilmek icin kilo vwrmeyi durduruyor.ama tarti görünce dayanamiyorum.biri beni durdursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?