10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

kimseler uğramamış buaralara.. ben sabah bi kahve içtim öğlen ve akşam yoğyrtlu karnabahar 6 hurma biraz üzüm bi erik. tüm gün bunları yedim ve 1.5 saat yürüdüm.. artık 60 ı görmek istiyoruum

Bence de bir motivasyon düşüklügü var.
Heyyyy kizlar coşalim tekrar.
Saclarimi boyattim kardesimin esine.kızıldan kahveye dönüyorum.sütlü kahve olacak mıyım.yikayayim size dönücem

Saç boyamak en sevdiğim seydir ama saridan vazgecemiyorum benn, iyi yapmışsın guzel olmustur :) son dediklerimin üstüne bir sürü ev isi yapip bi tane hurma yedim o kadar, kolum kalkmiyo vallahi

Kizlar günaydin.bugün cuma haftalik kilo bildirimi var.nerdesiniz şekerler.bu saate kadar kaç kişi yazmıştır demistim tık yok.
Topige giriş-02 Eylül:64+
11 Eylül:63.5
18 Eylül:62.9
Fark:-600
Toplam fark:1.1+

selam ben geldim, pc imde sorun cikti format atirmak zorunda kaldim 2 gündür o yüzden yokum, carsamba günü aksam üzeri 1.5 tabak domatesli makarna yedim, ve aksam da cizkekli dondurma yedim,

dün tarti günümdü ve tartildim hic kilo vermemisim ama regli oldum carsamba aksami buna bagliyorum durumu.
kilom 68.4. dün tarti günü oldugu icin ayni zamanda ödül günümdü de o yüzden dünle ilgili menü paylasmiyorum

Merhabalar kızlar benimde gelen giden bayram alış verisi derken yoğunluk başladı böyle bende 67 yim

Topige giriş-02 Eylül:64+

11 Eylül:63.5

18 Eylül:62.9

25 Eylül:62.4

2 Ekim:

9 Ekim:61.9

12 Ekim ameliyat

16 Ekim:61.5

Kendime böyle bir plan yaptim ne kadar tutturacagim.hepiniz şahitsiniz.

:) selam ben geldim

sabah uyaninca 9 gibi
2 adet taze incir

saat 14
4 dl karpuz

aksam 17:30
1 tabak yayla corbasi (unsuz ama bol pirincli o yüzden baya yogun bir corbaydi)

20:45
1 tane seftali yiyip günü kapaticam bugun

:) selam ben geldim

sabah uyaninca 9 gibi
2 adet taze incir

saat 14
4 dl karpuz

aksam 17:30
1 tabak yayla corbasi (unsuz ama bol pirincli o yüzden baya yogun bir corbaydi)

20:45
1 tane seftali yiyip günü kapaticam bugun

Canim daha önce başka bi arkadas da söylemisti.ama benim de dikkatimi cekti.midem kücüldü diyosun tabi sen kendini daha iyi bilirsin ama bence cok uzun süre aç kaliyorsun.neredeyse saat 2ye kadar vücuduna pek bir sey girmiyo kahvaltının önemi tartısılmaz atlama derim ben.metabolizma hızın yavaşlar kilo vermen de dogal olarak.bi de aldıgın günlük kalori 1000 kalorinin altına düsünce vücut kıtlık alarmı veriyor ya.
Öyle işte dedigim gibi insan kendini daha iyi tanir.sen tine istedigini yap canim.

selam hanımlar, bu ara karman çorman takılıyorum ne yaptığımdan benimde haberim yok tartıda bi saçmaladı ona güvenip rakam tutamadım, şu 10 gün şok diyetten şok diyete atacağım kendimi, motivasyon pek yok ama midem bu duruma baya alışmış zorlamıyor beni.. bugün sabah sütlü kahve 3 badem 1 hurma yedim 11 de, 3te bir haşlanmış yumurta, yedide bol yumurtalı omlet kk beyaz peynir 4 siyah zeytin bi kaç kaşık salata.. vücudum su tutuyor sanırım benim ödem çayı yaptım 1 litre onu içicem şimdi

62.9la devam ediyorum bugün 3 tane patatesi elma dilimi yapıp baharatlayıp yağsız fırına koydum bugün sadece patates yicem 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum

Ben de sabahtan arkadasa kahvaltiya gittim.az az yedim.
1/4 sigara böreği
4 yeşil zeytin
Melemen biraz
3 parça sucuk
Kk peynir
1 ceviz
1/3 simit
1/2 kep.ekmek
Orta kahve
Küçük lokum 1 adet

Slm kizlar bnde salidan beri yazamamistim ama diyet aynen devam sali:83.2 bugun 81.8 superim super ama bugun malum tatil burger king keyfieee bukarcik kacamak olsun diyet basindan beri dimi ama

canim normalde kahvaltisiz güne baslamam ben, da dün öyle oldu sebebi de bi gün önceden yemek yiyip yatmistim gece, acikmadim yani,

ben geldim :)

uyaninca 8:30 gibi
3
taze incir

kahvalti 9:30
1 tabak yayla corbasi

saat 15:45
1 seftali,
3 ceviz

aksam 17:15
1 tabak salcali kuskus

bende bir iştahh bir iştahh bugün ki sormayın, hurma yedim bolca sabah fırında yağsız 3 patates öğle 2 patates akşamda küçük bi parça ton balığı, bir etimek ve 3 cicibebe kaçamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…