Kuzum sen 5 gunde 5 kilo yapiyodun sanki.bende bir iştahh bir iştahh bugün ki sormayın, hurma yedim bolca sabah fırında yağsız 3 patates öğle 2 patates akşamda küçük bi parça ton balığı, bir etimek ve 3 cicibebe kaçamak..
Kolay gelsin canim.Ben de yarin annemin evini temizlicem.sali günü esimle kendi evimizi.carsamba da ikramliklar haxirlanir.selam ben geldim :)
uyaninca 9:30 gibi
2 taze incir
kahvalti 11:00
4 adet (pankek boyutunda) yulaf kepekli krep,
3 yk cökelek (yesil soganli, maydanozlu, biraz z.yagli)
1 salatalik
saat 15:45
1 adet seftali
aksam 17:45
1 tabak manti
dünden beri bayram temizligi yapiyoruz, 2 gün daha sürecekbenden haberler bu kadar günü böyle kapatiyorum
Geçmis olsun.bitti mi bari temizlik.selam ben geldim :) anca vakit oldu temizlikten :)
uyaninca 9 gibi
3 taze incir
kahvalti 10:15
1 porsiyon patates salatasi,
1 kk keci peyniri
saat 16
1 seftali
aksam 18:15
1 tabak kabak kavurmasi
4 yk süzme yogurt
saat 21
4 kare torku cikolata
yorgunluktan bayilicam, cikolatayi öylesine yedim aslinda canim da cekmemisti
yani bugun bitti sayilir ufak tefek seyler kaldi onlar da yavas yavas yapilir yarin falan :)Geçmis olsun.bitti mi bari temizlik.
Ben de bugün annemin evini temizledim.hava yagmurlu olunca pencere isinden kurtuldum.
Tatlim ben de bekliyorum sucuklu yumurtalar börekler çörekler.günaydin :) yagmurlu bir günden merhaba.
güne kalori bombasi bir kahvaltiyla basladim, günlerdir yemesem aklimda kalicakti aman dedim ye gitsin
uyaninca 9:30
3 taze incir
kahvalti 10:10
1 bardak sicak süt (2.5 tatli kasigi tane nescafe koydum icine sekersiz)
1 torku tam bugday kek (kendisi kücük ama kalorisi 130 mu sok oldum)
5 tane torku yulafli bisküvi
dünyayi yemisim resmen
Almis misin canim.seninle kilomuz yakindi basladigimizda.yine ayni sayiliriz.sana tavsiyem tatli ve hamur isi haric her seyden yiyerek az az vererek ilerlemeye calis.mucize beklemekle olmuyor.günlük aldigin kaloriyi 1100 1200 gibi ayarla normal yemege devam et.şok diyetlere çok başvurmamak lazim.evet kızlaar sabah bir baktım bir de ne göreyiim 64.6 olmuşum.. ama öyle bir yedimki anlatamam sizee.. çok sıkı bir diyetle daha karşınızdayım.. şimdi 500 ml yeşil çay içiyorum güne öyle başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?