10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Merhaba :) bugun ilk gunumdu. Sabah sekerli kahvemi ictim. Oglen et ile salata yedim. Aksam yumurta yemeliydim ama evde yoktu ben de yogurt ile salata yedim ve daha 1 litre su icmem lazim :) bi dahaki hafta cumartesi ilk tartimimi yapcam ya da pazar. Her gun tarti sinirimi bozuyor.

Bu arada guzel ve samimi sozleriniz icin tesekkurler. :)

Beni de bugün lokma yakti.
Kahvalti:
Has. Yumurta
Kk peynir
1 dl.tahıllı ekmek

Öglen:
Lokma şerbetli

Aksam:et suyuna sehriye çorbası
Lahana sarma
Yogurt

Ahh aaahhhhh lokma cok kaloriliymis.acaba bidaha kaloeisine bakmadan agzima atar miyim.hem yedim hem ac kaldim.oooofffff

selamlar ben geldim :) bayramda girmeye firsatim olmadi, ama yedim de yedim bayram diye, dün gece de otobusle istanbula geldim, sabah indim istanbula sonra kostur kostur okula gittim :)

kahvalti 9 (otobuste)
1 paket domatesli kraker (kellogsun mu ne var ondan)

saat 13:30
1 kasarli tost

saat 17:30
orta türk kahvesi-
yaninda 1 tane yulafli bisküvi

aksam 19
1 tabak pirasa yemegi

okuluma ve evime kavustum, cok mutluyum, bayramda kilo almamis olmayi temenni ediyorum yarin sabah tartilip kilomu yazarim :)

selamlar :) valla ben nasıl isveç diyeti yapıyorum bilmiyorum

sabah bi kahvem ve şekerimi içtim. öğlen yoğurt yedim, salamım bitmiş. akşam 200 gram et yemem gerekiyordu salatayla ben de tonbalık yedim 150 gram. meyvem de yoktu evde bitmiş. ama cok bitkin hissetim 1 kare bitter karam portakallı emdim. tek günahım bu oldu

şimdi biraz vicdan yaptığım için spor yapacağım yarım saat 40 dakika :) Yarına allah kerim. tartıyı pazar yapacağım muhtemelen. Günler cok cabuk geçiyor ya / hala içilecek 1 litre suyum var bu arada. spor arasında onu da götürürüm :)

Yarın sabah kahve ve bir dilim etimek yiyeceğim.
öğlen 2 yumurta ve salata bulmam lazım. evde hiç bir şeyim kalmamış şaka gibi akdskas.
Yarın 3. günüm görüşürüz!

Bakalım pazar kaç çıkacağım bu kadar eziyete akjdakdjakljska

merhaba bende isveç diyeti yapıyorum 86 ile başladım bugün 2 günüm 83 olmuşum :) çok mutluyum. ama bazen içim kıyılıyor. bugün domates ve peynir yedim. 2lt su içtim şimdiye kadar.

Merhaba benim de 13 kilo fazlam var 170 boyundayım 73 kiloyum bu kış boyunca 16 kilo verdim geri 3 kilo aldım yazın . Hepsi doğum kiloları evlendiğimde 63 kiloydum bu kışın sonum da hedefim 60 kilo başaracağına inanıyorum bundan öncr oldu neden Olmasın . Sayfayı kim yönetiyor bilmiyorum ama herkese selamlar desteklerini edşrmenezseniz sevinirim

selam ben geldim :) bugun sabahtan beri okuldayim, o yüzden pek düzgün beslenemedim insallah düzene sokucam bu yemek isini

kahvalti 7:15
2 kuru kayisi,
5 kavrulmamis badem,
7
kavrulmamis ceviz,
1 kk peynir

saat 10
1 tanecik limonlu form bisküvi,

saat 14:30
3 tane cikolatali form bisküvi

aksam 16:45
1 kücük tabak pilav

simdide yarim avuc kadar yer fistigi yiyorum

Yeni gelenler hoşgeldiniz.insallah hepimiz hayallerimize ulasiriz.
Sayfayi escumeh acmisti ama ugramiyor bu aralar.öyle bi yönetici yok canim.ben de 2 eylulden beri burdayim 2 kilo gitti.

Kahvaltim:
1 has.yumurta
Kk peynir
1 dil.tahilli ekmek

Öglen:
3 kasik taxe fasulye
2 kasik pirasa
1 dil.kasarli pide
1 dil.cökelekli pide
Ara:türk kahvesi

Aksam: 1 kase sehriye corbasi
3 lahana sarmasi
2 yaprak sarma
2 kasik yogurt
3 kasik domatesli makarna.

Suanda da galibe 1-2 dil.sosisli pide yicem galiba

Ücuncu gunum bitti isvecte ispanak yanina yogurt yedim valla. Bi de fazladan 1 kahve ictim. Tartiya ciktim 1 kg gitmis :) uzun zamandir diyet yapiyorum 82 kg kilit kilom asamiyor ama aliyorum yersem. İsvece de bu yuzden basladim. Umarim pazar gunune kadar 82 lanetimi kırarım önümde 4 gün var. Daha da tartiya cikmicam.

Basaracagızz :)

Merhaba bende 27 eylülde başladım şu an 4 kilo gitti ben 86 kiloydum şu an 83 oldum. hadi bakalım zayıflayım

Selammm :) aynı kiloyuz ve senin cok hızlı gitmis cok guzel. Ben de uyuyorum ama arada ufak degisikliklerim oluyor. 3. Gunde 1 kilo verdim. 13 gun boyunca beraber devam edelim istersen. :)

Selammm :) aynı kiloyuz ve senin cok hızlı gitmis cok guzel. Ben de uyuyorum ama arada ufak degisikliklerim oluyor. 3. Gunde 1 kilo verdim. 13 gun boyunca beraber devam edelim istersen. :)

selam
bugün yarım kilo daha gitti 82,4 olmuşum. çok iyi inşallah arkadaşım her şey yolunda gider bizde şu fazlalıklardan kurtuluruz.

kahvalti 9:30
1 porsiyon kuru fasulye pilaki (semizotlu)
yarim kk peynir
2 kuru kayisi
5 cig findik
5 cig badem

saat 15:30
2 mandalina

aksam 19
1 tabak kisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…