10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Olalım tabi canim tek basina olmuyo bu isler :) bende cok sıkı yapamadigim icin mumkun oldukca hareket ekliyorum zaten Bebisler de var :) senin kilon bana gore iyi benim 10 kilo kadar vermem lazim

Bu arada bugun neler yaptin ? Ben yarim saatlik bi yuruyus yaptim. Sabah 1 dilim tam buğday ekmegi yumurta ve yesillik yedim oglen corba arada da 4 badem ve 1 elma aksamada taza fasulye ve yogurt var

Günaydim :) bugün oruçluyum, o yuzden dün aksam saat 21:45 de sahur niyetine,

1 fincan sekeriz türk kahvesi
1 paket eti form biskuvi
2 kare bitter cikolata (200 kalori falan yapti hepsi toplam)

Dun firsat bulamadım yazmaya kizim hastalandi :-( bugun de ben regl oldum o yüzden tatli istegim zirvede. Kahvaltida 1dilim tam buğday ekmefi haşlanmış yumurta yesillikler biraz peynir bi de yesil cay ictim. Biraz once bir rane albeni yedim. Aksama sa taze fasulye pisirdim yogurtla yerim heralde. Sen neler yaptin

1 paket eti form biskuvi

1 paket eti form biskuvi
Allah kabul etsin

Gecmis olsun canim simdi nasil kizin ?Bende bu aralar yogunum kizimin dis bugdayi icin hazirlik yapiyorum :) benim kahvaltim genelde ayni 1 dilim tam bugday ekmegi yumurta peynir ve yesillik bazende ufak nutella kacamaklarim oluyor bugunku gibi oglen salata yaptim kendime aksamda bezelye ve yogurt

Kızlar ben geldim. Ah gelmez olaydım diyorum, persembe aksamindan beri deli gibi yiyorum.ve hep hamur isi yediklerim. Dun piknige gittik gerisimi siz düsünün ve esas sonuca geliyorum 1 haftada 1 kilo almisim zaten hep artidaydim.bu hafta
Gecen cuma: 65.8

Bugun: 66.8
Fark 1 kilo fazlalik

Tabi ne kadar morelim bozulsa da devam.bugunden itibaren hatta bugun dayanabilirsem.süt peynir yogurt findik badem.falan yiyeyim detoks gibi diye dusunuyorum.ama bakalim. Pazartesifrn itibaren de tam anlamiyla diyetime geri donerim.o zamana kadar da belki bu fazlaligin bir kismini vermis olurum diye dusunuyorum

Evet günümü anlatmaa geldim :)

Kahvaltı 10:30
1 bardak sıcak süt (çubuk tarçınlı)
2 kuru kayısı

10 cig badem
10 cig fındık

Saat 13:30
1 minik elma

Saat 15
1 bardak sıcak süt

Aksam 17:30
1 bardak ayran
Salata (1 domates, iki salatalık, 1 kk b.peynir, 40 tane kadar da tuzlu yer fıstıgıyla yaptım. Ayrıyetten yag ve tuz koymadım )

Kizlar ya ben de dun sabah tartildim 66.4geldim cok mutluydum kizimin hastaligi etkiledi heralde stres diyorum. Simdi iyi cok şükür. Ama sorun suki dun aksam annemlere geldik ve malumunuz surekli annemin israri ile yedim durdum bir haftaanin toplami kadar yedim bugun nerdeyse :-( eve donunce yaparsin diyetini diyo bi de napcam ben yaaaa

Bence bu kadar kafaya takma bende ailemleyken cok diyet lafi etmiyorum. Yiyorum ne varsa gecmis olsun bu arada

Kahvaltı 11:15
Ceyrek simit
1 dl patatesli borek ( annem memleketten yollamis)
B.peynir
Domates
2 hurma

UOTE="bayanbaloncuk, post: 43093277, member: 465303"]Bence bu kadar kafaya takma bende ailemleyken cok diyet lafi etmiyorum. Yiyorum ne varsa gecmis olsun bu arada
[/QUOTE]
Bence bu kadar kafaya takma bende ailemleyken cok diyet lafi etmiyorum. Yiyorum ne varsa gecmis olsun bu arada
Sağol canım napayım artik mecburen takmamaya çalışıyorum bugun kahvalti 1dikim tam buğday ekmeği 1haslanmis yumurta bol yeşil salata biraz peynir aksama da balikla salata var menude

Kahvaltı 11:15
Ceyrek simit
1 dl patatesli borek ( annem memleketten yollamis)
B.peynir
Domates
2 hurma

saat 14:45
2 kuru kayisi

aksam 17
1 tabak kepekli makarna (biraz ketcap döktüm üstüne)

selam :)

kahvalti 8:15
sahanda 1 yumurta
3 ceviz
2 hurma

saat 11:15
2 kuru kayisi

saat 14
1 fincan sicak süt (tarcinli)
5 limonlu form bisküvi

saat 16:30
1 haslanmis misir

aksam 19.30
1 tabak kisir

bugun felaket basim agriyor ya

selam :)

kahvalti 8:15
sahanda 1 yumurta
3 ceviz
2 hurma

saat 11:15
2 kuru kayisi

saat 14
1 fincan sicak süt (tarcinli)
5 limonlu form bisküvi

saat 16:30
1 haslanmis misir

aksam 19.30
1 tabak kisir

bugun felaket basim agriyor ya

evet bugun bu programlara basladim, 50 squat ve 30 mekik yapildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…