Günaydim :) bugün oruçluyum, o yuzden dün aksam saat 21:45 de sahur niyetine,
1 fincan sekeriz türk kahvesi
1 paket eti form biskuvi
2 kare bitter cikolata (200 kalori falan yapti hepsi toplam)
Allah kabul etsinGünaydim :) bugün oruçluyum, o yuzden dün aksam saat 21:45 de sahur niyetine,
1 fincan sekeriz türk kahvesi
1 paket eti form biskuvi
2 kare bitter cikolata (200 kalori falan yapti hepsi toplam)
Gecmis olsun canim simdi nasil kizin ?Bende bu aralar yogunum kizimin dis bugdayi icin hazirlik yapiyorum :) benim kahvaltim genelde ayni 1 dilim tam bugday ekmegi yumurta peynir ve yesillik bazende ufak nutella kacamaklarim oluyor bugunku gibiDun firsat bulamadım yazmaya kizim hastalandi :-( bugun de ben regl oldum o yüzden tatli istegim zirvede. Kahvaltida 1dilim tam buğday ekmefi haşlanmış yumurta yesillikler biraz peynir bi de yesil cay ictim. Biraz once bir rane albeni yedim. Aksama sa taze fasulye pisirdim yogurtla yerim heralde. Sen neler yaptin
Bence bu kadar kafaya takma bende ailemleyken cok diyet lafi etmiyorum. Yiyorum ne varsa gecmis olsun bu aradaKizlar ya ben de dun sabah tartildim 66.4geldim cok mutluydum kizimin hastaligi etkiledi heralde stres diyorum. Simdi iyi cok şükür. Ama sorun suki dun aksam annemlere geldik ve malumunuz surekli annemin israri ile yedim durdum bir haftaanin toplami kadar yedim bugun nerdeyse :-( eve donunce yaparsin diyetini diyo bi de napcam ben yaaaa
saat 14:45Kahvaltı 11:15
Ceyrek simit
1 dl patatesli borek ( annem memleketten yollamis)
B.peynir
Domates
2 hurma
Sağol canım napayım artik mecburen takmamaya çalışıyorum bugun kahvalti 1dikim tam buğday ekmeği 1haslanmis yumurta bol yeşil salata biraz peynir aksama da balikla salata var menudeBence bu kadar kafaya takma bende ailemleyken cok diyet lafi etmiyorum. Yiyorum ne varsa gecmis olsun bu arada
Saat 21:10Kahvaltı 11:15
Ceyrek simit
1 dl patatesli borek ( annem memleketten yollamis)
B.peynir
Domates
2 hurma
saat 14:45
2 kuru kayisi
aksam 17
1 tabak kepekli makarna (biraz ketcap döktüm üstüne)
selam :)
kahvalti 8:15
sahanda 1 yumurta
3 ceviz
2 hurma
saat 11:15
2 kuru kayisi
saat 14
1 fincan sicak süt (tarcinli)
5 limonlu form bisküvi
saat 16:30
1 haslanmis misir
aksam 19.30
1 tabak kisir
bugun felaket basim agriyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?