- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
hosgeldiiiinAyy herkes burda hala ne güzel benim internetle ilgili problemim vardı giremedim uzun süre bugün geldi netim geri geldim bende
saat 14:20kahvalti 10:15
sahanda tereyagli yumurta,
1 dl beyaz peynir
1 kuru incir
Hoşgeldin canim.kaldigimiz yerden devam.pes etmek yok.Ayy herkes burda hala ne güzel benim internetle ilgili problemim vardı giremedim uzun süre bugün geldi netim geri geldim bende
Bu sabah 85.100 gördüm :))Bende ayni boy vr kilodayim 88 idim bugun 86 gordum 2 haftada 2 kilo gitti 70 olsammmm musmutlu olcamm
Benim de 10 kilom var kızlar okul bitti sınavda derken 7kilo aldım nisan gibi de erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. 64,5 kiloyum 55 olmak istiyorum. Bir diyet listem yok ama verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum 11kasıma kadar hedefim 3,5 kg. Boyum 1,67 yaş 25.
Benim de 10 kilom var kızlar okul bitti sınavda derken 7kilo aldım nisan gibi de erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. 64,5 kiloyum 55 olmak istiyorum. Bir diyet listem yok ama verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum 11kasıma kadar hedefim 3,5 kg. Boyum 1,67 yaş 25.
Protaper sana dedim:))Yapicaz arkadasim azimle kararlikla yapicaz benim ilk diet deneyimim olacak ve hirs yaptim 70 i gorucem vee sonrada 65 60 inşallah senin isin daha kolay cabuk veririsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?