10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

ben geldim :)

kahvalti 8:30
1 dl beyaz peynir
1 kuru incir
5 cig badem

saat 12:45
damla sakizli türk kahvesi (sekersiz)
3 minik lokum (minicik olanlar var ya ondan)

saat 15:15
1 simit (vapur sefasi yaptim )

aksam 19
1 tabak barbunya salatasi (haslanmis barbunya, domates, dere otu, nane limon z.yagi)

selamlaaaar bayadır giremiyorum özledim sizii 3 şehir değiştirdim okuldu filan derken giremedim buralara, ama iyiyim şu sralar normal dengeli beslenmeye çalışıyorum sabah 62.5 tim.. tabi arada dürümleri tatlıları götürdüm ama yinede dengeliyorum iyi gidiyor şöyle.. şok diyetle verdiklerimi almıyorumm

günaydinn ay bugun böyle icim kipir kipir nedense hava cok güzel henüz kahvaltimi etmedim. bugun okulum yok belki dolasmak icin disari cikarim emin degilim yada tüm günüm evde gecebilir cünkü ödev hazirlamam gerekiyor

sabah tartildim
gecen cuma: 66.5
bugun: 65.8
fark: 700 gr

kahvalti 10:15
sahanda tereyagli yumurta,
1 dl beyaz peynir
1 kuru incir

saat 14:20
1 kuru incir
1 kuru kayisi
20 tane kuru yaban mersini

bitki cayi

aksam 18:30
1 tabak dolusu havuc sote (aslinda pisirmedim cok, 2 yk z. yagiyla azicik pisirdim)
200 gr yogurt

Slm kizlar.bugun tari gunune super:

topige giriş-02 Eylül:64+
11 Eylül:63.5
18 Eylül:62.9
25 Eylül:62.2
3 Ekim:62
9 Ekim:61.3
Fark:-700Toplam fark:2.7+

Pazartesi ameliyata gidiyorum boynumdan.yazamayabilirim

Bende ayni boy vr kilodayim 88 idim bugun 86 gordum 2 haftada 2 kilo gitti 70 olsammmm musmutlu olcamm

Mrb arkadaslar bende Pazartesi gununden beri diyetteyim ..73 kiloyum 60 a dusebilsem harika olucak insaallah pes etmem

günaydin diycem ama gün pek aymadi. dün menü paylasmadim ödül günümdü gece gec saat baya bi abur cubur falan yedim bugun artidayim ama yarina onun gidecegini düsünüyorum gec saatte baya bi yedim cünkü. bugun olabildigince hafif tutucam, aciktikca yiyicem.

kahvalti 10
2 kuru incir
1 kuru kayisi
yarim fincan sade sütsüz sekersiz nescafe (bosaltimi hizlandircak bi kahvalti yaptim )

Benim de 10 kilom var kızlar okul bitti sınavda derken 7kilo aldım nisan gibi de erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. 64,5 kiloyum 55 olmak istiyorum. Bir diyet listem yok ama verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum 11kasıma kadar hedefim 3,5 kg. Boyum 1,67 yaş 25.

Yapicaz arkadasim azimle kararlikla yapicaz benim ilk diet deneyimim olacak ve hirs yaptim 70 i gorucem vee sonrada 65 60 inşallah senin isin daha kolay cabuk veririsin

Ay pardon pln35 yeni gördüm senin 1aylık hedefin kaç ? Ben daha önce yapmıştım o Zaman baya güçlü bi iradem vardı umuyorum ki yine öyle olur Bence başarılı olucaz inanmıyorum , hem zayıf olunca daha genç ve güzel görüncez

Ayda 3.5 4 vermeyi hedefliyorum saglikli gitmek istiyorum çünkü hizli verince geri alırsın diyolar.yapaicaz canim bizim neyimiz eksik yapanlardan guzel olcaz istediğimiz kiyefetleri giycez ben 2 haftda 2 kilo verdim haftada 1 kilo saglikliymis hedefim yaza kadar 70 gormek inşallah sadece adet dönemlerinde kilo duruyo ve hatta 1 1.5 fazla cikiyo ama bitince duzeliyo o donemlerde morelimizi bozmucaz aslinda spor yapsak daha iyi olacak ama ben yapamiyorum yani acikcasi useniyorum aslinda kosu bandim var evde ama( öğretmenimsabahciyim bu sene erken kalkiyorum gelincede pestilim cikmis oluyo hic yuruyesim gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…