Benim de koşu bandım var kullanıyorum ama , yaklaşık 40 dk yürüyorum bir de az biraz egzersiz yapıyorum. Umay villa bin pilates kitabını almıştım bide ona başlıcam. Dün biraz yaptım sadece yerde yuvarlanıyor gibi hissettim ama Zaman'la olur herhalde :) sadece neyi ne kadar azaltacağıma henüz alışamadım kendime Zaman tanıyorum. Sen de koşu bandını kullan bence.hem sporla verilenler daha sağlıklı oluyormuş . O kadar para verdik yazık olmasın :) Ben saat 21 gibi başlıyorum genelde. sonra duş alıp uyuyorum fena olmuyor. Tavsiye ederim :)
Tamam canım hadi bakalımEvet kullanmam lazim haklisin canim.insallh hedefimizr ulasiriz haberleselim hep :)
ben geldim bugun keyfim yok nedense, hava zaten kötü istanbulda olaylar falan. her sey üst üste geldii.
bu siralar acayip sekilde tatli abur cubur yeme ihtiyaci hissediyorum nedense, dün ne güzel günü kapatmisken tuttum muhallebi ve bisküvi yedim gece. reglim desen regli gibiyim ama degilim baslamadi tam olarak. tarto desen 66.6 geliyor, gözüm sürekli tatlida abur cuburda. bazen diyorum aman bi kere mi gelicem dünyaya catlayana kadar ye sonra diyorum ki o bel agrilarini sen cekiyorsun sonra yarisi gitti bile diyip ikna etmeye calisiyorum kendimi. bende bu aralar cok zorlamadan diyete devam etmeye karar verdim, gün icersinde makul miktarlarda tatli tüketicem canim cektikce. kisa sürer diye umuyorum bu sürec, 65.00 oldugum an künefe sözüm var arkadaslara beni bekliyorlar inatla ah ah ne olurdu kki hergün künefe yiyip yine de 55 kilo olsaydim. neyse sagligim yerinde diyip isyan etmiyorum.
ya aslinda diyette yapmiyorum ben ccanim ne isterse onu yiyorum tatlidan uzak durma sorunum basladi bu ara, yoksa 2 aydir ara ara tatli tüketerek iyi gidiyordumAynı kilodayız ve benimde bu ara diyete sadık kalma sorunum var malesef
ya aslinda diyette yapmiyorum ben ccanim ne isterse onu yiyorum tatlidan uzak durma sorunum basladi bu ara, yoksa 2 aydir ara ara tatli tüketerek iyi gidiyordum
bana cok az gbi geldi ama doyduysan bi sorun yokBenim içinde gun ici yemek bitti an itibariyle.
Sabah 7: 1 haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi.
Saat 9:kepekli yagsiz tost
Saat 12:2 mandalina
Eve 2 de geldim 2 bucuk gibi bir uyumusum acayip yorgundum 4 gibi kalktim.
Saat 4: 3 kasik yogurt icine 2 kasik kadar musli
Saat 5.30: 1 izgara köfte 1 dilim tam bugday ekmek.
Vallah bugun bu kadar yedim. Sagliklimi sagliksizmi bilmiyorum 3 litre su ictim. Canim pek yemekde yemek istemedi bugun.benim sebzeyle aram yok corba seviyorum et balik tavuk seviyorum .ayrica saat 8 gibi arkadsla anlaştık 1 saat yürucez disarda .
Cuma yarismasinda ekmegim cok elestiri aldi ama cok olmus diyebana cok az gbi geldi ama doyduysan bi sorun yok
Yok bende ekmek tuketmuyorum sevmedigim icin arayi da aciktikca yapiyorum :)Cuma yarismasinda ekmegim cok elestiri aldi ama cok olmus diye( ben ac durunca daha iyim ara falan yiyince daha cok acikiyorum oda sagliksiz tabii bakalim bir duzen tutturucam
Merhaba bende yeni basladim diyete 168 boy 74 kg 7 aylik bi kizim var emzirmeye devam ediyorum bu yuzden cok sıkı bi diyet yapmiyorum tatli ve hamurisinden uzak durmaya calisiyorum :) aksamlari plates yapmaya basladim gunduz de yarim saatlik yuruyus yapiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?