10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Bende 12 mayısta transfer oldum

Arkadaşlar gerçekten idrar testlerine güvenmeyin sakın ben bugun yine yaptım yine çift çiZgi yok çok ilginç bi durum

Hamileymişsiniz :) Sağlıkla doğurun inşallah. 5. gün embriyosuymuş. 6 gün beta hcg değeriniz 5 çıkmış sanırım. 8. gün kaçtı? İdrarda 25 ten önce görülmez genelde.

Kızlar benim elimde estrofem bitmiş, eczaneye gitsem reçetesiz alabiliyor muyum, bilen var mı?

8.gün 7.66 çıktı yarın tekrar yaptırıcam yarından sonra artık görülür idrardada sanırım

7,66 da idrarda görünmez kesinlikle. Çok normal yani :) İdrarda en ama en erken 10 u tespit edebiliyor. Onu da tespit edebilenler en kaliteli erken gebelik testleriymiş. O da sulanmamış, beklemiş, sabah ilk idrarda falan. Normal kaset testler 25 ten önce çıkmıyor.

İnşallah değeriniz katlanarak artar. Bence yarın tekrar kan verin. 15 i geçtiyse iyi demektir :) %60 artmasını da kabul ediyorlar ama.

Kızlar merhaba bende katılmak istedim aranıza 12 Mayıs'ta bende transfer oldum bekliyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun inşallah
1 tane dondurulmuş 5. Gün embriysu transfer edildi ilk denemem

Kızlar merhaba bende katılmak istedim aranıza 12 Mayıs'ta bende transfer oldum bekliyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun inşallah
1 tane dondurulmuş 5. Gün embriysu transfer edildi ilk denemem
Hoşgeldinn Pozitif sonuç alırız hep birlikte İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…