10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

konu sahıbı cahil perileri izlemeni tavsıye ederım,ben yıllarrrr evvel izledim,yılllar sonra başıma geldi,acep izlemeseymıydım :)ama senın başına gelmiş zaten,izle

cünki topluma karşı acık vermek istemıyorlar

Evet katılıyorum aklıma da direkt tarkan geldi plajda bir erkekle yiyişirken yakalanmıştı sonra gay olmadığını ispatlamak için uzun süreli bir birliktelik yaşamıştı sırf imajını bozmamak için...

Topluma açık vermemek için kadınları kullanıyorlar.

Allah yardimciniz olsun zor bir durum

Esiniz kumar bagimlisiymis.acaba para icin boyle bisey yapmis olabilir mi diye aklima geliyor.yani kumarbaz ve alkolik birinden bosanmis biri olarak bagimli insan bagimliligi icin herseyi yapar gibi geliyor bana.

aynen öyle

Bu konu ayni birebir ayni cümlelerle tekrar acilmisti bu yuzden fake gibi geldi bana. Dogru oldugunu varsayarsak adam bu zamana kadar normaldir belki ama zamanla cinsel doyuma ulasamadigi icin baska yönlere kaymis olabilir bi nevi sapkinlik iste

Gercektwn cok kotu bir durum ama sizinle olan cinsel iliskide bir sorunu yoksa demekki biseksuel. Insanin aldatilmasi igrenc bisey ama bir erkekle aldatilmasi cok cok igrenc bisey. Kafamda iki kisi konusuyor suan resmen birisi bu durumda bosanmaktan baska care yok ne sevgi be diye bagriyor. Digeri de adamla konussun durumu bildigini onu boyle bir duruma iten seyin ne oldugunu sorsun ve degismek isteyip istemedigini ogrensin. Eger adam derseki ben seninle mutluyum ama onlarida istiyorum oyle bir hayat yok malesef tekmeyi basmak lazim ama derse ki ya bir merakti yaptim pismanim belki dr falan gidilir asilmaya calisilir. Yani bana gore gaylik bazi durumlarda hormonal sorunlardan gerceklesiyor ama biseksulelligin hormonal bir sorunla ilgisi oldugunu dusunmuyorum tamamen igrenc bir zevk icin... valla yazarken bile kendimle celistim Allah yardimciniz olsun. Yani dusunsene bosaniyorsun anan baban niye bosandigini soruyor ne cevap vereceksinki! Onun bu pisligi yuzunden ya sen ailene yalan soyleyeceksin ya da anlatip 7 fuvele rezil edeceksin...

ayyyyy canm benim ya

evin eşyaları gidince boşanma konusu ortaya çıkmalıydı zaten. çünkü bu bırakılabilen birşey değil. bu arada gay denmez ona biseksüel denir.

Siz Anlamadı niz mi şimdiye kadar yani belli etmedi mi. Size de o yönde yaklaşmaya kalktı mi hic

oncelikle bu bir hastalık degildir hormonlarla alakalıdır ve bunun bir tedavisi yok. bu zamana kadar bununla alakalı bir şey sezmediysen ya da farketmediysen evliliğini bozma ama bunu kaldıramıyorsan evliliğini bitirmelisin çunku cinsel tercihleri değiştiremezsin

Çok acı bir durum.. öncelikle Rabbim yardımcınız olsun.. sanırım bosanmaktan başka çare yok...

Yav arkadaş kimileri cinsel tercih falan demiş ,madem öyle bu kadının suçu ne niye kandırılıyor birde çocuk peydah ediyorlar, kendi içsel problemlerini başka bir kadının hayatını zehir ederek örtbas etmeye çalışan egoist insanlara en ufak hoşgörü m yok şahsen,onun dışında gay olan olsun banane

ay çok ilginç . peki hiç anlamadın mı ?madem niye evlendi senle . biseksüel bence gay değil . sonuçta seni aldatıyor boşanmaktan başka çaren yok gibi ..

bi seksüeldir o, gerçi ne farkeder ha gay ha biseksüel.. Allah yardımcınız olsun ama bu konuyu konuşun eşinizle.. nasıl bir açıklama yapacak acaba..

C CaNDaN_OtE_84 Arkadaşım Allah yardımcın olsun.Başlığı bile okurken dondum kaldım.Bir de evladın varmış Allah bağışlasın.Yaşayan bilir elbet , bizler sadece fikir yürütüp öneride bulunabiliriz.Ne diyeceğimi bilemedim şuan (

Şu an kara kara düşünmeye başladım benim isteksiz koca da birgün gay çıkabilir mi acaba diye

Bir de konu sahibi çok ilgili bir eş demişsiniz de neresi ilgili yahu adam altın eşya ne varsa satmış yani iddia kumar uğruna.
İlgisiz olsa bir de ne yapacaktı bilmiyorum.
Bari 2.çocuğu yapmayın boşanmayacaksanız.
Çünkü kumar alışkanlığı öyle kolayca aşılabilen bi durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…