10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

Esiniz biseksuel. Hee bi insandan biseksuel oldugu icin ayrilinir mi? Hayir ama sonucta sizi aldatmis o yuzden evet ayrilmalisiniz. Eger aldatmamis olsaydi bi problem olmazdi hatta daha ilgi cekici, heyecanli bile olabilirdi.

bir adamla biseksüel olduğu için ayrılınır...ve sen bu sapıklığın nesinde heyecan gördün anlamadım.

öyle olmuş olsa dahi ki öyle zaten galiba ama bu bile normal değil ki
Ben de merak ederim nasıl ilişkileri var ne konuşuyolar kendi aralarında nasıl bi cinsellik var o yüzden bunun anormal olduğunu düşünmüyorum ama fake hesap açıpta biriyle muhabbete girmem orası anormal.
İnşallah sadece meraktandır yaptıkları Allah yardımcınız olsun.

10 sene geçmiş. 10 sene... Allah aşkına babanız başını öne eğmesin diye çocuğunuza yalan bir dünya mı sunacaksınız
iki gün sonra bu adam başka bir adam için evi terk ettiği zaman ne olacak?
en önemlisi mideniz nasıl alacak?
İçten içe hep öfkeli ve kinci olacaksınız, o yüzden ona kötü davranacaksınız
bu da evliliğinize zaten yansıyacak
yani kadınla değil de erkekle aldatınca, aldatılmamış mı sayılıyorsunuz anlamadım ben

Adam hem senile evli ve çocuğu var ayrıca erkeklerede ilgisi var bu adam gay değil biseksüel o halde...

Evet kimilerine göre bu belki boşanma sebebi,

Eşini seviyormusun?? Eğer bunun cevabı evet ise eşinle konuşabilirsin bir psikolog yardımı almasını sağlayabilirsin hatta birlikte gitmeniz daha sağlıklı olur...

Kötü bir olay evet ama dünyanın sonu da değil bence çözülebilir...

Merak edip boyle bisey yapmis olamaz mi acaba..Sonucta 10 senedir tanidiginiz esiniz.Mutlaka 10 senede cok daha onceden biseyler yakalamanız gerekirdi.

Bu adam bir başka adam için seni terk edecek mi dedi birileri :))

Adam gay değil gay olsa zaten bir kadınla evlenip üzerine birde çocuk yapmaz...

Bir başka adam için seni terk etmez emin ol bu çok saçma bir mantık...

Kocanınki sadece merak ve değişik heyecan peşinde psikologla çözersin olayı sadece eşini ikna etmeye bak...

Arkadaşlar kim kardashian denilen şişirme medya ünlüsü varya ,işte onun üvey babası da yıllar sonra trans olmaya karar vermişti de annesi krizlere girmişti,adam birde profesyonel sporcu ödüllü falanmış ,erkek hali pek yakışıklı gençliği kaslı maslı taş fırın cinsten ,boyunca çocukları olduktan sonra anlamış ne hikmetse oda asıl kimliğini yani biseksüel değil ,şimdi hm reklamlarında çıkıyor Catilyn jenner oldu artıkın

Son düzenleme:
ben şok 10 senedir nasıl anlamadın arkadaşım ya.bencede sırf merakındanda olabilir.olayın detaylarını araştırmalısın.onagöre çözüm yolu üretmelisin.

Ahanda buda foto su
,yani bana göre her erkek gizli çay olabilir böyle eğilimleri varsa hele
Düzeltme; ay ekleyemedim google da aratın görürsünüz

İste insanlarin cinsel kimliklerine saygin olmadigi icin biseksuel olmayi kotu bisey saniyosun.
insanların cinsel yönelimleri veya tercihleri kötü değil bu yönelimlerini yaşamak için karşısındaki kişileri kandırmaları yalan söylemeleri aldatmaları kötü olan.

Psikologlar farklı cinsel eğilimleri sorun olarak görmüyorlar, normal karşılanması gerektiğini düşünüyorlar. Tedavi edilecek birşey olarak değerlendirilmiyor yani.

insanların cinsel yönelimleri veya tercihleri kötü değil bu yönelimlerini yaşamak için karşısındaki kişileri kandırmaları yalan söylemeleri aldatmaları kötü olan.

Evet bende onu dedim zaten biseksuel olmasi kotu degil aldatmasi kotu o yuzden konu sahibi bosanmali

biseksuel olmak yada eşicinsel olmak kötü değil,ama benımde başıma geldi,karşındaki insnaın sana bunu sölememesi,tabı nasıl sölesın ayrı konu ama çok kötü günler yaşadım,neden ben dıye sorguladım,kendımı çok kötü hiseetim,böle bir tercıhı var neden benı sevıyor gıbı yapıp duygularımla oynadı dıye piskolojım çok kötü etkilendı,insan net olmalı,çok geçmiş olsun konu sahıbı

gay olsa seninle ilikşiye girmezdi. bıseksuel

bence bu biseksüellik olayını öğrenmeden önce çoktan boşamalıydınız adamı..bu adam evinizdeki eşyayı sattıracak kadar kumar oynamış.sizin rızkını yemiş bitirmiş..sırf bu bile boşanma sebebidir..
siz düzelir demiş devam etmişsiniz...böyle konularda 2. şans verilmemsi gerek diyorum..bu kadar borca girene kadar sizi çocuğunu düşünmemiş..bir de iyi baba demiyor musunuz sinir oluyorum..
iyi eş kriteri de hamileyken aşerdiğiniz mevsimsiz meyveyi mi bulması,bu mudur yani...
kendinizi kandırmayın..adam hem sorumsuz hem kumarbaz,hem de sizi erkekler aldatmışşş...
bu kadar pislik içinde hala babamı karşıma alıp evlendim nboşanamam diyorsunuz ki bence en beteri de bu...
yazık değil mi evladınıza böyle ortamda büyüteceksiniz????

cünki topluma karşı acık vermek istemıyorlar

Transeksüellik ile bu mevzu bambaşka karıştırıyorsun...

Transeksüel insan döllenmede hormonları dişi fakat görüntüsü erkektir kendisini sonradan keşfetmiş o adam ayrı mevzu...

Biseksüel adamın durumu daha farklı... Hem erkeğe hem bayana ilgi duyabilir...

Gay ise sadece erkek odaklıdır...

Hepsi farklı farklı şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…