10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

Gay değilde merak olabilir mi? Konuşma içeriği size yön verir zaten. Ben ihtimal vermedim açıkçası

Bende öyle düşünüyorum.. merak olabilir veya arkadaş ortamında muhabbeti geçtiyse merak etmiş olabilir.

Yani bu normal aldatmada değil ki. Tek çıkar yol boşanmak yani. Mide normal aldatmayı bile almazken bunu nasıl alır ki?

Iste buradaki detay adamin sonra mi ilgisini cekmeye basladi bastan beri var miydi iyi bir gozlem yapmak lazım yargısız infaz olmamalı

Bence şeytana uymus gibi. Offf çok zor Rabbim yardimcin olsun . Kesinlikle aile terapisine gidin

Esiniz biseksuel. Hee bi insandan biseksuel oldugu icin ayrilinir mi? Hayir ama sonucta sizi aldatmis o yuzden evet ayrilmalisiniz. Eger aldatmamis olsaydi bi problem olmazdi hatta daha ilgi cekici, heyecanli bile olabilirdi.

Ben gay olduğunu sanmıyorum en iyi ihtimal merak kötü ihtimal ise biseksüel olması, 10 senede kumar bağımlılığını nasıl anlamadın ben daha ziyade ordayım

gay değil biseksüel sanırım
çünkü sizle de beraberlik yaşayabiliyor
valla bir kadınla aldatılmaktan kötü galiba
eyleme dökmüş mü? yani bişeyler yaşamış mı? fotoğraflamaktan başka?

Gay olduğu kesin mi ?

Yazışmak, resim göndermekle gay olunmaz. Sizinle cinsel birlikteliği nasıldı, birlikteliğiniz yoksa uzun süredir, o zaman belki gaydir. Kendisiyle durumu konuşmalısın. Bir soru sormak istiyorum: Telefonu karıştırınca başın göğe erdi mi?

Yahu konu sahibi ne kadar kötü bir şey yaşamış, burada dertleşmek, akıl almak istiyor hala aşağılayıcı, iğneleyici yorumlar.
Aklım almıyor.
Konuyla ilgili bence eşinizin biseksüel olup olmaması değil mevzu, cinsel içerikli mesajlaşmalar, ben bunun devamının da geleceğini düşünüyorum. Çünkü karşısında o mesajları gören ve hala terketmeyen bir kadın var.
Hem kumar hem aldatma. Daha ne olması lazım...
Bence boşanmak fikrinden bu kadar uzak kalmayın. Yavaş yavaş bu fikre alışın derim. Mantıklı olan bu çünkü.
Ayrıca, babanızın yüzü eğilmesin diye kendi hayatınızdan vazgeçmek çok mantıksız. İlk evlenirken düşünmeniz gereken şeyi bal gibi boşanmanız gereken bir zamanda düşünmeyin.
Bir arkadaş en güzel öneriyi vermiş, bir süre boşanma lafını etmeden ailenizin yanına gidin. Kendinizi dinleyin, evden de ondan da uzaklaşın. Ne yapacağınıza karar verin.

Ne uzatmışsın arkadaş! Tamam sensin. Sen yapmazsın böyle bişey.

Emine olay çok sıcak şuan keşke hemen eşine sormayıp biraz daha izleseydin. Ama olan olmuş.
Boşanacak durumun yok anlaşılan, bi psikoloğa gitmelisiniz. Profesyonel bir destek alın ki hem senin hem çocuğunuz için hemde eşin için faydası olur.

Allah yardımcın olsun.

o msj fotosunu cek ve mahkemeye ver bosan 1 celsede bosanırsın.ama msj kesın fotosunu cek.evi terket yada o gitsin kavga etme o gay olması onun sorunu.cok kötü ya aklıma geldı empatı kurdumda amanınnn beynımden vurulurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…