10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

size göre bi sıkıntı yoksa biz ne diyelim ki

Özel hayatın ihlalinden bir de ceza yersin. Asla mesajların fotoğrafını çekme.

Bir daha mesaj yazmamış diyorsun, kesin birşey yok ortada, adamı hemen gay ediverdiniz.

Abi sekiz sene bir de bununla evlenmek için uğraştın he.. Ay neyse bişey demiycem başıma gelir filan :/

cinsel hayatımızda problem yoktu diyosun. hem sizine evlenmiş, üstüne bi de çocuk yapmış. o adam gay değil biseksüeldir. kaldırılabilir bişey mi bilemiyorum ama ortada karşı cins veya hemcins her türlü bi aldatma var. kumar da işin cabası.

Ne olursa olsun bosanmayacagim diyorsaniz fazla kurcalamayin. Adamin erkeklere de ilgisi varsa ne yaparsaniz yapin vazgeciremezsiniz. Ya bu durumu kabullenmek ya bosanmak zorundasiniz, bosanmak alternatifleriniz arasinda yoksa bundan sonra telefonunu/sosyal medya hesaplarini kurcalamayin. Gordukleriniz sizi uzmekten baska bir ise yaramayacaktir. Bu arada yapmaz oyle sey demeyin, mutlaka cok iyi korunun, anal iliski her tur cinsel yolla bulasan hastalik ve hatta diger kan hastaliklari icin en elverisli ortamdir. Duzenli olarak hepatit ve hiv testi yaptirin.
Bu durumu simdi kabullenmis gorunseniz de ilerde her erkek arkadasi icin acaba bisey yasiyorlar mi diye dusunmekten kendinizi alikoyamayacaksiniz. En zoru da bu sanki... o yuzden iyi dusunun.

Olaya değişik bir bakış açısıyla bakmak istiyorum ben. Aradan geçen süre, birlirkte yaşananlar, verilen mücadeleler ve mevcut çocuğu da düşünürsek eşin gay değil. Bir gay bir kadını dahi öpemez, tiksinir, üstüne yaklaşmak bile istemez. Muhtemelen eşin gırgır şamatasına ya da milletle dalga geçmek yada trollemek amaçlı olarak sahte bir hesap açıp yazışmış olabilir. Açtığı hesap muhtemelen bayan adına açık bir hesaptır diye düşünüyorum. Doğrudan başka bir erkek profili oluşturup gay gruplarına üyeyse, gay abonelikleri varsa, gay sitelerinde gezinmişse durum farklı olabilir ama basit anlamda çakma bir hesapla erkekleri işletmek olarak düşünebiliriz. Ayrıca, belki cinsel yönden bir sorunu ya da görsel olarak bir bozukluğu var ise, kimseye açılamıyorsa, bakıp kıyaslamaya da gitmiş olabilir mi? Yoksa ben çok fantastik mi düşünüyorum?

hiçbir zaman anlamadım bu mantığı..erkekleri de arzulayan bir adam üstelik de gayet fanatazi moduna da geçmiş fotoğraflar vs..bu adamla aynı çatı altında aynı yatakta yatmak boşanmaktan daha mı kabul edilebilir birşey...???
boşanmak kimsenin başını önüne eğdirecek birşey değildir. siz ahlaksızlık yapmadınız utanılacak birşey de..sadece gay olan bir adamı boşuyorsunuz..nesi utanılacak şey ki bunun???
klasik durum nbu,boşan diyince;"ama çok iyi bir baba ,ilgili bir eştir" gibi bahane bulmalar,inandırmaya çalışmalar..
zaten gay ya da biseksüel insanlar kötüdür gibi bir durum yok ki.sadece cinsel tercihleri farklıdır..ama evlenip bir kadının başını yaktığı için karakteri düzgün değildir asla..
kendinizi kandırmayın lütfen..bu adamdan koca olur size daha fazla???

bu son noktam oldu erkeklerden tiksinmek için

ayrılırdım kesin yapamazdım

Öncelikle; eşcinsellik bir hastalık değildir.

Eşinizin kumar alışkanlığı zaten tek başına bir evliliği sarsmaya yeter. Ben de eşinizin gay değil biseksüel olduğunu düşünüyorum.

Kadın erkek fark etmez. İnternetten cinsel içerikli muhabbet yapmayı ben kabullenmem ve ayrılırım. Ama siz ayrılamam diyorsunuz. Eliniz kolunuz bağlı. O zaman malesef susup oturmaktan başka çareniz kalmıyor.

Ben bu "çaresizim bana evine dönemem" anlayışını çok yanlış buluyorum. İsteyen ve arayan için her zaman bir çözüm var.

emine boşanmak istemiyorsun olabilir ancak bizden nasıl bi yardım bekliyorsun ne dememiz gerekiyor ne dersek biraz rahatlarsın bilmiyorum

yani adamın elle tutulur yanı yokmuş ki dillere destan evlilğiniz olsun.
ilk yıldan kumarda bütün altınları yemiş. evin eşyasını halletmiş, siz bu adamdan çocuk yapmışsınız. gay olduğunu sanmıyorum. biseksüeldir ama kumarbazlığı daha kötü birşey. çünkü evinin eşyasını satması aklıma başka şeyleri de satabileceği fikrini getiriyor.

Sanırım eşiniz biseksüel.
Genede bu gerçeği değiştirmez.
Mide bulandırıcı.
Yani erkeklerde hoşlanmasını yargılayamam bunu yargılayacak Allahtır ama bilemiyorum yorumsuz kalınacak konular bunlar. Allah sabır versin çok zor.

Çok doğru söylemişsiniz

aysahh teşekkürler bilgi için. O zaman konu sahibi o yazışmaların ekran görüntüsünü boşanmak için kullanabilir, bu durumda ailesinin de karşı çıkacağını sanmıyorum. Tabi eğer gerçekten ayrılmak istiyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…