- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi CaNDaN_OtE_84
-
hayır böyle bir ilişkiye girdiğini sanmıyorum çünkü sadece yazışma babında geçmiş sonrasında cevapta vermemiş zaten
ayrıca cinsel hayatımız normaldi yani iyi bir eş iyi bir babadır asla ilgisiz alakasız biri değil eksik birşey olsa evde ne yapıp edip onu alır bulur getirir öyle ki hamileliğimde mevsimin meyvesi olmayan birşey aşerdim diye bütün şehri talan edip gecenin köründe bulup getirmişti öyle bir eş
Özel hayatın ihlalinden bir de ceza yersin. Asla mesajların fotoğrafını çekme.o msj fotosunu cek ve mahkemeye ver bosan 1 celsede bosanırsın.ama msj kesın fotosunu cek.evi terket yada o gitsin kavga etme o gay olması onun sorunu.cok kötü ya aklıma geldı empatı kurdumda amanınnn beynımden vurulurum bende
ahahaha özel hayatmı? hyr onları mahkemeye sunacak canım ben avukatımÖzel hayatın ihlalinden bir de ceza yersin. Asla mesajların fotoğrafını çekme.
Bir daha mesaj yazmamış diyorsun, kesin birşey yok ortada, adamı hemen gay ediverdiniz.evet hanımlar nasıl söylenir nasıl anlatılır ki böyle bir şey. dünyam başıma yıkıldı bugün gördüğüm okuduğum şeyler karşısında. eşimle çok zor ve meşakkatli bir evlilik sürecimiz oldu birbirimizi deli gibi severek herkese karşı gelerek 8 sene emek çaba sarf ederek bir mücadele verdik ve sonunda evlendik bir sene sonrada Rabbim nur topu dünyalar tatlısı bir evlatla taçlandırdı bu dillere destan evliliği. çok sorunlar sıkıntılar yaşadık evlendikten sonra daha doğrusu ben yaşadım diyelim. kendisi at yarışı iddia yani bir nevi kumar bağımlısıymış evlendikten sonra bütün altınlarım mali değeri olan eşyalarım hatta evimin eşyaları bu uğurda gittikten sonra acı bir tecrübeyle öğrenmiş bulundum bunu. hepsine göğüs gerdim zamanla geçer bu bir hastalıktır dedim sabrettim ama bugün bin beteriyle karşılaştım bütün dünyam yıkıldı. telefonunu kurcaladım bugün en fazla iddia sitelerine girmiştir diye beklerken kendisinin bir sosyal medyaya sahte isimle girip hesap açtığını gördüm. detaylarına girdikçe bin beteriyle karşılaştım. kendisi erkeklerle yazışmış erkekler resimlerini atmış malum yerlerinin. Allahım bu hiç dayanılacak bir şey değil ne yapacağım ben bir akıl verin ne olur. Allahım kimsenin başına vermesin ama muhakkak yaşayan vardır ne olur ne yapmam gerek
hiçbir zaman anlamadım bu mantığı..erkekleri de arzulayan bir adam üstelik de gayet fanatazi moduna da geçmiş fotoğraflar vs..bu adamla aynı çatı altında aynı yatakta yatmak boşanmaktan daha mı kabul edilebilir birşey...???boşanamam ne yazık ki. evliliğimi tüm aileme öncelikle babama karşı çıkarak yaptım yani zaten bir defa başını yere eğdim bide ayrılıp geri baba evine dönüp yere eğemem onun başını gerekirse bir ömür böyle yaşarım ama onun başını bir daha yere eğemem. eşimde hiçbir şeyi fark etmedim yani şöyle kendisi çok ilgili bir eş ve de baba. cinsellik yönünde çok istekli biri değildi ama yapısı böyle diyordum hep çünkü sevgisini hiç esirgemedi.
Eşler arasında özel hayatın ihlali gibi bi şey söz konusu değil, yanlış mı biliyorum. Bilgi verir misiniz?ahahaha özel hayatmı? hyr onları mahkemeye sunacak canım ben avukatım
Eşler arasında özel hayatın ihlali gibi bi şey söz konusu değil, yanlış mı biliyorum. Bilgi verir misiniz?[/QUOboşanma davalarında sosyal medya araçlarında (facebook, twitter gibi) alınan görüntüler de delil olarak sunulabilir.. Aile bireyleri arasında mahremiyet olmazzzz düşüncesi gereğince, eşler boşanma davasında bu verilerden de yararlanabilir. sorun yok
Çok doğru söylemişsinizyani adamın elle tutulur yanı yokmuş ki dillere destan evlilğiniz olsun.
ilk yıldan kumarda bütün altınları yemiş. evin eşyasını halletmiş, siz bu adamdan çocuk yapmışsınız. gay olduğunu sanmıyorum. biseksüeldir ama kumarbazlığı daha kötü birşey. çünkü evinin eşyasını satması aklıma başka şeyleri de satabileceği fikrini getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?