- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
O zaman ben İngilizce kursuna gideyim sadeceÇok erken sıkılıp birakabilirsin. Calissan bile sürekli tekrar etmen gerekecek 2 yıl boyunca tekrar yapamazsin. Okuldaki derslerine iyi çalış. 11. Sınıf zaten ağırlıklı ayt konuları. 11 in yazında baslarsan gayet yeterli.
Haberde mi izlemiyorsunuz buradakilerin yarısı 18 yaşında ben de 16Yaşıtlarınızın olduğu sitelerde bunu sorsanız keşke. Çünkü çoğu üye değişen sistemi bilmiyor buna ben de dahilim.
Hehe evet burdakilerin yarısı 18 yaşında o yüzden kaynana koca konuları açılıyor. Senin yapmak istediğin mesleği yapıyorum ama bu ukalalığın yüzünden sana yardım etmeyeceğim çünkü senin yaşındayken bu siteden araştırmalar yapmıyordum. Ayrıca burası dediğin gibi gençlerin ağırlıklı olduğu site değil sen ergen sitesi kızlarsoruyorla karıştırıyorsun.Haberde mi izlemiyorsunuz buradakilerin yarısı 18 yaşında ben de 16
Ne ukalalığı be yardım etmezsen etme triplere bak senden yardım bekleyen oldu sankiHehe evet burdakilerin yarısı 18 yaşında o yüzden kaynana koca konuları açılıyor. Senin yapmak istediğin mesleği yapıyorum ama bu ukalalığın yüzünden sana yardım etmeyeceğim çünkü senin yaşındayken bu siteden araştırmalar yapmıyordum. Ayrıca burası dediğin gibi gençlerin ağırlıklı olduğu site değil sen ergen sitesi kızlarsoruyorla karıştırıyorsun.
Teşekkür ederimİngilizce öğretmeniyim. Şu an ortaokuldayım ama geçen yıl lisede görev yaptım. tyt düşünmek yerine bu sene dilini geliştir. Hem okuma hem de dinleme etkinlikleri yap bol bol. Onun dışında derslerini güzel takip et. Türkçe matematik vs. Temel derslerde Varsa eksiğin onları tamamla ama sınava yönelik gitme. Sen zaten temelini sağlam tutarsan, sınava yönelik hazırlığını son senende rahatlıkla yapabilirsin.
Yine milleti terslemeye başlamışsın :)Haberde mi izlemiyorsunuz buradakilerin yarısı 18 yaşında ben de 16
Haberde mi izlemiyorsunuz buradakilerin yarısı 18 yaşında ben de 16
Bence de daha mantıklı olur şu an için. Ama okuldaki derslerini de bırakma. Temel oluşturması açısından önemli çünkü. Yani sıkı çalışmaya başladığın dönemde ufaktan da olsa asinaligin olurO zaman ben İngilizce kursuna gideyim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?