Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın
Alıntılara ne oldu bilmiyorum
Kor Sağır bir millet için patlamadan sonra gitti bizim internet bağlantıları kırk saat bekleyecen ki açılacak
Ölü sayısı çok fazla anlaşılan bu kadar yasak geldiğine gore Rabbim ailelerine sabir versin

günaydın canım.

Malesef ülkede herşey hergün çok daha kötüye gidiyor. O kadar alıştırdılar ki ölümlere, patlamalara, şehitlere. Malesef o kadar duyarsız bi millet olduk ki. Kendilerinden farklı bi düşünceye tahammülsüz, at gözlüklerini takan bi millet olduk. Heran ölüm, patlama korkusu var ve devlet hiçbi şekilde önlemini alamıyor yada görmezden geliyorlar. Bizse sadece profilleri karartıyoruz.

Allahım ailelerine sabır versin, çok büyük acılar.

evet kuralım bencede :) meyveler,sebzeler, tavuklar, yumurtalar ohh mis mis valla :)

Kesinlikle öyle canım, ben diyete ilk başladığım zamanlar deli gibi başarı öykülerini okurdum . ki başlamaya da öyle karar vermiştim. onlar yapmış ben niye yapamayayım dedim ve bende yaptım :) gitsin 40 lı bedenler gelsin 38 ler 36 lar :)

ne güzel mis gibi. geçende köy yumurtası geldi bize fark o kadar belli ki

geçmiş olsun canım. köftenin yanında salata ve yoğurtta yeseydin keşke canım biraz az olmuş sanki
Teşekkürler canım. Dün akşam geliştirdim. Yoğurdum yoktu. Gece 11.30da haxırdı anca. Bugün daha iyi olur inşallah.:KK36:

günaydın canım.

Malesef ülkede herşey hergün çok daha kötüye gidiyor. O kadar alıştırdılar ki ölümlere, patlamalara, şehitlere. Malesef o kadar duyarsız bi millet olduk ki. Kendilerinden farklı bi düşünceye tahammülsüz, at gözlüklerini takan bi millet olduk. Heran ölüm, patlama korkusu var ve devlet hiçbi şekilde önlemini alamıyor yada görmezden geliyorlar. Bizse sadece profilleri karartıyoruz.

Allahım ailelerine sabır versin, çok büyük acılar.
Aynen neyse konuyu kapatalim bu yüzden kurallarda siyaset yasak iki sene once maden faciasında takım birbirine girdi sonuç 4-5uyeyi diskalifiye ettim vs sevdiklerini le siyaset yapmayın sözüne katılmıyorum seviyesizce siyaset yapmayın sözüne imzami atarim

Sabah regl oldum yanı hafif hafif basliyor
Kahvaltı
50gr peynir
1yumurta+1beyazi
1dlm ekmek
5zeytin
7cay kaşığı acı sos (ev yapımı)
1/3 muz (kuzeyden kalan mecbur yedim sonra kararıyor yenmiyor)

afiyet olsun canım. acı sos fazla olmuş gibi sanki ama kalorisi çok mu bilemiyorum. acısoslara bayılıyorumm ben.

masalimsii masalimsii bizdede hayal olarak kaldı valla
Geçen yıl tam ucundan döndük ankaraya bilenler bilir kaşmir göl evlerine aciyorduk son dk vazgeçildi projeler çizildi vs ama siteye dışarıdan müşteri gelme ihtimali olmayınca iptal oldu bizim proje kısmet belki başka zaman

yavaş yavaş gidecek ama gidecek canım ;) hayal olarak kalmayacakk

afiyet olsun canım. acı sos fazla olmuş gibi sanki ama kalorisi çok mu bilemiyorum. acısoslara bayılıyorumm ben.

yavaş yavaş gidecek ama gidecek canım :KK66: hayal olarak kalmayacakk
Yok canım annem yapıyor domates sirke acı biber birazda yağ atıyor içinde yağı çok değil zaten

Kızlar benim bu diyette 3 haftam ilk iki hafta çok iyiydi bu hafta hiç kilo veremiyorum ;(
74 ile başladım şimdi 69 um
Hevesim kaçar diye korkuyorum
İlk başladığımda çok hevesliydim
İş yerinin lavabosunda bile hareket yapıyodum:KK66: biri görseydi deli derdi:KK66: yani şu sandalye ile yapılan kalça küçültme hareketi varya ayakta yapılıyo ben levabo tezgahından tutup yapıyodum:KK48:
Bu hafta o kadar azmin yok sabah biraz iş yerinin bahçesinde yürüdüm, dün akşam yine yerde yapılan ebru şallınım kalça hareketlerinden yaptım, ama çok hamım heralde kalçalarım ve üst baçak kısmını ağrıyor ve bir haksizlik var;(
Bu arada benim en büyük sorunum alt tarafta üst beden 38 alt 42_44 arası oluyor

Aynen neyse konuyu kapatalim bu yüzden kurallarda siyaset yasak iki sene once maden faciasında takım birbirine girdi sonuç 4-5uyeyi diskalifiye ettim vs sevdiklerini le siyaset yapmayın sözüne katılmıyorum seviyesizce siyaset yapmayın sözüne imzami atarim

aynen canım. ben artık bu konulara girmiyorum zaten. Ülkece başımız sağolsun, inşallah bu son acılar olur.

Günaydın
Alıntılara ne oldu bilmiyorum
Kor Sağır bir millet için patlamadan sonra gitti bizim internet bağlantıları kırk saat bekleyecen ki açılacak
Ölü sayısı çok fazla anlaşılan bu kadar yasak geldiğine gore Rabbim ailelerine sabir versin

Kaptan maalesef artık o kadar alıştık o kadar suskun bir millet olduk ki kimse duymuyor, görmüyor, susuyor. Artık haber izlemekten nefret ediyorum. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Sonumuz suriyeden beter olacağa benziyor :KK43:

İzmirde nerede yaşayacaksınız canım? benim kardeşim İzmirde okuyor.

ohh hayaller mis valla canım . Ama ben kendimi İstanbul dışında hiçbiyerde düşünemiyorum ( olursa bi İzmir olur :) ) İstanbula karşı çok farklı bi bağım var. Zamanında Kocaeliye gidip sonrada çok kötü şeyler yaşayıp İstanbula , sevdiklerime dönünce bu şehir bana güven veriyor, ana kucağı gibi :)

ama tarlam olmasını çok isterdim , yani nher nekadar ben bakamasamda taze sebzeler meyveler mis gibi olurdu. mutfakta uğraşmayı çok severim. biz salçayı organik alıyoruz Gaziantepli komşularımız vardı eskiden Antepte yaşıyorlar şimdi her yaz İstanbula gelirken siparişi veriyoruz inanılmaz lezzetli ve çok güzel bi acısı oluyor. ama yoğurt kısmına gelince ben ev yoğurdu hiç yiyemiyorum :KK43:

benim hayalimde Egede bi sahil kasabasında yaşamak. hatta küçük bi cafe ( ev yemeklerini, atıştırmalıkları herşeyi kendim yaptığım ) açmak. 16 yaşından beri hayalimdir cafe açmak. :)

Evet menemende :) Gittim gördüm sevdim. Bende istanbul dışında yaşayamam diyordum. Ama izmir, eskişehir gibi şehirlere gidince gerçekten yaşadığımı, nefes aldığımı hissettim. Kalabalıkta yalnız hissetmiyorsun. Bir yerlere koşturmuyorsun. İnsanlarla göz göze gelince gülümsüyorlar. İstanbul'da çok şeye hasretiz. Şimdi biri benle göz göze gelse aklından en geçiyor, ne kötülük yapacak diye bekliyorum. İstanbul'un keyfini süremiyoruz bile. Pazar günü cam açıp nefes almak kuşları dinlemek istiyorum. Kendi sesimi duyabilmek istiyorum. Hafta sonu bir yerden bir yere gitmek bile saatler sürüyor. Gitsende kalabalıktan zevk alamıyorsun. Bilmiyorum İstanbul beni öldürüyor... Hele her sabah o trafikte kendimi çok kötü hissediyorum. Yaşayabilmek için saatler önceden yollara dökülüyoruz. Kendimi istekli köle gibi hissediyorum. Bir sürü insan bir kaç insanı zengin etmek için her gün yollara dökülüyoruz. Aldığımız parayla zaten ancak geçiniyoruz. Mandıra filozofu filmi etrafımdaki bir sürü kişiye saçma geliyor , belki biraz uç bir örnek ama o kadar doğru ki. Düşünüyorum. Başımıza bir şey gelse doğada tek basıma kalsam bir geceyi çıkaramam. Hangi ot yenir bilmem, ne zehirlidir bilmem. Nasıl ateş yakılır bilmem. Hiç bir şey bilmiyoruz ve bu beni ürkütüyor. Bunun olması için elektriğin bir kaç gün olmaması yeterli olur. Çok korkunc. Köylü insanları şuan çok kıskanıyorum. Hepsi sağlıklı dinç. Artık şehirdeki herşey oralardada var ama topraktan kopmuyorlar. Bir şekilde yaşayıp gidiyorlar. Ben işten çıkarılsam bir şekilde yaşayıp gidemem bile... Ayy çok karamsar oldu galiba. Kısaca ben istanbuldan gitmek istiyorum.:)

Bu arada benim kardeşimde dokuz eylülde okuyor:)

Kızlar benim bu diyette 3 haftam ilk iki hafta çok iyiydi bu hafta hiç kilo veremiyorum ;(
İş yerinin lavabosunda bile hareket yapıyodum:KK66: biri görseydi deli derdi:KK66: yani şu sandalye ile yapılan kalça küçültme hareketi varya ayakta yapılıyo ben levabo tezgahından tutup yapıyodum:KK48:
Bu hafta o kadar azmin yok sabah biraz iş yerinin bahçesinde yürüdüm, dün akşam yine yerde yapılan ebru şallınım kalça hareketlerinden yaptım, ama çok hamım heralde kalçalarım ve üst baçak kısmını ağrıyor ve bir haksizlik var;(
aynı şekilde hamilelik öncesi üst 36 alt 38di
Yanlız arada olur o bıkkınlık ama bak havalar isiniyor yaza az kaldı iki uç ay disimizi sıkıp yazın zayıflığından keyfini çıkaracağız

Vücut belli kilolarda dirence geçiyor canım. Pes etmek yok. Biraz daha spor yapabilirsin.

***10. TAKIM 453. ETAP***

erigim(75.8/ //%)
sosyoloji12( 67.8// /% )
KraliceElsa(58.1/ / /%)
hira1994( 59.0/ / /%)
The Queen(105.8// / %)Karacamdan Kelebek üyesinin nick değişikliği
_inci(61.0/ / /%)

La_vinya(55.9///% )

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

flue_13(63.6 ///%) yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16
METENOL(69/ / /%) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

tembellady(74.5/ //%) yeni üye giriş kilosu:74.5 hedef kilosu:58 giriş tarihi :15/02/16
frifri(72/ / /%) yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
24saat(75.2 / / /%) yeni üye giriş kilosu:75.2 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16-not: üye 378.etapta 66.8kg ile kendi isteği ile ayrılmıştır

@The Queen edacim tebrik ederim 2 haftadir supersinnn.
masalimsii masalimsii canim senizaten ayakta alkisliyorum azminden dolayı :)

Takim olarak çok sansliyiz Kizlar. Takimimizda 20 kilodan fazla vermiş kanli canli bi örneğimiz var. Bu da bizi daha motive etmeli. Hepimiz yapabiliriz değil mi :))

Kızlar sorunlardan biride yüz çökmesi bende şimdiden yüzün küçüldü diyenler var
Bunun için bir önerisi olan varmı

Back
X