- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Abooo yarın tartı günü ve bugün regl oluyorum ilk gün pek olmaz ikinci üçüncü gün yoğun olur en çok maydonoza saldırıyı
Maydanoz kürü mucize valla. annem maydanoz kürü yapsana beni sakinleştiriyor diyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abooo yarın tartı günü ve bugün regl oluyorum ilk gün pek olmaz ikinci üçüncü gün yoğun olur en çok maydonoza saldırıyı
vuhuuuu tebrik ederim.. Kıskançlıktan çatır çatır çatlayabilir miyim
günaydın canım.
Malesef ülkede herşey hergün çok daha kötüye gidiyor. O kadar alıştırdılar ki ölümlere, patlamalara, şehitlere. Malesef o kadar duyarsız bi millet olduk ki. Kendilerinden farklı bi düşünceye tahammülsüz, at gözlüklerini takan bi millet olduk. Heran ölüm, patlama korkusu var ve devlet hiçbi şekilde önlemini alamıyor yada görmezden geliyorlar. Bizse sadece profilleri karartıyoruz.
Allahım ailelerine sabır versin, çok büyük acılar.
Kızlar sorunlardan biride yüz çökmesi bende şimdiden yüzün küçüldü diyenler var
Bunun için bir önerisi olan varmı
Vallahi yüzü bilmem ama, keşke benim de göğüslerim biraz küçülse.. Sanki göğüslerim küçülse, üst bedenim incecik olacak gibi geliyor..Kızlar sorunlardan biride yüz çökmesi bende şimdiden yüzün küçüldü diyenler var
Bunun için bir önerisi olan varmı
Vallahi yüzü bilmem ama, keşke benim de göğüslerim biraz küçülse.. Sanki göğüslerim küçülse, üst bedenim incecik olacak gibi geliyor..
65kalsin canım sonra revize ederiz vücudun o kiloya bi gelsin belki beğenip korumaya gececeksinHedef kilom 65 idi şuandan itibaren 63 yapıyorum![]()
Aynı kafadanız ikimiz de; ben de yazdan domates sosumu yapıp kavanozluyorum, reçellerimi acı soslarımı hep kendim yapıyorum. Önceki sene zeytin de kurmuştum bu sene vakit bulamadım ama pişmanım keşke kursaymışım. Yumurtamızı mahalle bakkalımız köyden getiriyor:) küçük yerde yaşamanın avantajları bunlar, pazar 2 adım yakınımda, çoğu ürünler köyden geliyor, doğal salça, incir, kuru domates ne ararsan var :) İstanbul'da Ankara'da olsak nerde bu doğallıkValla ben izmire yerleşince yazın çok çalışacağım. ilk işim deepfrize almak olacak. Domatesleri dilimleyip donduracağım. kahvaltılık sos yapacağım. Bezelye, taze fasulye, patlıcan hepsinden koyacağım.
Erkek arkadaşımın ailesinin küçük tarlası var. Bende hepsinden yararlanacağım.
Yumurta süt onlarıda köyden alırım benYoğurdumu , salçamı hep kendim yapacağım inşallah ::) Hayalim bu en azından. İçi geçmiş emekli olmak üzere olan insanlar gibiyim. Gidip köye yerleşmek istiyorum. Sevmiyorum istanbulu
Kuşların sesini özledim...
Çok güzel canım....
Birde ne var FB bile iyiysen haber ver diye bi uygulama yapmış aylardır ülkenin diğer bölgesinde kıyamet kopuyor hiç iyiler mi edemedik bileAmin Allah ölenlerin ailelerine sabır versin gerçektende çok zor günlerdeyiz Allah ülkecek sonumuzu hayretsin
Bir yerlerde kıyametler koparken başka biryerde hayat aynen devam ediyor
Neden bu kadar duyarsızlık ve çaresizliki...
Peki kaptanım siz bilirsiniz65kalsin canım sonra revize ederiz vücudun o kiloya bi gelsin belki beğenip korumaya gececeksinmasalimsii bu yüzden bi kgdan mezun olamadı oysa çok isterdim onun mezuniyetyazisini
Burdayim :)) ama bu hafta sen beni gecersin ben hala + icikiyorum tartida@The Queen 1.8 mi bravooooo tebrik ediyorum @Kralice Elsabu hafta hiç şansın yok
Benim rakip nerelerde acabaKanguru_
@The Queen edacim tebrik ederim 2 haftadir supersinnn.
masalimsii canim senizaten ayakta alkisliyorum azminden dolayı :)
Takim olarak çok sansliyiz Kizlar. Takimimizda 20 kilodan fazla vermiş kanli canli bi örneğimiz var. Bu da bizi daha motive etmeli. Hepimiz yapabiliriz değil mi :))
vuhuuuu tebrik ederim.. Kıskançlıktan çatır çatır çatlayabilir miyim![]()
Aynı kafadanız ikimiz de; ben de yazdan domates sosumu yapıp kavanozluyorum, reçellerimi acı soslarımı hep kendim yapıyorum. Önceki sene zeytin de kurmuştum bu sene vakit bulamadım ama pişmanım keşke kursaymışım. Yumurtamızı mahalle bakkalımız köyden getiriyor:) küçük yerde yaşamanın avantajları bunlar, pazar 2 adım yakınımda, çoğu ürünler köyden geliyor, doğal salça, incir, kuru domates ne ararsan var :) İstanbul'da Ankara'da olsak nerde bu doğallık
@The Queen 1.8 mi bravooooo tebrik ediyorum @Kralice Elsabu hafta hiç şansın yok
Benim rakip nerelerde acabaKanguru_
Ben de seninle tanışmak istiyorum inşallah:) bu arada İzmir'i hiç görmedim ama anlatılanlardan dolayı çok severim belki biz de İzmir'e taşınırız :)Nazar değmesin ama ben hep böyleydim. Ayfer beni bilir.Hatta ilk başta yaşadığım hayal kırıklığı da bundandı. Bu benim rituelim gibi.
Gelecek hafta regl olacağım ne olacak merak ediyorum.
Ben 35 kilo vermiştim
Kıskançlıktan çatlama yap seninde olsun tatlım. Menülerime sinir oluyorsun hırslan işte bak
Seninle tanışmayı çok istiyorumBizim bir ayağımız izmitte hatta gölcükte olacak.İnşallahhh bir gün
En çokta çilek reçeli yapacağım için mutluyum. Bissürü çilek tarlasından çilek toplayacağım. Annemlerede hazırlayacağım.
Hedefim 1,5 kilo idi daha bugün var. Bakalım yarın ne olacak. Ananas menüsünden gidiyorum.
KraliceElsa artık haftaya yarışırız diyeceğim ama regl olacağım
Kesin yenersin.
![]()
Ben de seninle tanışmak istiyorum inşallah:) bu arada İzmir'i hiç görmedim ama anlatılanlardan dolayı çok severim belki biz de İzmir'e taşınırız :)