Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın canım.

Malesef ülkede herşey hergün çok daha kötüye gidiyor. O kadar alıştırdılar ki ölümlere, patlamalara, şehitlere. Malesef o kadar duyarsız bi millet olduk ki. Kendilerinden farklı bi düşünceye tahammülsüz, at gözlüklerini takan bi millet olduk. Heran ölüm, patlama korkusu var ve devlet hiçbi şekilde önlemini alamıyor yada görmezden geliyorlar. Bizse sadece profilleri karartıyoruz.

Allahım ailelerine sabır versin, çok büyük acılar.

Kızlar sorunlardan biride yüz çökmesi bende şimdiden yüzün küçüldü diyenler var
Bunun için bir önerisi olan varmı

onu bilmiyorum işte canım :)
,ben yuvarlak yüzlü olduğum için o sorunu pek yaşamadım. bazen yorgunlıktan çöktüğü oluyor etrafımdakiler daha zayıflama diyor ama sinüzitlerim coştuğu zamanda maşşallh yüzüm kocaman oluyor o yüzden ben takılmıyorum pek.

Vallahi yüzü bilmem ama, keşke benim de göğüslerim biraz küçülse.. Sanki göğüslerim küçülse, üst bedenim incecik olacak gibi geliyor..

bebişten dolayımı büyüdü . ay benim annemde göğüsten ibaret sanki :) ama ben ona çekmemişim kilo aldığım zaman bile çok büyük değildi şimdi küçücük kaldı. ortasını bulmak lazım.

Amin Allah ölenlerin ailelerine sabır versin gerçektende çok zor günlerdeyiz Allah ülkecek sonumuzu hayretsin
Bir yerlerde kıyametler koparken başka biryerde hayat aynen devam ediyor
Neden bu kadar duyarsızlık ve çaresizliki...

Valla ben izmire yerleşince yazın çok çalışacağım. ilk işim deepfrize almak olacak. Domatesleri dilimleyip donduracağım. kahvaltılık sos yapacağım. Bezelye, taze fasulye, patlıcan hepsinden koyacağım.:rolleyes:
Erkek arkadaşımın ailesinin küçük tarlası var. Bende hepsinden yararlanacağım.:KK25:
Yumurta süt onlarıda köyden alırım ben :KK19: Yoğurdumu , salçamı hep kendim yapacağım inşallah ::) Hayalim bu en azından. İçi geçmiş emekli olmak üzere olan insanlar gibiyim. Gidip köye yerleşmek istiyorum. Sevmiyorum istanbulu :KK42: Kuşların sesini özledim...

Çok güzel canım....
Aynı kafadanız ikimiz de; ben de yazdan domates sosumu yapıp kavanozluyorum, reçellerimi acı soslarımı hep kendim yapıyorum. Önceki sene zeytin de kurmuştum bu sene vakit bulamadım ama pişmanım keşke kursaymışım. Yumurtamızı mahalle bakkalımız köyden getiriyor:) küçük yerde yaşamanın avantajları bunlar, pazar 2 adım yakınımda, çoğu ürünler köyden geliyor, doğal salça, incir, kuru domates ne ararsan var :) İstanbul'da Ankara'da olsak nerde bu doğallık

Amin Allah ölenlerin ailelerine sabır versin gerçektende çok zor günlerdeyiz Allah ülkecek sonumuzu hayretsin
Bir yerlerde kıyametler koparken başka biryerde hayat aynen devam ediyor
Neden bu kadar duyarsızlık ve çaresizliki...
Birde ne var FB bile iyiysen haber ver diye bi uygulama yapmış aylardır ülkenin diğer bölgesinde kıyamet kopuyor hiç iyiler mi edemedik bile :(

METANOL METANOL çökme hiç yapamadim ama yüzün küçüldü diyenler oldu sağlıklı bir diyetse çökme olmaz kolay kolay küçülmesi o güzeldir yanı ;)

Gunaydin kizlar alinti yapamadim patatesle makarna olmasigini bende biliyorum ama kolayima ne gelrse onu yaptim cnku ruzgar kucagmdan inmek istemedi hic. Bugun iyi cok sukur atesi yok disi patladi heralde bakmama izin vermiyo ama zoraki baktim yanls gormediysem patlatmis :) oyyyh cok zor su dis donemleri bide desteksiz yuruse

deneme yapıyorum :)

Eklentiler

• IMG_20151112_133159.webp
    IMG_20151112_133159.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
@The Queen edacim tebrik ederim 2 haftadir supersinnn.
masalimsii masalimsii canim senizaten ayakta alkisliyorum azminden dolayı :)

Takim olarak çok sansliyiz Kizlar. Takimimizda 20 kilodan fazla vermiş kanli canli bi örneğimiz var. Bu da bizi daha motive etmeli. Hepimiz yapabiliriz değil mi :))

Nazar değmesin ama ben hep böyleydim. Ayfer beni bilir. :KK70: Hatta ilk başta yaşadığım hayal kırıklığı da bundandı. Bu benim rituelim gibi.:KK48: Gelecek hafta regl olacağım ne olacak merak ediyorum.:63:

Ben 35 kilo vermiştim:KK42:

vuhuuuu tebrik ederim.. Kıskançlıktan çatır çatır çatlayabilir miyim :KK66:

Kıskançlıktan çatlama yap seninde olsun tatlım. Menülerime sinir oluyorsun hırslan işte bak :KK53:

Aynı kafadanız ikimiz de; ben de yazdan domates sosumu yapıp kavanozluyorum, reçellerimi acı soslarımı hep kendim yapıyorum. Önceki sene zeytin de kurmuştum bu sene vakit bulamadım ama pişmanım keşke kursaymışım. Yumurtamızı mahalle bakkalımız köyden getiriyor:) küçük yerde yaşamanın avantajları bunlar, pazar 2 adım yakınımda, çoğu ürünler köyden geliyor, doğal salça, incir, kuru domates ne ararsan var :) İstanbul'da Ankara'da olsak nerde bu doğallık

Seninle tanışmayı çok istiyorum:KK74:Bizim bir ayağımız izmitte hatta gölcükte olacak.İnşallahhh bir gün:KK23:

En çokta çilek reçeli yapacağım için mutluyum. Bissürü çilek tarlasından çilek toplayacağım. Annemlerede hazırlayacağım.:KK23:

@The Queen 1.8 mi bravooooo tebrik ediyorum @Kralice Elsa :KK70: bu hafta hiç şansın yok

Benim rakip nerelerde acaba Kanguru_ Kanguru_

Hedefim 1,5 kilo idi daha bugün var. Bakalım yarın ne olacak. Ananas menüsünden gidiyorum.:KK72:
KraliceElsa KraliceElsa artık haftaya yarışırız diyeceğim ama regl olacağım :KK73: Kesin yenersin.:KK75:

Nazar değmesin ama ben hep böyleydim. Ayfer beni bilir. :KK70: Hatta ilk başta yaşadığım hayal kırıklığı da bundandı. Bu benim rituelim gibi.:KK48: Gelecek hafta regl olacağım ne olacak merak ediyorum.:63:

Ben 35 kilo vermiştim:KK42:

Kıskançlıktan çatlama yap seninde olsun tatlım. Menülerime sinir oluyorsun hırslan işte bak :KK53:

Seninle tanışmayı çok istiyorum:KK74:Bizim bir ayağımız izmitte hatta gölcükte olacak.İnşallahhh bir gün:KK23:

En çokta çilek reçeli yapacağım için mutluyum. Bissürü çilek tarlasından çilek toplayacağım. Annemlerede hazırlayacağım.:KK23:

Hedefim 1,5 kilo idi daha bugün var. Bakalım yarın ne olacak. Ananas menüsünden gidiyorum.:KK72:
KraliceElsa KraliceElsa artık haftaya yarışırız diyeceğim ama regl olacağım :KK73: Kesin yenersin.:KK75:
Ben de seninle tanışmak istiyorum inşallah:) bu arada İzmir'i hiç görmedim ama anlatılanlardan dolayı çok severim belki biz de İzmir'e taşınırız :)

Ben de seninle tanışmak istiyorum inşallah:) bu arada İzmir'i hiç görmedim ama anlatılanlardan dolayı çok severim belki biz de İzmir'e taşınırız :)

Belki ben istanbulu sevmediğim için heryer bana güzel geliyordur.
Birgün buluşacağız :) :KK200:Nerede olduğu önemli değil. Belki izmire gelirsin...

Back
X