- 2 Aralık 2015
- 811
- 1.163
- 33
- 30
Bende 300 gram vermisimBenim durumum kötü, pek iyi veremedim gibi geliyo birkaç gündür tartılmadım sabahı bekliyorum merakla. Sen ne alemdesin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 300 gram vermisimBenim durumum kötü, pek iyi veremedim gibi geliyo birkaç gündür tartılmadım sabahı bekliyorum merakla. Sen ne alemdesin?
Kızlar nabersiniz? Benim boğazım ve damaklarım çok kötü oldu; kıpkırmızı ve kaşıntılı. Gözlerim de akıyo ve kaşıntıdan ölüyorum ayrıca burnum tıkalıMevsim geçişlerinde bu olayı hep yaşıyorum maalesef
Öğlenden sonra aile hekimime gidip alerji için damla, sprey zerzevatlarımı yazdıracağım olmuyor böyle resmen işkence çekiyorum
Alerji için doğal karışımlarınız var mı, destek amaçlı kullanayım
Şimdi bi kaşık zencefilli bal yutacağım belki iyi gelir
kimyager1508 sen nasıl hamişsin kız, insanın canı bişey yemek istemez mi? Şöyle bal kaymak falan sürseydin ekmeğe, yada tahin
; sonra azıcık kilvericemn doğumdan sonra hemen kiloları verirsen olmaz bak grupta en az beş altı ay takılman lazım yoksa küseriz
![]()
Evet onun farkındayımCanım biz zaten isteğe bağlı eşleşiyoruz.:)
Gözüne kestirdiğini kendine rakip belle :) buradan meydan oku devamı geliyor zaten![]()
Evet canım , benim ideal kilom zaten 58 miş diyetisyen öyle demişti, vücut yağ oranım azaldığı için artık gr gr vereceğimin farkındayım. 56,8 de mezun oluyorum, mezuniyetimi görmeden ayrılmak da istemiyorum son bir kiloyu da versem süper olacak. Selülitim hiç olmadı sadece iki sezeryandan dolayı göbeğim var ama o da zamanla toparlayacak daha küçük kızım bir yaşında. Spor yapmayı çok seviyorum ve istiyorum da çocuklardan fırsat bulsam ah!Yani kilon epey azaldi yavaslaman normal diye dusunuyorum, hem almaktan iyidir.
Spor nasil gidiyor selulit gorunumu gevseklik filan var mi
Varsa artik onlari hedef al![]()
Gunaydin arkadaslar zor bir hafta geciriyorum.annem diger organlara sicramis mi diye tomografiye girdi 3 gun sonuc beklemek olumdu.sonuc iyi cikti.dun 8 den 2 ye kadar ameliyat surdu.agrisi var.belki normal bir surectir ama ben yasamadigim icin uyuyamiyorum ve mutsuzum.10 gun hastanede yatacak
Bu haftaki kilom 60,3.hepinize basarilar,
Bu haftaki menum
1 simit,1 elma,1 kase corba seklinde gitti genelde
Allah yardımcınız olsun, sonuçlar iyi çıkmış çok şükür. Rabbim şifasını versin, ağrı olması çok normal kolay değil koskoca bağırsak kesiliyoGunaydin arkadaslar zor bir hafta geciriyorum.annem diger organlara sicramis mi diye tomografiye girdi 3 gun sonuc beklemek olumdu.sonuc iyi cikti.dun 8 den 2 ye kadar ameliyat surdu.agrisi var.belki normal bir surectir ama ben yasamadigim icin uyuyamiyorum ve mutsuzum.10 gun hastanede yatacak
Bu haftaki menum
Hedefim 55 ama kurallara göre %80 ini versem mezun oluyorum, 56,8 de mezunum ben mezunum , daha fazla kasmam artık. Zaten eşim diyeti bıraktım diye biliyo çok verirsem farkeder.Canım evet verdim ama hedefimi geçemediğim için kazanmış sayılmam. Regl şişliği olduğunu düşünüyorum kilo değil...
Kilon az olduğu için yavaşlaman normal. Hedefin kaçtı canım? Yoksa mezun olmaktan mı korkuyorsun ? Bak seçil ne güzel gidiyor. Darısı başımıza canım...
Maalesef. Mevsim geçişleri beni de mahvediyor.
Doktor sabahları dışarı çıkma diyor ama mümkün değil işe gidiyorum.![]()
Hadi Can'ım olacak bak yavaş da olsa veriyoruzGunaydin kizlar kilom 58.7 :)Eki Görüntüle 1777447
Hi hi hi; ye sen dolmaları ye; yarasın bebişe ve annesine. Bak ben söyliyim doğum sonrası kilo vermek çok eğlenceli oluyo, yoksa bütün gün patlarsın sıkıntıdanCanimmm çok geçmiş olsun alerji çok kotu bisey olsa gerek.
Kizi deme öyle kilo al falan diye sonra nasil vericem :)) ben bal kaymak falan h.sonu Esimle kkahvaltıda yiyorum :)) bende bugünyine 69.4 kg ciktim. Aksam 3 tane dolmayi hupletirsem öyle olur :))
Gunaydin arkadaslar zor bir hafta geciriyorum.annem diger organlara sicramis mi diye tomografiye girdi 3 gun sonuc beklemek olumdu.sonuc iyi cikti.dun 8 den 2 ye kadar ameliyat surdu.agrisi var.belki normal bir surectir ama ben yasamadigim icin uyuyamiyorum ve mutsuzum.10 gun hastanede yatacak
Bu haftaki menum
Hi hi hi; ye sen dolmaları ye; yarasın bebişe ve annesine. Bak ben söyliyim doğum sonrası kilo vermek çok eğlenceli oluyo, yoksa bütün gün patlarsın sıkıntıdan![]()
yaa sorma çok eğlenceliHi hi hi; ye sen dolmaları ye; yarasın bebişe ve annesine. Bak ben söyliyim doğum sonrası kilo vermek çok eğlenceli oluyo, yoksa bütün gün patlarsın sıkıntıdan![]()
Bu haftaki menum
yaa sorma çok eğlenceliBak ben nasıl da eğleniyorum
![]()
Evdeki tartin mi bozukmus canim?
Hep ayni tartidan tartilabilirsen daha saglikli bir sonuc olur
benim hedefim 65 kaptan :)***10. TAKIM 453. ETAP***
erigim(75.8/ //%)
sosyoloji12( 67.8// /% )
KraliceElsa(58.1/ / /%)
hira1994( 59.0/ / /%)
The Queen(105.8/104,5/1,3 / %1,23 )Karacamdan Kelebek üyesinin nick değişikliği
_inci(61.0/ / /%)
La_vinya(55.9///% )
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üye
flue_13(63.6 ///%) yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16
METENOL(69/ / /%) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16
tembellady(74.5/ //%) yeni üye giriş kilosu:74.5 hedef kilosu:58 giriş tarihi :15/02/16
frifri(72/ / /%) yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
24saat(75.2 / / /%) yeni üye giriş kilosu:75.2 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16-not: üye 378.etapta 66.8kg ile kendi isteği ile ayrılmıştır
senin rakiben yoksa ben olabiliriim :):)Saygideger kaptanim ve sevgili arkadaslarim
Diger gruplarin yazismalarina oyle bir daldim ki hangi sayfadan girdim nerden ciktim bilmiyorum ama takim ici 2 li grup yarismasi gördüm, hosuma gitti, siz ne dersiniz
Her cuma kura cekip 2 li gruplar olusturarak kendi icimizde tatli bir rekabet ve birbirimize karsi daha fazla sorumluluk hissi sizce de hos olmaz mi
Gorüslerinizi bekliyorum![]()