Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlar kilom 58.7 :)
IMG_20160219_093641_327.webp

Canimmm çok geçmiş olsun alerji çok kotu bisey olsa gerek.
Kizi deme öyle kilo al falan diye sonra nasil vericem :)) ben bal kaymak falan h.sonu Esimle kkahvaltıda yiyorum :)) bende bugünyine 69.4 kg ciktim. Aksam 3 tane dolmayi hupletirsem öyle olur :))
Kızlar nabersiniz? Benim boğazım ve damaklarım çok kötü oldu; kıpkırmızı ve kaşıntılı. Gözlerim de akıyo ve kaşıntıdan ölüyorum ayrıca burnum tıkalı :KK43: Mevsim geçişlerinde bu olayı hep yaşıyorum maalesef:KK43:
Öğlenden sonra aile hekimime gidip alerji için damla, sprey zerzevatlarımı yazdıracağım olmuyor böyle resmen işkence çekiyorum:KK61:
Alerji için doğal karışımlarınız var mı, destek amaçlı kullanayım :KK51:
Şimdi bi kaşık zencefilli bal yutacağım belki iyi gelir:KK61:
kimyager1508 kimyager1508 sen nasıl hamişsin kız, insanın canı bişey yemek istemez mi? Şöyle bal kaymak falan sürseydin ekmeğe, yada tahin :KK53:; sonra azıcık kilvericemn doğumdan sonra hemen kiloları verirsen olmaz bak grupta en az beş altı ay takılman lazım yoksa küseriz :p

Gunaydin arkadaslar zor bir hafta geciriyorum.annem diger organlara sicramis mi diye tomografiye girdi 3 gun sonuc beklemek olumdu.sonuc iyi cikti.dun 8 den 2 ye kadar ameliyat surdu.agrisi var.belki normal bir surectir ama ben yasamadigim icin uyuyamiyorum ve mutsuzum.10 gun hastanede yatacak

Bu haftaki kilom 60,3.hepinize basarilar,
Bu haftaki menum
1 simit,1 elma,1 kase corba seklinde gitti genelde

Canım biz zaten isteğe bağlı eşleşiyoruz.:)
Gözüne kestirdiğini kendine rakip belle :) buradan meydan oku devamı geliyor zaten :KK70:
Evet onun farkındayım ;)
Demek istediğim yazılı bir yarışma
Sizin takım bizim takım şeklinde bi çekişme
Her hafta yeni kurayla gruplar güncellenir
Gibi birsey düşünmüştüm

Yani kilon epey azaldi yavaslaman normal diye dusunuyorum, hem almaktan iyidir. :KK5:
Spor nasil gidiyor selulit gorunumu gevseklik filan var mi
Varsa artik onlari hedef al :KK66:
Evet canım , benim ideal kilom zaten 58 miş diyetisyen öyle demişti, vücut yağ oranım azaldığı için artık gr gr vereceğimin farkındayım. 56,8 de mezun oluyorum, mezuniyetimi görmeden ayrılmak da istemiyorum son bir kiloyu da versem süper olacak. Selülitim hiç olmadı sadece iki sezeryandan dolayı göbeğim var ama o da zamanla toparlayacak daha küçük kızım bir yaşında. Spor yapmayı çok seviyorum ve istiyorum da çocuklardan fırsat bulsam ah!

Gunaydin arkadaslar zor bir hafta geciriyorum.annem diger organlara sicramis mi diye tomografiye girdi 3 gun sonuc beklemek olumdu.sonuc iyi cikti.dun 8 den 2 ye kadar ameliyat surdu.agrisi var.belki normal bir surectir ama ben yasamadigim icin uyuyamiyorum ve mutsuzum.10 gun hastanede yatacak

Bu haftaki menum

Ah canım
Onca sıkıntının içinde sonuçlarının iyi çıkması çok güzel sevindim sizin adınıza. Allah beterinden saklasin. Geçip gidecek hayirlisiyla

Bu haftaki menum
Allah yardımcınız olsun, sonuçlar iyi çıkmış çok şükür. Rabbim şifasını versin, ağrı olması çok normal kolay değil koskoca bağırsak kesiliyo:( mübarek cuma günü takımca dua ederiz Hava teyzemize, bizden de selam söyle; seni tanımayan ama sana dua eden kızların var de moral bulsun teyzemiz

Canım evet verdim ama hedefimi geçemediğim için kazanmış sayılmam. Regl şişliği olduğunu düşünüyorum kilo değil...
Kilon az olduğu için yavaşlaman normal. Hedefin kaçtı canım? Yoksa mezun olmaktan mı korkuyorsun ? Bak seçil ne güzel gidiyor. Darısı başımıza canım...

Maalesef. Mevsim geçişleri beni de mahvediyor. :confused:
Doktor sabahları dışarı çıkma diyor ama mümkün değil işe gidiyorum.:KK51:
Hedefim 55 ama kurallara göre %80 ini versem mezun oluyorum, 56,8 de mezunum ben mezunum , daha fazla kasmam artık. Zaten eşim diyeti bıraktım diye biliyo çok verirsem farkeder.

Sabahları dışarı çıkmamak ve evi öğlenden sonra havalandırmak çok işe yarıyor ama sen mecbur çıkıyorsun, maske taksan bizim millet cahil dönüp dönüp bakar ben denedim ondan biliyorum. Ben de iki gün üstüste dışarı çıktım ondan bu haldeyim, evde durmak en iyisi..

Canimmm çok geçmiş olsun alerji çok kotu bisey olsa gerek.
Kizi deme öyle kilo al falan diye sonra nasil vericem :)) ben bal kaymak falan h.sonu Esimle kkahvaltıda yiyorum :)) bende bugünyine 69.4 kg ciktim. Aksam 3 tane dolmayi hupletirsem öyle olur :))
Hi hi hi; ye sen dolmaları ye; yarasın bebişe ve annesine. Bak ben söyliyim doğum sonrası kilo vermek çok eğlenceli oluyo, yoksa bütün gün patlarsın sıkıntıdan :KK53:

Bu haftaki menum

ben de seni merak ediyordum. Canım çok çok geçmiş olsun.Hastalığın yayılmamış olması çok güzel, gözünüz aydın. Ağrıların olması çok normal, henüz çook yeni. Maalesef birkaç gün daha sürecek bu süreç. Sonuç iyi olsun da, her ağrı gelir geçer.. İyi haberlerini bekliyoruz..

Canim benimmm çok sukurr ki diğer sonuclari iyi cikmis. Varisinin olması normaldir sanirim. Rabbim şifa, güç, kuvvet versin.

Bu haftaki menum

Evdeki tartin mi bozukmus canim?
Hep ayni tartidan tartilabilirsen daha saglikli bir sonuc olur

***10. TAKIM 453. ETAP***

erigim(75.8/ //%)
sosyoloji12( 67.8// /% )
KraliceElsa(58.1/ / /%)
hira1994( 59.0/ / /%)
The Queen(105.8/104,5/1,3 / %1,23 )
Karacamdan Kelebek üyesinin nick değişikliği
_inci(61.0/ / /%)

La_vinya(55.9///% )

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

flue_13(63.6 ///%) yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16
METENOL(69/ / /%) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

tembellady(74.5/ //%) yeni üye giriş kilosu:74.5 hedef kilosu:58 giriş tarihi :15/02/16
frifri(72/ / /%) yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
24saat(75.2 / / /%) yeni üye giriş kilosu:75.2 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16-not: üye 378.etapta 66.8kg ile kendi isteği ile ayrılmıştır
benim hedefim 65 kaptan :)
Saygideger kaptanim ve sevgili arkadaslarim
Diger gruplarin yazismalarina oyle bir daldim ki hangi sayfadan girdim nerden ciktim bilmiyorum ama takim ici 2 li grup yarismasi gördüm, hosuma gitti, siz ne dersiniz
Her cuma kura cekip 2 li gruplar olusturarak kendi icimizde tatli bir rekabet ve birbirimize karsi daha fazla sorumluluk hissi sizce de hos olmaz mi
Gorüslerinizi bekliyorum:KK200:
senin rakiben yoksa ben olabiliriim :):)

evde tartım yok bu arada :(

off yaa noluyor bana böyle. İnsan 1 haftada gr kilo veremez mi yaa. Kaçamak falan da yaptığım yok :(
kilom sabit
67,8 :mad:

üstelik bu hafta iş çıkışı eve hep yürüyerek gittik. Tempolu olarak 40 dk yürüdüm hep.. :(

Back
X