- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Kilolarımız olmasaydı bu kadar eğlenceli bir grupla ve birsürü arkadaşla nasıl tanışacaktık ki, bak ben gitmemek için oyalanıyorum kaç zamandıryaa sorma çok eğlenceliBak ben nasıl da eğleniyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilolarımız olmasaydı bu kadar eğlenceli bir grupla ve birsürü arkadaşla nasıl tanışacaktık ki, bak ben gitmemek için oyalanıyorum kaç zamandıryaa sorma çok eğlenceliBak ben nasıl da eğleniyorum
![]()
Çok şirinsin polyannam benimKilolarımız olmasaydı bu kadar eğlenceli bir grupla ve birsürü arkadaşla nasıl tanışacaktık ki, bak ben gitmemek için oyalanıyorum kaç zamandır![]()
Eve tartı alsan daha iyi olur aslında, sabah aç karna ve kıyafetsiz tartılıyoruz daha doğru sonuç çıkıyor. Çok pahalı bişey olmasına gerek yok, bende sinbo var 5 senedir hergün üstündeyim bana mısın demiyo:) alacaksan tavsiye ederimbenim hedefim 65 kaptan :)
senin rakiben yoksa ben olabiliriim :):)
evde tartım yok bu arada![]()
Gunaydin arkadaslar zor bir hafta geciriyorum.annem diger organlara sicramis mi diye tomografiye girdi 3 gun sonuc beklemek olumdu.sonuc iyi cikti.dun 8 den 2 ye kadar ameliyat surdu.agrisi var.belki normal bir surectir ama ben yasamadigim icin uyuyamiyorum ve mutsuzum.10 gun hastanede yatacak
Bu haftaki kilom 60,3.hepinize basarilar,
Bu haftaki menum
1 simit,1 elma,1 kase corba seklinde gitti genelde
Hedefim 55 ama kurallara göre %80 ini versem mezun oluyorum, 56,8 de mezunum ben mezunum , daha fazla kasmam artık. Zaten eşim diyeti bıraktım diye biliyo çok verirsem farkeder.
Sabahları dışarı çıkmamak ve evi öğlenden sonra havalandırmak çok işe yarıyor ama sen mecbur çıkıyorsun, maske taksan bizim millet cahil dönüp dönüp bakar ben denedim ondan biliyorum. Ben de iki gün üstüste dışarı çıktım ondan bu haldeyim, evde durmak en iyisi..
Simdi kac kilosun sen. İnsAllah ya :)))Hadi Can'ım olacak bak yavaş da olsa veriyoruzbu hafta kaçamak yok ona göre birlikte mezun olacaz!!!!
Kızlar. 75.2ydim galbş o tartı bozukmuş şimdi başka bşr tartışa tartıldım 73.1 çıktım o bozuk tartıda 3defa üst üste çıktım farklı kilolar gösterdi
Kızlar doğru bir tartı buldum okulda 72.7 yazdı... Çocukları yattığımız 300gr fazla çıkarıyormuş anlamadım ki artık
57,9 oldumSimdi kac kilosun sen. İnsAllah ya :)))
canım senin güncel kilonu listede 77.4 aldım. doğrudur değil mi?