- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maydonoz kuru yap cnm ozmn + cikmazsin.Kaptan ben regl olacağım.Artı çıkma ihtimalim yüksek
![]()
arılar grubu :):) şimdi grup ne yapıyıor? 4 grupta kendi içinde mi yarışıyır?
evet cnm b
ne yenmesi gecen hafta 76.6 kiloydum. Listede iyiki degilmisim gecen hafta yoksa ortalama bayaga duserdi. Izine cikarken 78 kg olduum icin vermis gorunuyorum yoksa gecen haftayla bu hafta arasnda nerdeyse 1 kg var .
ama seni tebrk ederm baktin ben sana yaklasamadim sen bana yaklastin cok sagol cnm senin gibi bi rakibim oldugu ocon cok sansliyim :))
Listedeyim cok sukur :)sen ne kadar verdin bakayım, listeye girebildin mi :)
Bahanelerin arkasina siginma yiyosun yiyosun snra metabolizmam yavas hiii tabi cnm bende aslinda 55 kiloyum digerleri hep odem :)))Ahhhhh ahh.. @erigim bu grup arkadaşın çok fena oldu senin. Ama haklı mı; maalesef ki haklı..
Anaaam amma tırt çıktık biz de haa.
Benim bahanem hazır. Ben hepinizden yaşlıyım, yaş ilerledikçe metabolizma hızı yavaşlıyor. Ondan kilo veremiyorum ben![]()
şiiiiiiişşşt, çaktırma bakayımBahanelerin arkasina siginma yiyosun yiyosun snra metabolizmam yavas hiii tabi cnm bende aslinda 55 kiloyum digerleri hep odem :)))
Haksızlık bu, ödemlilerden bi tane de biz istiyozBöcek grubu çok sanslisiniz bu haftanın odemi haftaya gider yendik sayın diğerlerini![]()
Kaptan bocek aklima bi fikir geldiKızlar bu defa grup grup yarisiyoruz yanı gruplardan birinciyi seçeceği:)
Bakim haberim bile yok insan haber vermez mişiiiiiiişşşt, çaktırma bakayım
Git çabuk çocuğunun karnını doyur, uyut, oyna..
uğraşma , uyandırma milleti
Dün resim yükledim , göremedin![]()
yaaa, sildim kiiBidha yukle
Bakim haberim bile yok insan haber vermez mi
Tabi ki de rakibiz, bu hafta bittin sen
vay süper iddea varım ben hatta kalkıp yuruyus gideyim hazır annem bizdeKaptan bocek aklima bi fikir geldi
bu hafta seninle spor konusundada yarisalim supwr kilo veririz
hergun spor yapalim kac saat yaptik ne yaptik hem buraya yaxalim hemde biyere not alalim bdhaki cuma toplayip kim kazandi gorelim
Heeee ama diyosan ki yok arkafas ben spor yapamam totomu yayip oturmak isime gelir anlayisla karsilarm![]()