Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç

ara: safranbolu lokumu gelmişti şirkete . kendimi aştım ve küçüklerden 7-8 tane yedim 11 kalori falanmış ama midemi mahvetti.

öğlen: 4 kaşık mantar çorbasının suyu, izmir köfte (4 tane sadece köfteleri), yoğurt, barbunyalı salata

Arada portakal olacak. akşamda peynir, çay, fırında patates közlemesi olacak inş :)

Kizar bende demvar heralde sdi tartildm 77.4 ciktim durup dururken 200 gr gitmez heralde kilo olsa.

Herkes c3ok guzel kilo verms E Etabiti haric :))

@_inci gecmis olsun canim sonuclarin iyi cikmasina sevindim en kisa zmnda toparlanir annen insallah

Bu haftanın çürük elması benim Kanguru_ Kanguru_ yendin beni tebrik ederim regl fena vurdu :KK43:

evet cnm b

ne yenmesi gecen hafta 76.6 kiloydum. Listede iyiki degilmisim gecen hafta yoksa ortalama bayaga duserdi. Izine cikarken 78 kg olduum icin vermis gorunuyorum yoksa gecen haftayla bu hafta arasnda nerdeyse 1 kg var .
ama seni tebrk ederm baktin ben sana yaklasamadim sen bana yaklastin cok sagol cnm senin gibi bi rakibim oldugu ocon cok sansliyim :))

@erigim @frifri E Etabiti bu haftaki kilo veremeyenler
Ceza: hergun 30mekik yada squat extra spor

Ahhhhh ahh.. @erigim bu grup arkadaşın çok fena oldu senin. Ama haklı mı; maalesef ki haklı..
Anaaam amma tırt çıktık biz de haa.
Benim bahanem hazır. Ben hepinizden yaşlıyım, yaş ilerledikçe metabolizma hızı yavaşlıyor. Ondan kilo veremiyorum ben :63::63::63::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ahhhhh ahh.. @erigim bu grup arkadaşın çok fena oldu senin. Ama haklı mı; maalesef ki haklı..
Anaaam amma tırt çıktık biz de haa.
Benim bahanem hazır. Ben hepinizden yaşlıyım, yaş ilerledikçe metabolizma hızı yavaşlıyor. Ondan kilo veremiyorum ben :63::63::63::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bahanelerin arkasina siginma yiyosun yiyosun snra metabolizmam yavas hiii tabi cnm bende aslinda 55 kiloyum digerleri hep odem :)))

Kızlar bu defa grup grup yarisiyoruz yanı gruplardan birinciyi seçeceği:)
Kaptan bocek aklima bi fikir geldi :KK58:
bu hafta seninle spor konusundada yarisalim supwr kilo veririz :21:
hergun spor yapalim kac saat yaptik ne yaptik hem buraya yaxalim hemde biyere not alalim bdhaki cuma toplayip kim kazandi gorelim :KK50:

Heeee ama diyosan ki yok arkafas ben spor yapamam totomu yayip oturmak isime gelir anlayisla karsilarm:KK48:

Kaptan bocek aklima bi fikir geldi :KK58:
bu hafta seninle spor konusundada yarisalim supwr kilo veririz :21:
hergun spor yapalim kac saat yaptik ne yaptik hem buraya yaxalim hemde biyere not alalim bdhaki cuma toplayip kim kazandi gorelim :KK50:

Heeee ama diyosan ki yok arkafas ben spor yapamam totomu yayip oturmak isime gelir anlayisla karsilarm:KK48:
vay süper iddea varım ben hatta kalkıp yuruyus gideyim hazır annem bizde

Ben telefondan foto yüklemeyi beceremedim internet hızım biraz düşük ondan mı, fikri olan var mı?

Back
X