Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

;)

Eklentiler

• IMG_20151004_183657~2.webp
    IMG_20151004_183657~2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 1449957587730.webp
    1449957587730.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
Ara ogun olarak 2 adet limonlu buskivi form 3 saat sonra tb ekmegine tost yedim yanindada ayran

Ooooo tabii yapalım :KK8:Yarından itibaren bana rakip var mı :KK49:

Aaaaa çok ayıp sizde yapın işte. Beni kendinize rakip görün:KK53:
Cnm benim ruzgarla ugrasmakdan enerjim kalmiyoki :) ama kaptanla yarisoyoz blki bu sayede guzel spor yaparim. Seninle yarisamam ben ya sen cok gyzel spor yapiyon masallah

Cnm benim ruzgarla ugrasmakdan enerjim kalmiyoki :) ama kaptanla yarisoyoz blki bu sayede guzel spor yaparim. Seninle yarisamam ben ya sen cok gyzel spor yapiyon masallah

Olsun sen yine yapabildiğini yap. Atacağın her adım hedefe daha da yaklaştıracak seni.:cool:

Selam kızlar,
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah, iki bardak su
Kahvaltı,
Yarım dilim kızarmış ekmek
Dört tane zeytin
İki fincan çay
Bir kk kaşar
2 çatal peynir
Az marmelat
Domates, salatalık
Öğlen,
Bir kıymalı gül börek
Bir cevizli ev lokumu
Ara,
Bir ç. K. Kuru üzüm
Az sütlü nescafe
Akşam,
Z. Y. Kereviz bir kepçe
İki kaşık pilav
Bir kase cacık
Su iki lt.
Öğlen olmadı farkındayım kızlar, dün yemedim, bugün canım çekti, dayanamadım.

Bugünkü menüm:
Sabah
1 yumurta
1,5 kk b.peynir
50 gr kepek ekmek.
1 parmak sütle nescafe

ara: yok

öğle:

Sebzeli köfte
2 yk bulgur pilavı
yoğurt

ara: 1 kupa sütle kahve

ara : 1 yeşil elma

spordan önce 3 ceviz yiyeceğim

spordan sonra salata+2 kepçe çorba

su: 1,5 litre bitti sporda 0,75 içerim.
Spor: öğlen 10 dk tempolu yürüyüş
akşam: 1,15 dk spor :KK8:

ne güzel bir başarı hikayesiymiş :):)
bugünkü menüm:
sabah 9.00 da 2 tereyağlı yumurta 15 seytin çay bir avuç fındık
öğlen 13.00 2 rulo kıymalı börek 4 muska patatesli börek... çok yedm maleseef :(
ara bir portakal
akşam 18.30 tavuk çorbası, küçük porsyon tavuk haşlama, 1 bardak şekersiz aılı şalgam yoğurt

2lt su 30dk yürüyüş...

anca düzene koymaya çalışıyorum kızlar sabah-öğle arasında ara olmadığı için fok fena açıkmıştım.. akşama elimden geldiğince erteleyerek geç yedim. evde pazarlık bireyde kalmadığı için akşam yemeklerim saçma oluyor maalesf

Sabah su ve spor :KK49:
Kahvalti : 2 haslanmis yumurta 5 zeytin 5 top peynir 3 ceri domates
Ara: yarim elma
Ara : turkkahvesi (2 kare cikolata):oops:
Ogle:6 tane izgara ev koftesi roka maydanoz 3 ceri domates
Ara:1 kase yogurt
Aksam: kiymali patlican yemegi, 1kase az yagda kavrulmus yogurtlu kereviz

Bugun de boyle biter :KK76:

Selvos88 dedi:
6.Takimdan Merhaba,
Basari hikayem biraz uzun olacak sonuna kadar okuyanlara simdiden tesekkur ederim.. Nette 10 gunde 5 kg 5 gunde 3 kg gibi diyetler arastirirken buldum kk'nin basari hikayeleri bolumunu.. Uye oldum okumaya devam ettim.. Bu kadar insan yapmis neden ben yapamayayimki dedim.. Basari hikayeleri beni takimlara goturuyordu baktim son mesaj 6.takima yazilmis girdim ve beni araniza alirmisiniz dedim seve seve diye cevap geldi kaptanimdan.. Takima girme amacim zayiflamak ve bir gun ozenerek okudugum bu basari hikayelerinden birinin sahibi olmakti.. Bugun bunu basardim ve tadini cikarabilirim :-)

Ben 4.5 kg dogmusum hayatimda hic cok zayif olmadim..17 yasindayken 73 kg olmustum kendi azmimle 54 kgya indim.. Bir iki yil bu kilomu cok az oynamalarla korumayi basardim.. Evlendigimde 58 kgydum.. Hamile kaldigimda 62.. 18 kg aldim hamileyken 80 kg ile doguma girdim.. Oglum 6 aylikken 68 kgya diyetsiz dusmustum.. O gunden sonra ben nasil olsa kgyu veriyorum ben diye sapittim aynalardan tartilardan kactim dolabim olmayan kiyafetlerimle doluydu.. Hamileyken giydigim esofmanlara kalmistim.. Bir gun bi tartildim sok oldum 95 kgydum biri kilomu sorsa 75 falan diyordum cunku en kilolu halim 70 lerdeydi hamilelik disinda.. 95 kgydum kabullenemiyordum bile.. Bu sismanlama hikayem:-)

Kilo vermeye zayiflamaya nasil karar verdim? Yillar icinde cok sey biriktirmistim aslinda.. 'Kocan seni kesin aldatiyordur' 'sismansin kisa sac yakismaz' 'bir hastaliginmi var hic iyi gorunmuosun her gecen gun kilo aliyorsun' 'size uygun bedenlerimiz yok kusura bakmayin' 'buyuk bedenler su tarafta' cogumuzun duydugu sozler aslinda.. Babamin yemek masasinda az ye bak cok sismanladin.. Kp'nin araba coktu kac kg var hesaplamasinda bana sormadan 100 kg yuvarlamasi.. Yolda goren eski arkadaslarin kilodan taniyamadim demesi.. Bardagi tasiran son damla ben kirilmasin incinmesin diye sozlerimi sectigim kizkardesimin bana sismansin diye hakaretler dolu mesajlari.. Cok agladim gunlerce agladim.. Zayiflicam dedim onlar laf soyluyor diye degil ben kendimi boyle sevmedigim icin kendimi guzel gormek istedigim icin kimse icin degil kendim icin saglikli olmak icin aynalarla barismak icin.. Esime diyete baslicagimi soyledim.. Alisverise ciktik kendime tarti aldim.. Alisveris yaparken esim bizimde yiyebilcegimiz seyler al dedi diyeti devam ettirecegime inanmiyordu o gun onu anladim.. Kizmadim hakli cunku rutin her ay diyete basladim :-) ve iki kati aldim..

Takima gelmeye cesaret edene kadar netten buldugum 3 ana 3 ara ogunu olan bir diyet uyguladim 15 gunde 4 kg verdim.. Takima geldigimde 91 kgydum.. @Sweetdimple kaptanimin yonlendirmesiyle karatay ile tanistim.. Hergun bir saat yurudum.. Disari cikamadigim zamanlar leslie yaptim evde.. Her gun en az 3 lt su ve yesil cayimi hic aksatmadim.. 85 kg oldugumda jilian yapmaya basladim cok guzel toparladi vucudumu.. 79 kiloya kadar karatayla geldim.. Sonra dukana basladim 2 ayda dukanla 9 kg verdim sonra saglik sorunlarimdan dolayi birakmak zorunda kaldim.. Kalan kilolarimi bol spor bol su ve saglikli beslenerek verdim(karatay+raw karisimi)..Ara ogun hic yapmadim cok acikmadigim surece.. Yaptigim zamanlarda sut veya sutlu kahve oldu.. Meyve pek yemedim cunku meyve sekeri zayiflamayi zorlastiriyor.. İctigim bitki caylari; hibiskus+yesilcay+funda yapragi+mate+kiraz sapi.. Her ogunumde mutlaka salatam oldu..Simdi 64.4 kiloyum ideal kiloma kavustum.. Boyum 1.74..

Bana inanan destegini hic esirgemeyen basarimin ortagi kaptanima cok ama cok tesekkur ederim :KK200:
Ben sadece ideal kiloma kavusmadim..

Kilolar gittikce hayatim guzellesti.. Meger ben farkinda degilmisim tum sorunlarimin altinda kilo varmis.. Uykudan uyanmak istemem kilodanmis.. İnsanlarla sohbet etmekten kacmam.. Sinirli ruh halim.. Simdi yolda yururken kacmiyorum camlardan kendimi gormekten hatta durup bir kez daha bakiyorum.. Kilomdan hic sikayet etmemesine ragmen esimin davranislari degisti ilgisi ilk tanistigimiz zamanlara dondu nerdeysee eskisi gibi kiskanmaya basladi.. Disari cikmak icin hazirlandigimda kiskanclikla hayranlikla bakmaya basladi.. Daha pozitif bir insan oldum guluslerim bile ozgurlesti.. Kiloluyken sanki kendime gulme hakkini bile gormuyordum cunku..

Simdi daha zor bir yolculuk bekliyor beni.. Bunca emekle verdigim kilolarimi koruma zamani.. Raw+karatay ile devam edicem yoluma sporumu hic birakmadan tabi..

Benim okudugum basari hikayeleri gibi insallah benim hikayemde birilerine ornek olur.. Sismanlik kader degil.. Biz istersek olur..

"Hicbir yemek istedigimiz bedende olmak kadar lezzetli degil"

Başarı hikâyesi

Çok güzel çok anlamlı bir hikaye bir çoğumuzun belki az belki çok yaşadığı bir hikaye. @erigim sweet ablamızın hala burada olduğuna inanamadım. Ben hiç fark etmemişim. Şuan kendime çok kızdım. O bir ekol nasıl esgeçtim.:KK17:

Back
X