- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
Canim genelimiz şekersiz iciyoruz. Mesela ben üni.sen beri yaklasik 12 senedir seker kullanmiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim genelimiz şekersiz iciyoruz. Mesela ben üni.sen beri yaklasik 12 senedir seker kullanmiyorum.
Hiçkızlar içtiğiniz neskafelere çaylara e kadar şeker atıyorsunuz?
bende şeker kullanmıyorum da :):) menülerinizde bazen çukalatakolum falan oluyor :) çayda şekerli olsa kızcaktım :) amaherkes şekersiz kullanıyormuş :):)
Herkes sporu ayrı yazacak bundan sonraCnm benim ruzgarla ugrasmakdan enerjim kalmiyoki :) ama kaptanla yarisoyoz blki bu sayede guzel spor yaparim. Seninle yarisamam ben ya sen cok gyzel spor yapiyon masallah
Ertesi gün daha tehlikeli canım benim dolaba buzluga at yada konubkomsuya dagitSelam kızlar,
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah, iki bardak su
Kahvaltı,
Yarım dilim kızarmış ekmek
Dört tane zeytin
İki fincan çay
Bir kk kaşar
2 çatal peynir
Az marmelat
Domates, salatalık
Öğlen,
Bir kıymalı gül börek
Bir cevizli ev lokumu
Ara,
Bir ç. K. Kuru üzüm
Az sütlü nescafe
Akşam,
Z. Y. Kereviz bir kepçe
İki kaşık pilav
Bir kase cacık
Su iki lt.
Öğlen olmadı farkındayım kızlar, dün yemedim, bugün canım çekti, dayanamadım.
canım banum yaklaşık iki aydır rahatsız hastalığı nuksetti inşallah iyileşecekÇok güzel çok anlamlı bir hikaye bir çoğumuzun belki az belki çok yaşadığı bir hikaye. @erigim sweet ablamızın hala burada olduğuna inanamadım. Ben hiç fark etmemişim. Şuan kendime çok kızdım. O bir ekol nasıl esgeçtim.![]()
hımm :):) mesala bugünleri baklava yemek istiyorum :) nasıl yesem bilmiyorum ama Ç)Ç)Hergün olmadıktan sonra haftada bir gün kahve içerken yanında 1 kare bitter yemişssin kimse bir şey demez. Önemli olan sürekli olmaması...
kaptan ben yürüyüşten başka neler yapabilirim ? olası bir hamileliği kötü etkilememek için?& 19 şubat spor yapanlar &
1.erigim= 70dk yuruyus+10dk dambil= 80dk
2.The Queen = 10 dk yürüyüş+20 dk cross+10 dk bisiklet+20 dk ağırlık=60 dk.
hımm :):) mesala bugünleri baklava yemek istiyorum :) nasıl yesem bilmiyorum ama Ç)Ç)
canım ben adete 1 hafta 10 gün kalaya kadar spor yapıyordum. ben leslie yapıyordum. sende öyle yapabilirsin.kaptan ben yürüyüşten başka neler yapabilirim ? olası bir hamileliği kötü etkilememek için?
süperrrrrSelam kızlarrrrr. Ben kafayı yedim evde şarkı söyleyip hoplayıp zıplıyorum![]()
Sagol canim :)Geçmiş olsun canım.