Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim o ameliyat her hastaya uygulanmiyor malesef... Hastaligin seviyesine bagli yani. Esim yari acik birakilan ameliyattan oldu. 16dikisle taburcu oldu.
Kendi sagligimi pek dusunecek halim kalmiyor... Okulda kendimi tutmak aklimdan cikartmak cok zor. Devamli gozlerim yasli dolasiyorum.

anladım canımm. bu sene benim çevremde herkes o şekilde oldu ve çok rahat bi süreç geçirdiler. onun için sordum. tekrardan çok çok geçmiş olsun. rabbim tez vakitte şifa versin. ama kendini de ihmal etme :KK66: sen iyi ol ki eşine de bakabilesin.

Valla dün ağırlaşmıştım bugün yine hafif toparladım. Çok yoğunum iyileşemiyorum :KK43:
canım bol bol c vitamini, ıhlamur falan iç. inş. çabuk toparlanırsın. işlerinde de Allah kolaylık versin:KK68:

Kızlar çok işim var çatlıycam üff
Birşey sorcam meilime gelen kadınlar kulübü takip ettiğiniz konu kısmını nasıl iptal edicem işle ilgili meilleri takip edemez oldum sil sil bitmiyo
canım ben sayfaya girip konu takibi iptal diyorum. sonra tekrar takip et diyorum. orada uyarı çıkıyor. sadece uyarı al kısmını seçiyorum. böylece mail gelmiyor.

Günaydııın, ortin napsın; hava kapalı, ben kapalıyım ... :KK66:
Öff ruhum daraldı bugün. Hiç çalışasım da yok.. Masamın üzeri darmadağın, heryer kağıt.. Çok da acıktım..
Eşim hasta evde, bana bulaştırmasa bari yaa. Bu sene hastalıktan bıktım ..

Senin spor da yalan oldu desene :KK66: Bebiş kaç yaşında senin? Sallayarak mı uyutuyorsun ?
dikkat et canımmm, sana da ezoşa da bulaşmasın inş.

selam kızlar,
herkese geçmiş olsun .bu mevsim geçişleri gerçekten çok zorluyor.ben de halsizlikle cebelleşiyorum.muhtemelen tansiyonumda oynama oluyor.bir iyiy bir kötü yuvarlanıp gidiyorum.

dün pazardan greyfurt aldım.bu sabah kahvaltı sonrası bir tane suyunu sıkıp içtim.portakal ,mandalina bu şekilde tüketemiyoruz ,artık acı acı olsada içtim.

bu sabah kahvaltıda,
dilim kızarmış ekmek
kk peynir
dört tane zeytin
yumurtadan yumurta salatası(bol limonlu)
bir fincan çay
ara;
greyfurt suyu
ara;
sütlü kahve
öğlen;
bir tabak ton balıklı salata
ara;
az sütle nescafe
akşam,
henüz belli değil.
ıspanakve yoğurt olabilir.
yada karnabahar haşlama ve yoğurt.
bugün ve yarını toparlamam lazım benim:KK23::KK22::KK68:

Bugünkü menüm;
sabah
1 haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim k.ekmek

ara: yok

Öğle:
Salata
mantarlı dana yahni

ara: 1 kupa sütlü nescafe

ara: 1 armut

Akşam: Hayırlısı :KK70:

Su: 0,5 litre içtim henüz
Spor: Yook :KK62: Malum bir sebepten dolayı hoplama zıplama yürüme aktivitelerim min seviyede :oops:

Slm arkadaslarim annem hala hastanede bi sey yedirmiyorlar,ara ara atesleniyor nedeni arastiriliyor,korkulu gunler geciriyorum.dua eden iyi dileklerde bulununan halimi soran arkadaslarimin mesajlarini okudum,beni mutlu ettiniz.grup fikri iyi oldu sizi ,isimi,evimi,esimi ozledim.dualarinizi eksik etmeyin,optum sizi

Slm arkadaslarim annem hala hastanede bi sey yedirmiyorlar,ara ara atesleniyor nedeni arastiriliyor,korkulu gunler geciriyorum.dua eden iyi dileklerde bulununan halimi soran arkadaslarimin mesajlarini okudum,beni mutlu ettiniz.grup fikri iyi oldu sizi ,isimi,evimi,esimi ozledim.dualarinizi eksik etmeyin,optum sizi
anım umarım her geçen gün daha da iyi olacak.. Hep aklımdasın, anneciğini benim için de öp..

Merhabalar dunun devamini yazamadn uyumusum sanirim menmn gerisni yazamamsm aralarsa 1 er muz ve portakal aksam ton balkli salata gece 1 buyuk bardak 1.5 sekerli sut ve 1 buyyk bardak maydonoz suyu

@_ inci cook cok gecms olsun Rabbim acil sifalarini versn ins Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins
Diger hasta olan tuum arkadaslrm gecms olsun
@ kimyager1508 hamilelkte nornl canm bahsettgn durunlar ama bi de bakarsn kendni coook enerjik hissediyo olablrsn kisa surede dengeler degiseblyo canim

Hoşgeldin canım. Gönlünü ferah tut iyilecek inşallah annen. Üzülme. Dualarımız sizinle. :KK74:

Günaydın hanımlar:KK66:
Ben de bu sabah şiş gözle kalktım, sağ gözüm şişmiş alerjiden, çayla pansuman yapıyorum, tek gözle etrafa bakmak çok zor:KK43: insan sağlığın değerini kaybedince anlıyor....
Aa çok geçmiş olsun ya.şimdi nasıl indi mi

Günaydııın, ortin napsın; hava kapalı, ben kapalıyım ... :KK66:
Öff ruhum daraldı bugün. Hiç çalışasım da yok.. Masamın üzeri darmadağın, heryer kağıt.. Çok da acıktım..
Eşim hasta evde, bana bulaştırmasa bari yaa. Bu sene hastalıktan bıktım ..

Senin spor da yalan oldu desene :KK66: Bebiş kaç yaşında senin? Sallayarak mı uyutuyorsun ?
Bu aksam sporu yapıcam artık.
Bebe dediğime bakma yaa sipa 3 bitecek 2 ay kaldi allahın izniyle
Artık pek sallamiyorum istemiyo zaten de zor durumda kalsın diye çabuk uyusun diye zorla salliyorum :KK45:
Ayy kararmasın için
İncecik olcaz daha :KK54:
Bugün okuldan eve gelince tartildim 200 gr vermişim. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım :KK45:
Durdu diye korkuyodum ya çok şükür motive oldum. Akşam spor cumaya iple çekiyorum
Bu hafta listede miyim kaptanım @erigim :KK31:

Kızlar selammmm :KK3:
Beyannamelerim bitti ve ben size döndüm. Neredesini bakayım.:KK53:

Oh gözün aydin :KK200:
Valla bıraktığın gibi son hız zayifliyoruz:KK49:

canım benim tekrrdn çok geçmiş olsun. Anneciğine Rabbim şifa versin. Anneciğine de kendine de çok iyi bak.

@_ inci cook cok gecms olsun Rabbim acil sifalarini versn ins Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins
Diger hasta olan tuum arkadaslrm gecms olsun
@ kimyager1508 hamilelkte nornl canm bahsettgn durunlar ama bi de bakarsn kendni coook enerjik hissediyo olablrsn kisa surede dengeler degiseblyo canim

aynen canım yaaaa inan bırak günü günü mü saatim saatime uymuyor.

Back
X