Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet bugünki programım; Sabah acele çıktığımdan saat
7.30 da bir adet haşlanmış patates
11.45te okulda çıkan diyabetik öğle yemeği menüsünden aldım kepekli makarna
Mercimek çorbası
Mantarlı tavuk sote
Ayran
Akşam yemeği saat 16.30 civarı bir kase mercimek çorbası
19.30sularında ise çok az erik ve iki dilim kavun 3litreye de yakın su içtim şimdi 45dk tempolu yürüyüş 15dk trambolin 30dk da bisiklet çeviricem

Güzel
Egzersizler çok iyi

Merhaba naslsnzzz son iki uc gundur cok aktif degilim ya oglumda hastalandi en cok zorlndgm donemlerden biriydi bogazlari cok sismis birbirine degcek nerdeyse dedi doktr istahi uykusu hep gitti biraz zordu ..cok sukur ama tabiki her zaman Rabbim acil sifalarini nasip etsin herkese ins diyet konusuna gelnce cok dikkat edyrm desem yalan ins dahada dikkat etmye calscm hepinize ii geceler gszzz

Canım çok geçmiş olsun.
Meyve çayı kaynatıp içine zencefil bal tarçın karıştır iyi gelir bana hep iyi geliyor

Merhaba naslsnzzz son iki uc gundur cok aktif degilim ya oglumda hastalandi en cok zorlndgm donemlerden biriydi bogazlari cok sismis birbirine degcek nerdeyse dedi doktr istahi uykusu hep gitti biraz zordu ..cok sukur ama tabiki her zaman Rabbim acil sifalarini nasip etsin herkese ins diyet konusuna gelnce cok dikkat edyrm desem yalan ins dahada dikkat etmye calscm hepinize ii geceler gszzz
Geçmiş olsun ,Rabbim şifa versin tez zamanda...çocuklar hasta olunca insanın gecesi gündüzün e karışıyor...

Bugünkü menüm:

Sabah:domates,salatalık,keçi peyniri,krem penir,bir dilim ekmek(hepsinden az az)

Öğlen:tarhana çorbası, patlıcan musakka ve biraz da yoğurt.
Ara Öğün : sut,lokum ve bisküvi(tatlisiz zor oluyor benim için,hafif olsun diye bunu tercih ediyorum)
Akşam :mercimek köftesi,marul,soğan.
Suyu 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım.

kızlar haftasonuyu telafi için detox gibi birşeyler yaptım bugün
SABAH : 1 dilim ananas + 1 dilim peynir
Öğle : 1 dilim ananas+ 1 bardak süt
akşam : ton balıklı salata + 1 ceviz
ara: 1 bardak süt

1 saat yürüyüş + 3 lt su
Ben de pirinç lapası deneyecektim hazır regl olmuşken yapayım demiştim ama kilo sabitlenince yaparım diye Vazgeçtim.sizin kilo verisiniz mi durmuştu yoksa daha çok vermek için mi yaptınız?ilk defa yapacaktır kararsız kaldım.yapan arkadaşların fikri nedir bu konuda?

Ben de pirinç lapası deneyecektim hazır regl olmuşken yapayım demiştim ama kilo sabitlenince yaparım diye Vazgeçtim.sizin kilo verisiniz mi durmuştu yoksa daha çok vermek için mi yaptınız?ilk defa yapacaktır kararsız kaldım.yapan arkadaşların fikri nedir bu konuda?

Ayy yeni gordum niye yaptığınızı:-(

Sabah: 1dlm ekmek 1ck reçel bıraz domates peynır
Ara:1elma 1bardak süt
Öğle:1kase çorba
1kase kısır
Ara:1 rıze sımıdı(normal simit gibi büyük yağlı ve susamlı degıl kuru bırsey)
2dlm armut
Aksam:4yk yoğurt 1ck pulbiber 1yk chia 1tatlı kaşığı keten tohumu
Ara:15 tane çilek

Öğlen elma yerine küçük peynirli bir sandviç yedim ama bugün çok yürüdüm

güzel menü canımm

Kizlar bir şey soracağım
Kabak ve patlıcanı uzunlamasına ince ince doğramak istiyorum ama bozuk oluyor
Bir yönteminiz var mı ?

canım ilk önce 2'ye bol sonra o 2 parçayı dilimlemeye çalış. birde bıçağın keskinliği iyi olsun

Evet bugünki programım; Sabah acele çıktığımdan saat
7.30 da bir adet haşlanmış patates
11.45te okulda çıkan diyabetik öğle yemeği menüsünden aldım kepekli makarna
Mercimek çorbası
Mantarlı tavuk sote
Ayran
Akşam yemeği saat 16.30 civarı bir kase mercimek çorbası
19.30sularında ise çok az erik ve iki dilim kavun 3litreye de yakın su içtim şimdi 45dk tempolu yürüyüş 15dk trambolin 30dk da bisiklet çeviricem

güzellll :))

çok geçmiş olsun canımm.

Geçmiş olsun ,Rabbim şifa versin tez zamanda...çocuklar hasta olunca insanın gecesi gündüzün e karışıyor...

Bugünkü menüm:

Sabah:domates,salatalık,keçi peyniri,krem penir,bir dilim ekmek(hepsinden az az)

Ara Öğün : sut,lokum ve bisküvi(tatlisiz zor oluyor benim için,hafif olsun diye bunu tercih ediyorum)

canım tatlı isteğini lokum bisküvi falan yerine bitter çikolata, kuru meyve, hurma yada meyve ile bastırmaya çalış.

Sabah: 1dlm ekmek 1ck reçel bıraz domates peynır
Ara:1elma 1bardak süt
Öğle:1kase çorba
1kase kısır
Ara:1 rıze sımıdı(normal simit gibi büyük yağlı ve susamlı degıl kuru bırsey)
2dlm armut
Aksam:4yk yoğurt 1ck pulbiber 1yk chia 1tatlı kaşığı keten tohumu
Ara:15 tane çilek

güzel canımm

Geçmiş olsun canım

Cumartesi günü fazla kaçırdım yeme işini kilom arttımı bilmiyorum tartılmadım ama cumartesi aldığım fazlalığı atmak için yaptım sadece bugün..evet kilo durunca yapmak daha mantıklı ya da uzun bir ara diyet yaptıktan sonra ödemi atmak içinde olabilir bnde ilk defa denedim.

Canım lapa ilk basta yapma şaşırtmak ıcın sonra yaparsın zaten karbonhıdratla detox çokta doğru değil hosgeldın bu arada ben tatıldekı kaptan: D
hoşbuldum kaptanım, siz de hoşgeldiniz:KK15:hımm tamam,mantıklı tabi.peki hangi detoksu önerirsiniz?

Cumartesi günü fazla kaçırdım yeme işini kilom arttımı bilmiyorum tartılmadım ama cumartesi aldığım fazlalığı atmak için yaptım sadece bugün..evet kilo durunca yapmak daha mantıklı ya da uzun bir ara diyet yaptıktan sonra ödemi atmak içinde olabilir bnde ilk defa denedim.

kusura bakmayın sonradan gördüm zaten hafta sonunu telafi için olduğunu:KK51:yaşlanıyorum galiba:cool::KK69::KK69:
işe yarayacaktır mutlaka :)

Esrasi Esrasi hakkınızda hayırlısı olsun@The Queen bu adayı versınler yoksa kaçacak: De KraliceElsa KraliceElsa nasılsın gorusemedık
İyidir canım, haftasonu koşturmaca ile geçti erken uyumuştum su içmeye kalktım :KK70:bi bakayım dedim.
Sen nasılsın, organik organik besleniyon o elmalardan ben de isterim ona göre ;)
Çok geçmiş olsun, Biran önce düzelir umarım. Hastalık varsa dÜzen bozuşuyor maalesef:)

Bugünkü menüm:

Lokumun kalorisi çok fazlaymış içinde çok nişasta ve şeker var , yemesen daha iyi. Onun yerine kuru meyve+süt, yoğurt+meyve yada yulaflı müsli gibi şeyler daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Zaten tatlı isteği öyle bişey ki yedikçe daha çok canın istiyor bi süre dayanırsan damak tadın da unutacaktır o tadları ;)

hoşbuldum kaptanım, siz de hoşgeldiniz:KK15:hımm tamam,mantıklı tabi.peki hangi detoksu önerirsiniz?

kusura bakmayın sonradan gördüm zaten hafta sonunu telafi için olduğunu:KK51:yaşlanıyorum galiba:cool::KK69::KK69:
işe yarayacaktır mutlaka :)
Yok ne kusuru olabiliyor öyle bazen yaşlılık değildir o yorgunluktur :21:

Back
X