Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinlar herkeseeee :)))

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-26-09-22-51-1.webp
    Screenshot_2016-04-26-09-22-51-1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
Bende dünkü menumu yazayim;
Kahvalti; 2 tane haslanmis yumurta, 2 tane domates, 2 tane sivri biber, 9-10 zeytin, 1 KK peynir, 1 bardak sut, 2 dilim TB ekmek

Öğlen; 1 kase bol yeşillikli kisir

Ara; 2 tane hurma, 2 parça çikolata, türk kahvesi

Aksam; 1 kase çorba, 2 tane z.yagli enginar, 4 kasik makarna, büyük kase yoğurt

Ara; cay, 2 tane ceviz, 5-6 taze badem

Ara, 1 top dondurma

İyidir canım, haftasonu koşturmaca ile geçti erken uyumuştum su içmeye kalktım :KK70:bi bakayım dedim.
Sen nasılsın, organik organik besleniyon o elmalardan ben de isterim ona göre :KK66:

Çok geçmiş olsun, Biran önce düzelir umarım. Hastalık varsa dÜzen bozuşuyor maalesef:)

Lokumun kalorisi çok fazlaymış içinde çok nişasta ve şeker var , yemesen daha iyi. Onun yerine kuru meyve+süt, yoğurt+meyve yada yulaflı müsli gibi şeyler daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Zaten tatlı isteği öyle bişey ki yedikçe daha çok canın istiyor bi süre dayanırsan damak tadın da unutacaktır o tadları :KK66:
.
Gerçekten miii:mad::mad:sade lokum un kalorisi elli diye bakmistim, ona guveniyordum ama soylediginizi dusununce çok mantıklı.daha da yemem:stop::stop:zaten dün ile bugün ki tartı arasında fark olmamisti:KK17:sebebi lokum olabilir:KK53:
aksam oğlum erken uyuyunca yarım saat de zumba yapmıştım.gece yapmak iyi değil ama hiç yoktan iyidir demiştim de:confused::confused:

inşallah veririm, zaten bitmişim, kilomda bitsin

Aaaa hiç olur mu ? Sen sanıyor Musun karşı taraf yemeden içmeden kesildi. Hiç sanmam.
Sen kendine bakmazsan kimse bakmaz.
Bugün neler yediğine dikkat et zaten dün bir şey yememişsin bugünde aç gezersen sağlığın metabolizman bozulur

Selam kızlar.

Dünkü Menüm
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek

ara: yok

Öğle:
1 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim k.ekmek

ara: 1 kupa sütlü kahve

ara: 2 dilim ananas

Akşam:
1 but tavuk

ara.
3 kare bitter. :KK11:

Aaaa hiç olur mu ? Sen sanıyor Musun karşı taraf yemeden içmeden kesildi. Hiç sanmam.
Sen kendine bakmazsan kimse bakmaz.
Bugün neler yediğine dikkat et zaten dün bir şey yememişsin bugünde aç gezersen sağlığın metabolizman bozulur

oyyyy oyyyy hiç olur mu öyle şey :KK57::KK57::KK57: tatlım sen kendini düşünmezsen inan kimse seni düşünmez
tamam canlarım söz sizi dinliycem, haklısınız, değmez söz veriyorum söz

Back
X