- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Canım gerçekten hiçbir şey yemiyorsun dikkat et kendine umarım geçer bugünler bin öncedünkü menü
sabah
peynir 1 dilim ekmek
öğle
1 porsiyon nohut
akşam
kuru üzüm bikaç tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gerçekten hiçbir şey yemiyorsun dikkat et kendine umarım geçer bugünler bin öncedünkü menü
sabah
peynir 1 dilim ekmek
öğle
1 porsiyon nohut
akşam
kuru üzüm bikaç tane
dünkü menü
sabah
peynir 1 dilim ekmek
öğle
1 porsiyon nohut
akşam
kuru üzüm bikaç tane
yok iyiyim canlarım sağolun, geçer her zaman öyle iştahsız olmamCanım çok az değil mi ? Başın falan döner dikkat et
yok iyiyim canlarım sağolun, geçer her zaman öyle iştahsız olmam
aynen öyle, bunu fırsat biliyom zayıflamak için yoksa takmıyom artık kimseyi, duygularım öldü çünküTakma kafana kimseyi sakın
Senden önemli kimse yok.unutma.
.İyidir canım, haftasonu koşturmaca ile geçti erken uyumuştum su içmeye kalktımbi bakayım dedim.
Sen nasılsın, organik organik besleniyon o elmalardan ben de isterim ona göre
Çok geçmiş olsun, Biran önce düzelir umarım. Hastalık varsa dÜzen bozuşuyor maalesef:)
Lokumun kalorisi çok fazlaymış içinde çok nişasta ve şeker var , yemesen daha iyi. Onun yerine kuru meyve+süt, yoğurt+meyve yada yulaflı müsli gibi şeyler daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Zaten tatlı isteği öyle bişey ki yedikçe daha çok canın istiyor bi süre dayanırsan damak tadın da unutacaktır o tadları![]()
Esrasi , dikkat et kendine, iştahsızlık ile yemek mümkün değil ama gerekirse sağlığın için Zorla kendini, e mi?yok iyiyim canlarım sağolun, geçer her zaman öyle iştahsız olmam
aynen öyle, bunu fırsat biliyom zayıflamak için yoksa takmıyom artık kimseyi, duygularım öldü çünkü
Esrasi , dikkat et kendine, iştahsızlık ile yemek mümkün değil ama gerekirse sağlığın için Zorla kendini, e mi?![]()
inşallah veririm, zaten bitmişim, kilomda bitsinBoyle giderse bu hafta 2 kilo verirsin![]()
inşallah veririm, zaten bitmişim, kilomda bitsin
inşallah veririm, zaten bitmişim, kilomda bitsin
Aaaa hiç olur mu ? Sen sanıyor Musun karşı taraf yemeden içmeden kesildi. Hiç sanmam.
Sen kendine bakmazsan kimse bakmaz.
Bugün neler yediğine dikkat et zaten dün bir şey yememişsin bugünde aç gezersen sağlığın metabolizman bozulur
tamam canlarım söz sizi dinliycem, haklısınız, değmez söz veriyorum sözoyyyy oyyyy hiç olur mu öyle şeytatlım sen kendini düşünmezsen inan kimse seni düşünmez