süpersin canım
Tamam canım bakayım:-*Fındık ezmesi yerine yer fıstığı ezmesini dene Canım
Protein oranı çok yüksek
Arada olur hemde Canını sıkma
ne kemeriymis o rakibem??sağol canım, sen spor yapabiliyor musun, inşallah bu cumaya kadar, bende full yapmaya çalışıcam, birde bele takılan bir kemer var, atletimin üstüne takıp öyle yapıyorum sporu, daha fazla terlemeye yardımcı oluyor,
Tamam canım bakayım:-*
ne kemeriymis o rakibem??kemer farkı mi atacan bana
Canlar günaydın,d un ile bugün sabah arasında tam nerdeyse bir kilo oynadı.d un62.3 bugun61.5 ilk defa 61i gordum çok mutluyumama dün öğle yemeginden sonra 4-5 gibi sütlü kahveden sonra hicbir şey demedim.m misafirim geç gelince ben bi kaç fındık tüketmiştim sadece
Sabah da en dogalindan tereya bal ile iki tane açma yedim.acmalari tereyağı ile benim yaptığım dusunulurse gayet masumlar
Tabiki canım bol bol okudum merak etmeyingünaydın, şehitlike de gidecekmisiniz, bizim yerimize de bi fatiha okuyun diyecektim canım
Kızlar bugün bana menü sormayın olur mu menü namına bişey yok çok fena
Sabah
1 kuru kayısı
12 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
1 yumurta
1 bitki çayı
Kahvaltı yapmayı özlemişim
aynen canısı, hemde ne kemer , biraz daha fazla terletiyor, bele streç film sarmak gibi, kemer farkı ile belimi daha da inceltmeyi düşünüyorum ne dersin rakibecim
12 dilim ekmek ne ya
1 dilim :):)
Burda topluma tabiiyim canım tabi çok yürüdük akşam yazarım ama dönünce yandınız canıııımAynı Zamanda çok yürüyeceğin için yakarsında
Ama rekabet halindeyiz unutma
Bu hafta kiloların gitmesi lazım
Canım benim
Eğer hava sıcakken sarılırsa alerji ve yara yapıyor
Aklında olsun
Havasız kaldığı için cilt
Canım su kaybına sebep olduğu için sağlıklıbakmiyorlar.ayy cancagizim ben onlar olmadan da fark atarim nolceeekkaynen canısı, hemde ne kemer , biraz daha fazla terletiyor, bele streç film sarmak gibi, kemer farkı ile belimi daha da inceltmeyi düşünüyorum ne dersin rakibecim
evet cumaya kadar su dışında hiçbir şey etmeyeceğim,sirf seni geçmek içindemek hırsından 61 leri gördün , hadi bakalım
ah canım benimmmm afiyet bal olsun yarasın arkadaşıma , devam devam masum açmalara
Canım su kaybına sebep olduğu için sağlıklıbakmiyorlar.ayy cancagizim ben onlar olmadan da fark atarim nolceeekk:-(
evet cumaya kadar su dışında hiçbir şey etmeyeceğim,sirf seni geçmek içinooo açma mi kaldı,sabah yediden beri ayaktayim, bi kahvaltıda oturdum,surekli de şu içiyorum dur bi bardak da senin için iceyim
ben şimdi anladım senin niye istediğin kadar kilo veremediğini , ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?