Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım sen Konya'da hangi bölgedesin ?
1 sene kalmıştım ben Konya'da Zafer de
Orada da etli ekmeği çok güzel yapıyorlardı

Nescafe sütlü bizzat kendim sütü ısıtaraktan yapıyom

Bilmiyorum ki canım acaba çoklu alıntı yapmadığım mı
canım alıntılarken [QUOTE.........../QU...] yazan msjın içerisine yazma yada bu kısmı silme

Çok fark ediyor o zaman :-( bende bakıyorum bnde daha kısa olup kilosu aynı olan kişiler daha zayıf duruyor spor yapmışlar sıkılar o Yüzden bide bnm bütün yağ kalça basende sevmiyorum hiç görüntüyü..kaptanım sen 3K ile mi başlayacaksın

Dalgamı gecıyon kız sen allahım yarabbım bu nasıl menü ben senı kesecegım sana ceza perşembe günü listeyi cuma için hazırla
anaam yazık bana kaptanımm nasıl yapacam ben onuama seve seve denerim tabi ki:):):)nasıl yapacağım peki???
haa bi de 45 dk leslie yaptım hani affetmek istersen diye söyliyeyim dedim, bi de baba oğul bizimkileri markete göndermiştim bana bi sürü çikolata almışlar ye de kendine gel diye ama elimi bile sürmedim:):):):):)

haa bu arada kaptanım levrek dolaptan eksik olmaz ki bizim:):):)Levrek bulamazsak çupra,tabi mevsime göre hamsi falan.haftada ik,i gün oğluma yedirmek için yapmaya calışıyoruz(tabi bi de çok sevince:):))

Canım sen Konya'da hangi bölgedesin ?
1 sene kalmıştım ben Konya'da Zafer de
Orada da etli ekmeği çok güzel yapıyorlardı
canım çumra'dayım ben.ama üniversiteyi Konya'da okuduğum için biliyorum hepsini.İnşallah yolun düşer de bi de ben gezdiririm , birlikte çıtır hatunlar olarak yeriz etli ekmeği:):):):)

Selam Kizlar. Bugün pek ugrayamadim. Aksam misafirim vardi yemek falan hazirladim. Girip hepsini okudum ama yazamadim bi turlu.
Misafirler gitti bende Yoruldum yatayim artik. Yarin görüşürüz herkese iyi geceler :)))

Selam Kizlar. Bugün pek ugrayamadim. Aksam misafirim vardi yemek falan hazirladim. Girip hepsini okudum ama yazamadim bi turlu.
Misafirler gitti bende Yoruldum yatayim artik. Yarin görüşürüz herkese iyi geceler :)))
Iyi geceler canım
Kızlar bende çamaşır filan baya yoruldum bugün hafta sonu boya sonra temizlik ayyyy düşündükçe yoruluyorum ramazanda rahata ererim inşallah
Hepinize iyi geceler

Oyy misafir mii, geçmiş olsun dinlen güzelce canım,y orma duru kızımizi annesi
Iyi geceler canım
Kızlar bende çamaşır filan baya yoruldum bugün hafta sonu boya sonra temizlik ayyyy düşündükçe yoruluyorum ramazanda rahata ererim inşallah
Hepinize iyi geceler
boya mi var allah kolaylık versin canım ya:-(

Kaç gündür soracam soramadim,izmirde misin canım sen?benim de ailem izmirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…