Yürüyüş yapıyorum ama fazla yediğim etki etmiyor
Ya benim de istiyor kaç zamandır,erzurumda alismistim her hafta yemeye konyada bulamıyorum şimdi :-(
canım benim dayanabiliyorsan regl döneminde kadar bekle malum tatlı ihtiyacı ama bence en iyisi cuma tartışan sonra kutlamak için ye,kahvaltiya mutaakipakşama kadar da erir hem; ben de bal yiyorum iki gundur, tatlı ihtiyacımi gidermek için:-/
Bilmiyorum ki canım acaba çoklu alıntı yapmadığım mı
Sistemi henüz çözemedim mi acaba
Nescafe sütlü bizzat kendim sütü ısıtaraktan yapıyomValla gecen gün ınstagramda bir foto gördüm platesın farkı bu dedım 69 da bı dyseyım baslayacagım
sabah kısa üç dlm çok olmuşama erık çalıştırır sanırım bağırsakları telafı eder
2yumurta varsa ıkı dlm ekmek çok bende her sabah 2yumurta yıyorum fakat no ekmek
Bazı bakalım sıfır kaçamak
Nescafeyı umarım kendın sütle hazırlıyorsun dımı dımı
degısık haşlanmış sycuk ve denıx urunlerımaalesef bende. Sadece balık yıyorum kardesımse herseyı o ahtopot yerken ben kendımden gecıyorum ama seven çok sevıyor balıgı bile 4-5 yıl önceye kadar yemezdım
kız bıtmedımı bu levrek daha
hafta sonu yemıs yemıs bide yaprak. Yıycem dıye acıtosyon yapıyo
ekmek arası derkendıyettesın sennn
valla yıyon yıyon sısım dıyosun bebegım olmaz kısa boyleaynadakı senden memnun degılsen emek vermelısın sana ceza bu hafta her gün 45 dk yürüyüş yada alternatif spor gorecegım menunde
Tabı ki hayır Deryanın dedıgı gibi cuma tartı sonucundan memnun olursan bir dlm olabilir
hem patates hem ekmek su karbonhıdrattan bı kurtul bı proteın olsun menunde lütfen patates yerine ıkı yumurta yeseydın ınan bursey demwzdım ama da na da ceza her gün +30dk spor
Tamam kaptancım napalım geç olsun güç olmasınEvet canım lısteye üçüncü hafta gıreceksın beklemek olarak görme bunu cunku zaten ıcımızdesın
Telden yazıyorum canımTelefondan mı yazıyorsun bilgisayardan mı
Cevaplaya bastıktan sonra en son ] işaretinden sonra yazman lazım
Nasıl anlatacağımı bilemedim tam
Kaptanımızın dönüşü muhteşem oldu
Sucuğu deneyin lütfen
Dilim dilim doğrayıp tavada üstü geçene kadar su koyun , iyice haşlansın bütün yağını suya bırakıyor o suyu dökün
Az zeytinyağı ile o sucuğu pişirin
Tadı o kadar güzel oluyorki
Tamam kadayıf yok
canım alıntılarken [QUOTE.........../QU...] yazan msjın içerisine yazma yada bu kısmı silmeBilmiyorum ki canım acaba çoklu alıntı yapmadığım mı
Valla gecen gün ınstagramda bir foto gördüm platesın farkı bu dedım 69 da bı dyseyım baslayacagım
sabah kısa üç dlm çok olmuşama erık çalıştırır sanırım bağırsakları telafı eder
2yumurta varsa ıkı dlm ekmek çok bende her sabah 2yumurta yıyorum fakat no ekmek
Bazı bakalım sıfır kaçamak
Nescafeyı umarım kendın sütle hazırlıyorsun dımı dımı
degısık haşlanmış sycuk ve denıx urunlerımaalesef bende. Sadece balık yıyorum kardesımse herseyı o ahtopot yerken ben kendımden gecıyorum ama seven çok sevıyor balıgı bile 4-5 yıl önceye kadar yemezdım
kız bıtmedımı bu levrek daha
hafta sonu yemıs yemıs bide yaprak. Yıycem dıye acıtosyon yapıyo
ekmek arası derkendıyettesın sennn
valla yıyon yıyon sısım dıyosun bebegım olmaz kısa boyleaynadakı senden memnun degılsen emek vermelısın sana ceza bu hafta her gün 45 dk yürüyüş yada alternatif spor gorecegım menunde
Tabı ki hayır Deryanın dedıgı gibi cuma tartı sonucundan memnun olursan bir dlm olabilir
hem patates hem ekmek su karbonhıdrattan bı kurtul bı proteın olsun menunde lütfen patates yerine ıkı yumurta yeseydın ınan bursey demwzdım ama da na da ceza her gün +30dk spor
anaam yazık bana kaptanımm nasıl yapacam ben onuDalgamı gecıyon kız senallahım yarabbım bu nasıl menü ben senı kesecegım sana ceza perşembe günü listeyi cuma için hazırla
canım çumra'dayım ben.ama üniversiteyi Konya'da okuduğum için biliyorum hepsini.İnşallah yolun düşer de bi de ben gezdiririm , birlikte çıtır hatunlar olarak yeriz etli ekmeği:):):):)Canım sen Konya'da hangi bölgedesin ?
1 sene kalmıştım ben Konya'da Zafer de
Orada da etli ekmeği çok güzel yapıyorlardı
Iyi geceler canımSelam Kizlar. Bugün pek ugrayamadim. Aksam misafirim vardi yemek falan hazirladim. Girip hepsini okudum ama yazamadim bi turlu.
Misafirler gitti bende Yoruldum yatayim artik. Yarin görüşürüz herkese iyi geceler :)))
Oyy misafir mii, geçmiş olsun dinlen güzelce canım,y orma duru kızımizi annesiSelam Kizlar. Bugün pek ugrayamadim. Aksam misafirim vardi yemek falan hazirladim. Girip hepsini okudum ama yazamadim bi turlu.
Misafirler gitti bende Yoruldum yatayim artik. Yarin görüşürüz herkese iyi geceler :)))
boya mi var allah kolaylık versin canım ya:-(Iyi geceler canım
Kızlar bende çamaşır filan baya yoruldum bugün hafta sonu boya sonra temizlik ayyyy düşündükçe yoruluyorum ramazanda rahata ererim inşallah
Hepinize iyi geceler
Evet izmirdeyimOyy misafir mii, geçmiş olsun dinlen güzelce canım,y orma duru kızımizi annesi
boya mi var allah kolaylık versin canım ya:-(
Kaç gündür soracam soramadim,izmirde misin canım sen?benim de ailem izmirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?