acayip derecede canım tatlı istiyor ben hiç böyle olmamıştım tamam tatlı isterdim ama bu kadar şiddetli olmamıştı hiç.
Kızlar ben bugün bir markette tel kadayıf buldum
Kapalı paketlerde
1 senedir yemedim çok özledim
500 gramlık bir paket aldım
Şimdi sorum şu
Ben bu hafta iki kez bu kadayıfı yesem küçük iki dilim olarak ne yapmalıyım yani 3 gün ekmek yemesem neleri çıkarmam lazım
Yoksa hiç yemeyim saklayayım mı
Son kullanma tarihi 2 ay sonraya
sakıncalı bir soru,
kaptanlarımız cevap verse olur mu , biz bir şey dersek sopalar geliyor peşinden
Kapalı paketlerde
Şimdi sorum şu
Ben bu hafta iki kez bu kadayıfı yesem küçük iki dilim olarak ne yapmalıyım yani 3 gün ekmek yemesem neleri çıkarmam lazım
Valla yeme derseniz yemiycem
Bilmiyorum Nasıl etkiler bende
Kalorisine baktım
Fazla
Ben o tip şeyleri yemiyorum çok
Hem şeker var hem yağ
Bilemedim
İradem kuvvetli ama yakılmazsa dengelenmezse yemem
Canim sen onu cuma günü tartidan sonra ye. Daha doğrusu tadina bak :)) çünkü seker çok fazla. Onu yediğim zaman meyve falan yeme. Mümkünse gündüz ye ki aksama kadar yakabilesin.
Canım rahat içtim ben ama dün evdeydim kolay gelmişti bugün çalışırken zorladı beni epeyunuttun beni bakıyorum da rakibecim , aşkolsun
hep beraber canım cım , bu ayran detoksu nasıl rahat içelebiliyor mu ,
bende bir gün olsun denemek istiyorum
Oyy canimcim unutur muyum??misafir sonrası çok yorulmusum, toplayamadim,uyudum bütün gun. Regl olacak olamadım bi turlu karnım agriyi:-unuttun beni bakıyorum da rakibecim , aşkolsun
hep beraber canım cım , bu ayran detoksu nasıl rahat içelebiliyor mu ,
bende bir gün olsun denemek istiyorum
Ooo desene sen o iki kiloyu verene kadar ben benim 10kiloyu verecem@yolcukardelen ahh keskeee spor yapabilsem. Tembelin onde gideniyim ben
Amaaaa, hic bosuna heveslenme ! Ben artik citir bir anne olma yoluna girdim, azimli ve kararliyim ! 13 kilo vermisim, 2 kiloyu mu veremiycem
Ya benim de istiyor kaç zamandır,erzurumda alismistim her hafta yemeye konyada bulamıyorum şimdi :-(Ay Canım Nasıl et döner istedi
Kapalı paketlerde
Şimdi sorum şu
canım benim dayanabiliyorsan regl döneminde kadar bekle malum tatlı ihtiyacı ama bence en iyisi cuma tartışan sonra kutlamak için ye,kahvaltiya mutaakipValla yeme derseniz yemiycem
Bilmiyorum Nasıl etkiler bende
Kalorisine baktım
Fazla
Ben o tip şeyleri yemiyorum çok
Hem şeker var hem yağ
Bilemedim
İradem kuvvetli ama yakılmazsa dengelenmezse yemem
Valla gecen gün ınstagramda bir foto gördüm platesın farkı bu dedım 69 da bı dyseyım baslayacagımtamam kaptanım deniyeyim teşekkür ederim ..bende akşam 3k ile 2 haftada 2 beden videosunu indirmiştim ilk önce 2 haftada 2 bedeni denemeyi düşnüyordum alt vücudum kalın ve yumuşak şimdi hiç kilo vermiş gibi değil
sabah kısa üç dlm çok olmuşben dün nete girememiştim
cumartesi menüm
sabah 2 badak ılık su
kahvaltı: 2 dlm ekmek, azar azar zeytin peynir domates
öğle: 1 kase şehriye çorbası 1 dilim kavun
akşam: kahvaltlıklardan azar azar yedim, yemek yapamamıştımişim vardı biraz
gün içinde 2,5 lt su içtim, 15 dk spor yaptım,
pazar günkü menüm
sabah ve öğle bir arada oldu geç kahvaltı yaptık
3 dilim fırında ekmek (üzerine kaşar ve domates dilimleyip yağsız olarak )
3 tane çeri domates, 1 kk peynir, 5 tane zeytin
ara 1 kase kiraz
akşam : 1 porsiyon köfteli bezelye yemeği
3 yk pilav + 1 bardak erik kompostosu ( anacağımın köyde yapmış olduğundan canım benim )
gün içinde 1,5 lt su+ saat 2 den akşam yemeğine kadar devamlı koşuşturmacadan spor yapamadım,
ev temizliği, hafta içi spora zaman ayırabilmek için yemeklerimi yaptım v.s derken,
yorgunluktan her tarafım ağrıyordu
2yumurta varsa ıkı dlm ekmek çok bende her sabah 2yumurta yıyorum fakat no ekmekSabah 2 dilim ekmek 2 adet yumurta çok az peynir domates salata 7 zeytin
dara1 yemek kaşığı dut pekmezi 1 elma
Bazı bakalım sıfır kaçamakKızlar slm valla sabah tartılmaya korktum ama cumaya kadar kemerlerimi sıktım bu arada tv 8 e ayça kaya çıkcak şimdi
Nescafeyı umarım kendın sütle hazırlıyorsun dımı dımıAra 10 çilek sütlü nescafe
Akşam hindili mantar sote salata
Sporu da akşam yazarım
degısık haşlanmış sycuk ve denıx urunlerıGünaydın
Sabah
1 dilim ekmek
6 dilim sucuk ( haşlanmış )
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara
1 bitki çayı
kız bıtmedımı bu levrek dahaSabah bi br süt , 1dlm keçi peyniri,1dlm tb ekmeği, yarım yk bal.
Arada kayısı çayı
Öğlen:3kepce domates çorbası,
Yarım levrek ve bolca roka salatası
1,5dlm ekmek
Herkese merhabaaa, muthis yogun bir is gununu nihayet yariladik
Uykusuzluktan gozlerim yaniyor kizlar.
Haftasonu kacamaklarim oldugundan, bu haftayi hep hafif gecirecegim
hafta sonu yemıs yemıs bide yaprak. Yıycem dıye acıtosyon yapıyoSabah
Domates,salatalik, peynir
Ogle
Yok
Aksam (erken saatte)
Z.yagli yaprak sarma
Yogurt
Sarmayi fazla yemiycem, tencerenin icine bolca bos yaprak koydum. Limonlayarak yemeye bayilirim
ekmek arası derkenselam sabah yarım simit ve ş.siz çay
öğlen ekmek arası et döner.
akşama bilmiyorum.çorba salata yada yoğurt gevrek yerim.
adetim yakın ondanmıdır nedir felaket bir şişginliğim var.
ve kızlar bazen ümidimi kaybediyorum ya kilo veremezsem diye.
hafta sonu güzellik salonuna gittim söylemesi ayıp boy aynasında kendime bir baktım ağlayacaktım nerdeyse
göbek bel göğüs omuzlar ben ne olmuşum öyle acıdım kendime.eski halime dönmek ve evdeki askıda 2 senedir boş boş bana bakan kıyafetlerimi giymek istiyorum artık ya.
valla yıyon yıyon sısım dıyosun bebegım olmaz kısa boyleacayip derecede canım tatlı istiyor ben hiç böyle olmamıştım tamam tatlı isterdim ama bu kadar şiddetli olmamıştı hiç.
Kapalı paketlerde
Şimdi sorum şu
Ara öğün bir elma öğlen taze fasulye 6 kaşık 3 dilim ekmek ara 1 avuçfıstık akşam 2 orta boy haşlanmış patates1 kase yyoğurt1 dilim ekmek 40 dk yyürüyüş
Evet canım lısteye üçüncü hafta gıreceksın beklemek olarak görme bunu cunku zaten ıcımızdesınGünaydın kızlar 3 hafta daha mı beklicem demek bu kaptanım
Dalgamı gecıyon kız senUyanınca ara Öğün niyetine iki avuç civarı beyaz leblebi(aslinda protein olsun diye yedim biraz da), bal ve iki dlm ekmek (ara Öğün nasıl olduysa artık böyle:-(akşam da yemedim tabi ki:-* ha bir de karaman da hacı lokuru dedikleri gevrek tarzı i şey var,tadi çok güzel,b i avuca yakın da onu yedim
@katre-i dem kaptanim,bal yemem caiz mi???hurma kesmedi:-(
degısık haşlanmış sycuk ve denıx urunlerımaalesef bende. Sadece balık yıyorum kardesımse herseyı o ahtopot yerken ben kendımden gecıyorum ama seven çok sevıyor balıgı bile 4-5 yıl önceye kadar yemezdım
Tabı ki hayır Deryanın dedıgı gibi cuma tartı sonucundan memnun olursan bir dlm olabilir
Tamam canım ine geldiyse şu karbonhidrattsmn geldi resmen bağımlılık ysptı[/QUOTE][QUOTE="katre-i dem, post: 46520241, memgonderebilirmisina gecen gün ınstagramda bir foto gördüm platesın farkı bu dedım 69 da bı dyseyım baslayacagım
sabah kısa üç dlm çok olmuşama erık çalıştırır sanırım bağırsakları telafı eder
2yumurta varsa ıkı dlm ekmek çok bende her sabah 2yumurta yıyorum fakat no ekmek
Bazı bakalım sıfır kaçamak
Nescafeyı umarım kendın sütle hazırlıyorsun dımı dımı
degısık haşlanmış sycuk ve denıx urunlerımaalesef bende. Sadece balık yıyorum kardesımse herseyı o ahtopot yerken ben kendımden gecıyorum ama seven çok sevıyor balıgı bile 4-5 yıl önceye kadar yemezdım
kız bıtmedımı bu levrek daha
hafta sonu yemıs yemıs bide yaprak. Yıycem dıye acıtosyon yapıyo
ekmek arası derkendıyettesın sennn
valla yıyon yıyon sısım dıyosun bebegım olmaz kısa boyleaynadakı senden memnun degılsen emek vermelısın sana ceza bu hafta her gün 45 dk yürüyüş yada alternatif spor gorecegım menunde
Tabı ki hayır Deryanın dedıgı gibi cuma tartı sonucundan memnun olursan bir dlm olabilir
hem patates hem ekmek su karbonhıdrattan bı kurtul bı proteın olsun menunde lütfen patates yerine ıkı yumurta yeseydın ınan bursey demwzdım ama da na da ceza her gün +30dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?