Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

acayip derecede canım tatlı istiyor ben hiç böyle olmamıştım tamam tatlı isterdim ama bu kadar şiddetli olmamıştı hiç.

Canım yoğurt içine 2 tatlı kaşığı gevrek
2 kuru meyve tarçın meyve parçası ceviz doğrayıp karıştırıp buzluğa koyabilirsin
Donunca da dilim dilim kesip yersin
parfe gibi oluyor ağırda değil
Böyle zamanları kurtarıyor
Veya o da olmadı bitter çikolata

Kızlar ben bugün bir markette tel kadayıf buldum
Kapalı paketlerde
1 senedir yemedim çok özledim
500 gramlık bir paket aldım
Şimdi sorum şu
Ben bu hafta iki kez bu kadayıfı yesem küçük iki dilim olarak ne yapmalıyım yani 3 gün ekmek yemesem neleri çıkarmam lazım
Yoksa hiç yemeyim saklayayım mı
Son kullanma tarihi 2 ay sonraya

sakıncalı bir soru,
kaptanlarımız cevap verse olur mu , biz bir şey dersek sopalar geliyor peşinden

sakıncalı bir soru,
kaptanlarımız cevap verse olur mu , biz bir şey dersek sopalar geliyor peşinden

Valla yeme derseniz yemiycem
Bilmiyorum Nasıl etkiler bende
Kalorisine baktım
Fazla
Ben o tip şeyleri yemiyorum çok
Hem şeker var hem yağ
Bilemedim
İradem kuvvetli ama yakılmazsa dengelenmezse yemem

Canim sen onu cuma günü tartidan sonra ye. Daha doğrusu tadina bak :)) çünkü seker çok fazla. Onu yediğim zaman meyve falan yeme. Mümkünse gündüz ye ki aksama kadar yakabilesin.
Kalorisine baktım
Fazla
Hem şeker var hem yağ
Bilemedim

Bende eebffean, post: 46516206, member: 255992"]adetim yakın ondanmıdır nedir felaket bir şişginliğim var.
ve kızlar bazen ümidimi kaybediyorum ya kilo veremezsem diye.
hafta sonu güzellik salonuna gittim söylemesi ayıp boy aynasında kendime bir baktım ağlayacaktım nerdeyse
göbek bel göğüs omuzlar ben ne olmuşum öyle acıdım kendime.eski halime dönmek ve evdeki askıda 2 senedir boş boş bana bakan kıyafetlerimi giymek istiyorum artık ya.[/QUOTE]
Bendeéee dolabım dolu ama giyecek kıyafetim yok

Ara öğün bir elma öğlen taze fasulye 6 kaşık 3 dilim ekmek ara 1 avuçfıstık akşam 2 orta boy haşlanmış patates1 kase yyoğurt1 dilim ekmek 40 dk yyürüyüş

unuttun beni bakıyorum da rakibecim , aşkolsun

hep beraber canım cım , bu ayran detoksu nasıl rahat içelebiliyor mu ,
bende bir gün olsun denemek istiyorum
Oyy canimcim unutur muyum??misafir sonrası çok yorulmusum, toplayamadim,uyudum bütün gun. Regl olacak olamadım bi turlu karnım agriyi:--(yine de yatmadan leslie yapmaya çalışacağım inşallah
@yolcukardelen ahh keskeee spor yapabilsem. Tembelin onde gideniyim ben
Amaaaa, hic bosuna heveslenme ! Ben artik citir bir anne olma yoluna girdim, azimli ve kararliyim ! 13 kilo vermisim, 2 kiloyu mu veremiycem
Ooo desene sen o iki kiloyu verene kadar ben benim 10kiloyu verecem
Ay Canım Nasıl et döner istedi
Ya benim de istiyor kaç zamandır,erzurumda alismistim her hafta yemeye konyada bulamıyorum şimdi :-(

Kalorisine baktım
Fazla
Hem şeker var hem yağ
Bilemedim
canım benim dayanabiliyorsan regl döneminde kadar bekle malum tatlı ihtiyacı ama bence en iyisi cuma tartışan sonra kutlamak için ye,kahvaltiya mutaakipakşama kadar da erir hem; ben de bal yiyorum iki gundur, tatlı ihtiyacımi gidermek için:-/

Uyanınca ara Öğün niyetine iki avuç civarı beyaz leblebi(aslinda protein olsun diye yedim biraz da), bal ve iki dlm ekmek (ara Öğün nasıl olduysa artık böyle:-(akşam da yemedim tabi ki:-* ha bir de karaman da hacı lokuru dedikleri gevrek tarzı i şey var,tadi çok güzel,b i avuca yakın da onu yedim
@katre-i dem kaptanim,bal yemem caiz mi???hurma kesmedi:-(

Valla gecen gün ınstagramda bir foto gördüm platesın farkı bu dedım 69 da bı dyseyım baslayacagım
sabah kısa üç dlm çok olmuş ama erık çalıştırır sanırım bağırsakları telafı eder
Sabah 2 dilim ekmek 2 adet yumurta çok az peynir domates salata 7 zeytin
dara1 yemek kaşığı dut pekmezi 1 elma
2yumurta varsa ıkı dlm ekmek çok bende her sabah 2yumurta yıyorum fakat no ekmek
Kızlar slm valla sabah tartılmaya korktum ama cumaya kadar kemerlerimi sıktım bu arada tv 8 e ayça kaya çıkcak şimdi
Bazı bakalım sıfır kaçamak
Ara 10 çilek sütlü nescafe
Akşam hindili mantar sote salata
Sporu da akşam yazarım
Nescafeyı umarım kendın sütle hazırlıyorsun dımı dımı
Günaydın

Sabah
1 dilim ekmek
6 dilim sucuk ( haşlanmış )
1 yumurta
1 kk beyaz peynir

Ara
1 bitki çayı
degısık haşlanmış sycuk ve denıx urunlerı maalesef bende. Sadece balık yıyorum kardesımse herseyı o ahtopot yerken ben kendımden gecıyorum ama seven çok sevıyor balıgı bile 4-5 yıl önceye kadar yemezdım
Sabah bi br süt , 1dlm keçi peyniri,1dlm tb ekmeği, yarım yk bal.
Arada kayısı çayı
Öğlen:3kepce domates çorbası,
Yarım levrek ve bolca roka salatası
1,5dlm ekmek
kız bıtmedımı bu levrek daha
Herkese merhabaaa, muthis yogun bir is gununu nihayet yariladik
Uykusuzluktan gozlerim yaniyor kizlar.
Haftasonu kacamaklarim oldugundan, bu haftayi hep hafif gecirecegim

Sabah
Domates,salatalik, peynir
Ogle
Yok
Aksam (erken saatte)
Z.yagli yaprak sarma
Yogurt
Sarmayi fazla yemiycem, tencerenin icine bolca bos yaprak koydum. Limonlayarak yemeye bayilirim
hafta sonu yemıs yemıs bide yaprak. Yıycem dıye acıtosyon yapıyo
selam sabah yarım simit ve ş.siz çay
öğlen ekmek arası et döner.
akşama bilmiyorum.çorba salata yada yoğurt gevrek yerim.
ekmek arası derken dıyettesın sennn

acayip derecede canım tatlı istiyor ben hiç böyle olmamıştım tamam tatlı isterdim ama bu kadar şiddetli olmamıştı hiç.
valla yıyon yıyon sısım dıyosun bebegım olmaz kısa boyle aynadakı senden memnun degılsen emek vermelısın sana ceza bu hafta her gün 45 dk yürüyüş yada alternatif spor gorecegım menunde
Tabı ki hayır Deryanın dedıgı gibi cuma tartı sonucundan memnun olursan bir dlm olabilir
Ara öğün bir elma öğlen taze fasulye 6 kaşık 3 dilim ekmek ara 1 avuçfıstık akşam 2 orta boy haşlanmış patates1 kase yyoğurt1 dilim ekmek 40 dk yyürüyüş
hem patates hem ekmek su karbonhıdrattan bı kurtul bı proteın olsun menunde lütfen patates yerine ıkı yumurta yeseydın ınan bursey demwzdım ama da na da ceza her gün +30dk spor

Dalgamı gecıyon kız sen allahım yarabbım bu nasıl menü ben senı kesecegım sana ceza perşembe günü listeyi cuma için hazırla

[QUOTE="katre-i dem, post: 46520241, memgonderebilirmisina gecen gün ınstagramda bir foto gördüm platesın farkı bu dedım 69 da bı dyseyım baslayacagım

sabah kısa üç dlm çok olmuş ama erık çalıştırır sanırım bağırsakları telafı eder

2yumurta varsa ıkı dlm ekmek çok bende her sabah 2yumurta yıyorum fakat no ekmek

Bazı bakalım sıfır kaçamak

Nescafeyı umarım kendın sütle hazırlıyorsun dımı dımı

degısık haşlanmış sycuk ve denıx urunlerı maalesef bende. Sadece balık yıyorum kardesımse herseyı o ahtopot yerken ben kendımden gecıyorum ama seven çok sevıyor balıgı bile 4-5 yıl önceye kadar yemezdım

kız bıtmedımı bu levrek daha

hafta sonu yemıs yemıs bide yaprak. Yıycem dıye acıtosyon yapıyo

ekmek arası derken dıyettesın sennn

valla yıyon yıyon sısım dıyosun bebegım olmaz kısa boyle aynadakı senden memnun degılsen emek vermelısın sana ceza bu hafta her gün 45 dk yürüyüş yada alternatif spor gorecegım menunde

Tabı ki hayır Deryanın dedıgı gibi cuma tartı sonucundan memnun olursan bir dlm olabilir
hem patates hem ekmek su karbonhıdrattan bı kurtul bı proteın olsun menunde lütfen patates yerine ıkı yumurta yeseydın ınan bursey demwzdım ama da na da ceza her gün +30dk spor[/QUOTE]
Tamam canım ine geldiyse şu karbonhidrattsmn geldi resmen bağımlılık ysptı

Kaptanımızın dönüşü muhteşem oldu
Sucuğu deneyin lütfen
Dilim dilim doğrayıp tavada üstü geçene kadar su koyun , iyice haşlansın bütün yağını suya bırakıyor o suyu dökün
Az zeytinyağı ile o sucuğu pişirin
Tadı o kadar güzel oluyorki

Tamam kadayıf yok

Tamam canım ine geldiyse şu karbonhidrattsmn geldi resmen bağımlılık ysptı[/QUOTE]

Tuba Canım ya sen alıntılarken mesajları cevap verince bana bildirim gelmiyor bir de garip çıkıyor mesajların neden öyle ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…