Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba rakibem en iyi enerji kaynağı tabiki bol şurup lu bi tatlı olur
Kaptan beni vurmak
Şaka bir yana sütlü bir nescafe ve yanında yiyeceğin 5 tane çiğ badem hem seni tok tutacak hemde enerji verecek
Valla içtiğim kahvenin haddi hesabı yok gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum vitamin alayım dedim bir de çita tohumu aldım tok tutsun diye bakalım nolcak

Tukkani ben acıyım bugün bari :)
Gunaydiiiiiiin
Bugün inşallah daha sakin bi gün olsun.
3 gundur bastığım yeri bilmiyorum kosturmadan.sohbetlerinize zamanında katilmak istiyorum. Isim etiketleyerek cevap yazmak isterdim ama kim ne yazmıştı hatırlayamiyorum. O yüzden genel yazıcam.
Halsizlik için harika bi formulum var benim.sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 5 7 damla limon.inanılmaz enerji veriyor.
Konya etliekmek ikilisi 35 yıldır hayatımda benim. Bir Konyalı olarak sizleri agirlamaktan şeref duyarım. Hem öyle herkesin bildiği duyduğu mekanlarda değil gerçek damak tadı olan yerlerde agrilarim sizleri bu kiloları nasıl yaptım sanıyorsunuz :
Keşke bende 2 yumurta yiyebilsem ama safra kesemi aldirali 6 ay oldu.tirsiyorum ağrı olacak diye.

Dünkü menum şöyleydi
Kahvaltıda 1/2 sb süt ile kahvaltilik mısır gevreği. Öğlen ekmeksiz et döner ve salata. Akşam 1 porsiyon ciger sote ve 1 dilim ekmek.
Bugün aksama market alışverişi yapıp normal ekmeğe veda edeceğim Allah izin verirse.etimek seviyorum onu doldurcam eve.yanlış mi olur acaba?

Merhaba kızlar bugün ayran detoksunun 2. Günüde bitti kaçamaksız

1 saat yürüyüş ve 30 dakika pilates yaptım + 3 lt su

maşallah süpersin canım,bende yarın ve perşembe başlamayı düşünüyorum, ilk defa detoks yapıcam

günaydın arkadaşlar,
breeze3535 , R RoseAnge , @yolcukardelen ben bu hafta spor v.s yapamıcam kızlar

dün akşam fizik tedaviye başlandı belim için 20 seans sürecek
fizyoterapist fazla bastırarak yaptı sanırım, sağ tarafım ayak parmağıma kadar uyuştu, zor eve geldim,
bugün uyarıcam onu, kendimi iyi hissedersem inşallah tekrar başlıcam
leslie, mezdeke, step ben bunları severek yapıyorum çünkü

hayranım sana , beni mest ediyorsun , devam devam böyle çok iyi ,

maşallah süpersin canım,bende yarın ve perşembe başlamayı düşünüyorum, ilk defa detoks yapıcam
teşekkür ederim canım en azından açık büfe kahvaltıyı telafi etmişimdir kolay gelsin canım beni ikinci gün zorladı onun dışında iyiydi son üç kilo kaldı ama artık çok zor gidiyor bende

geçmiş olsun canım dikat et kendine..yürüyüş yapsan peki olmaz mı ki eğer yapmak istiyorsan en uygunun sana hangisi ise onu yap zorlama kendini

dünkü menümü yazmayı unutuyordum

akşamdan 1 bardak suya 1 tane ceviz
bir bardak ta 1 tane kayısı koydum
sabah kalkınca 2 sini de yedim içtim

kahvaltı: 1 dilim ekmek
5 tane zeytin, 1 kk peynir, 3 tane çeri domates

öğle : 1 porsiyon nohut yemeği, 3 kaşık yoğurt ( ekmek yok )

akşam: 6 kaşık bezelye , 2 kaşık pilav, 1 bardak komposto

gün içinde toplam 2 lt su içtim , spor yapamadım belim yüzünden

yok canısı hiç birini yapamıyorsun, ayağımın üstüne basamadığım için , yapamıyorum,
düzelince full time devam inşallah,
çok sağol

son üç kilo gayet güzel, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin desene,

gayet güzel canım suyu biraz daha arttırabilirsen iyi olur canım ... akşamdan suya ceviz koymayı duyar oldum denemedim hiç yararı var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…