Valla içtiğim kahvenin haddi hesabı yok gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum vitamin alayım dedim bir de çita tohumu aldım tok tutsun diye bakalım nolcakMerhaba rakibem en iyi enerji kaynağı tabiki bol şurup lu bi tatlı olur
Kaptan beni vurmak
Şaka bir yana sütlü bir nescafe ve yanında yiyeceğin 5 tane çiğ badem hem seni tok tutacak hemde enerji verecek
Ben Konya'dayim artık ama ikokul,lise torbalı.orda büyüdümSağol canım sen nerdesin
Merhaba kızlar bugün ayran detoksunun 2. Günüde bitti kaçamaksız
1 saat yürüyüş ve 30 dakika pilates yaptım + 3 lt su
Uyanınca ara Öğün niyetine iki avuç civarı beyaz leblebi(aslinda protein olsun diye yedim biraz da), bal ve iki dlm ekmek (ara Öğün nasıl olduysa artık böyle:-(akşam da yemedim tabi ki:-* ha bir de karaman da hacı lokuru dedikleri gevrek tarzı i şey var,tadi çok güzel,b i avuca yakın da onu yedim
@katre-i dem kaptanim,bal yemem caiz mi???hurma kesmedi:-(
teşekkür ederim canım en azından açık büfe kahvaltıyı telafi etmişimdirmaşallah süpersin canım,bende yarın ve perşembe başlamayı düşünüyorum, ilk defa detoks yapıcam
günaydın arkadaşlar,
breeze3535 , R RoseAnge , @yolcukardelen ben bu hafta spor v.s yapamıcam kızlar
dün akşam fizik tedaviye başlandı belim için 20 seans sürecek
fizyoterapist fazla bastırarak yaptı sanırım, sağ tarafım ayak parmağıma kadar uyuştu, zor eve geldim,
bugün uyarıcam onu, kendimi iyi hissedersem inşallah tekrar başlıcam
leslie, mezdeke, step ben bunları severek yapıyorum çünkü
teşekkür ederim canım en azından açık büfe kahvaltıyı telafi etmişimdirkolay gelsin canım beni ikinci gün zorladı onun dışında iyiydi son üç kilo kaldı ama artık çok zor gidiyor bende
geçmiş olsun canım dikat et kendine..yürüyüş yapsan peki olmaz mı ki eğer yapmak istiyorsan en uygunun sana hangisi ise onu yap zorlama kendini
teşekkür ederim canım en azından açık büfe kahvaltıyı telafi etmişimdirkolay gelsin canım beni ikinci gün zorladı onun dışında iyiydi son üç kilo kaldı ama artık çok zor gidiyor bende
geçmiş olsun canım dikat et kendine..yürüyüş yapsan peki olmaz mı ki eğer yapmak istiyorsan en uygunun sana hangisi ise onu yap zorlama kendini
gayet güzel canım suyu biraz daha arttırabilirsen iyi olur canım ... akşamdan suya ceviz koymayı duyar oldum denemedim hiç yararı var mı canımdünkü menümü yazmayı unutuyordum
akşamdan 1 bardak suya 1 tane ceviz
bir bardak ta 1 tane kayısı koydum
sabah kalkınca 2 sini de yedim içtim
kahvaltı: 1 dilim ekmek
5 tane zeytin, 1 kk peynir, 3 tane çeri domates
öğle : 1 porsiyon nohut yemeği, 3 kaşık yoğurt ( ekmek yok )
akşam: 6 kaşık bezelye , 2 kaşık pilav, 1 bardak komposto
gün içinde toplam 2 lt su içtim , spor yapamadım belim yüzünden
o zman hiç yapma canım kendini zorlama düzelince zaten yaparsın mezdeke yapcaz daha kurtuluş yokyok canısı hiç birini yapamıyorsun, ayağımın üstüne basamadığım için , yapamıyorum,
düzelince full time devam inşallah,
çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?