Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah: 1 tam buğdaylı lavaş içine 2 dilim beyaz peynir +domates+ marul
ara: 1 incir
öğle: 1 kalın dilim ananas+ 4 yk yoğurt
Teşekkürler canım BeğenmeNe sevindim içim rahatladı valla gören beğendi.kaptanımızı görmeyince merak ettim sadece misafirlikte zor tabi olsun dönünce iyice tanışırız:))kimyagerim sen burdan mezun olup hamile mi kaldın nası olduOyyy oyyy zor isler Allah kolaylık versin. Bende martta halettim boya temizlik islerini daha da agirlasmadan.
Çok güzel canim güle güle kullanan.
Canim aafiyet olsun. Tabiki arada yiyeceğiz ama sonrasında dengelemek önemli. Yarinda biraz hafif atlar yada spora agirlik ver biraz daha..
Canim ssuyun içine limon dilimleyip ararsan emin ol daha rahat ve çok su icersin. Su içmek çok önemli. Havalarda isiniyor vücudunu susuz birakma.
Aynen canimm
Superrrrrr :))
Cok guzel canimm. Vucut sisligin indi mi biraz daha? Daha iyi misin?
Supersinizzzzz, gelsin sporlar gitsin kilolar :)))
Canim kaptanimiz Rizede kayinvalidesinin yaninda yaklasik 3-4 haftadir. Bu ay sonu donecek. O zaman eskisi gibi daha aktif olur. 15 aylik bi oglu var :)) normalde gida muhendisi ama bebis emiyor, emmeyi biraktiktan sonra is hayatina geri donecek
Niye pekmezle süt anlamadım canımKızlar akşam yemeğinde önce 5 kaşık yoğurt şimdide 1 bardak süt ve 1 tk pek mez
Menün çok karışık geldi bana 2 tane lavaş var meyve mi çok olmuş sanki hem herşey var hem hiç bişey yok gibiAra 1 küçük kase kuruyemiş kuru meyve karışımı
Ara yarım dilim ananas
Akşam 4 yk et sote + 1 tam buğdaylı lavaş + yoğurt + salata + 1 tane fıstık ezmeli bisküvi
Ara yarım çb leblebi + 1 kuru erik
3 lt su + 30 dakika. Julian Michael 30 Day shred egzersizi yeni başladım
Cok guzel canimm. Vucut sisligin indi mi biraz daha? Daha iyi misin?
R RoseAnge nerdesin canım leslie den sonra kayboldun gözlerim seni aradı bizim bir rakibimiz daha olacaktı sanki nerde ki acep L littlelamp nerdesin rakibem
Spor kolayda ruhunu kim incitti Ayşem noldu sana regli olcaksan o mod bendede oluyo ama başka bişeye anlayabilirsiniz canım biz burda sadece kilo vermek için bulunmuyoruz bence hepimiz kadınız dilimizden derdimizden yine biz anlarız demi@Ses35 valla bende bayıldım sporuna.maşallah darısı başımıza :) gerçi ben yürüyüşe ok derim ama mekik 100 tane mümkün değil.
Sağolun desteginiz için canlar.inanin içim içimi yedi oglenden beri.yediğim burnundan geldi kendi kendime. Akşam yemeği için yeni acıktım. Biraz gec bi saat ama karbonhidrat almadan atladım çok şükür. 1 domates. 1 salatalık. 2 sap nane ve reyhan.5 zeytin. 1 tatlı k.reçel. yarım bardak yağsız süt.
Bugunluk bu kadar benden.
Sinirlerim harap olmuş benim.sebepsiz yere 1 saat ağladım az önce. Durduramadim kendimi.fazlaca hemde fazla fazla yoruldum bu aralar. Hem ruhen hem bedenen çöktü sistemim sanırım. Yarın daha sakin, daha az insanla muhatap olduğum ,cocuklarimdan başka kimsenin benden bişey istemediği bir gün olmasını diliyorum Rabbim den. Bana ne ya senin derdinden bi defol git deme modundayim çünkü.![]()
@Ses35 valla bende bayıldım sporuna.maşallah darısı başımıza :) gerçi ben yürüyüşe ok derim ama mekik 100 tane mümkün değil.
Sağolun desteginiz için canlar.inanin içim içimi yedi oglenden beri.yediğim burnundan geldi kendi kendime. Akşam yemeği için yeni acıktım. Biraz gec bi saat ama karbonhidrat almadan atladım çok şükür. 1 domates. 1 salatalık. 2 sap nane ve reyhan.5 zeytin. 1 tatlı k.reçel. yarım bardak yağsız süt.
Bugunluk bu kadar benden.
Sinirlerim harap olmuş benim.sebepsiz yere 1 saat ağladım az önce. Durduramadim kendimi.fazlaca hemde fazla fazla yoruldum bu aralar. Hem ruhen hem bedenen çöktü sistemim sanırım. Yarın daha sakin, daha az insanla muhatap olduğum ,cocuklarimdan başka kimsenin benden bişey istemediği bir gün olmasını diliyorum Rabbim den. Bana ne ya senin derdinden bi defol git deme modundayim çünkü.![]()
Olsan dert olmasan dert sınırlı gün neyse kiher geçen gün daha iyi hissediyorum
Şişlikte geçiyor
Hayırlısıyla tamamen bitsede kurtulsam
Regli yapar bana belki öyle bişeydir canımBuradayım
Bu iki gündür bir yorgunluk var bende ama hayırlısı
Evet L littlelamp yok ama o geceleri geliyor sanırım
R RoseAnge nerdesin canım leslie den sonra kayboldun gözlerim seni aradı bizim bir rakibimiz daha olacaktı sanki nerde ki acep L littlelamp nerdesin rakibem
Bilemiciğim artık iyi olan kazansınBu hafta bence çekişmeli geçeceğe benziyor
Herkes çok hevesli![]()
Canım aslında meyve çok yok öğle yemeği yerine bitanesi bi yarında arada yedim.evet canım ekmeğim bitti alamadım da lavaş yedim ama tam buğdaylı olunca sorun olmaz Die düşünmüştümMenün çok karışık geldi bana 2 tane lavaş var meyve mi çok olmuş sanki hem herşey var hem hiç bişey yok gibi
Dağınık olmuş sanki menün ondan bana öyle geldi heralde ama lavaş ekmek gibi değil bildiğim kadarıyla kalorisi 2-3 dilim ekmeğe denk geliyor t.buğday olması sadece gi etkiler kaloriyi etkilemiyor canımCanım aslında meyve çok yok öğle yemeği yerine bitanesi bi yarında arada yedim.evet canım ekmeğim bitti alamadım da lavaş yedim ama tam buğdaylı olunca sorun olmaz Die düşünmüştüm
Canım benim iyileşte sen de yaparsın üzülmeValla en çok yürüyüş ve mekik e bayıldım. Kiskandim valla ne yalan söyleyeyim
Evet yaaAyyy telden çoklu alinti yapmak ne kadar da zorama basardim
Heeeyyy mezdekeciler nerdesiniz bu hafta mezdeke yok mu![]()
Onun da üstesinden gelirsin canım çoğu gitmiş azı kalmisAynen canım en zor kısmı
Canım benim pekmezdeki demir yogurttaki kalsiyumun emilimini zorlaştırıyor diye biliyorum yine de konuya hakim arkadaşlara bi sor ve bir arada kullanma benceKızlar akşam yemeğinde önce 5 kaşık yoğurt şimdide 1 bardak süt ve 1 tk pek mez
Ohh afiyet olsun,olsun da bu yemeği kacta yedin canım?6dan onceyse belki kurtarır ama 6civarinda ise çok gelebilir,spor yapıp yatmadan yakmaya çalışAra 1 küçük kase kuruyemiş kuru meyve karışımı
Ara yarım dilim ananas
Akşam 4 yk et sote + 1 tam buğdaylı lavaş + yoğurt + salata + 1 tane fıstık ezmeli bisküvi
Ara yarım çb leblebi + 1 kuru erik
3 lt su + 30 dakika. Julian Michael 30 Day shred egzersizi yeni başladım
biri beni mi cagirdiiBilemiciğim artık iyi olan kazansın![]()
Tamam canım çok teşekkürler bilmiyordum öyle olduğunu dikkat edicem ve en kısa zamanda ekmek yapıcamDağınık olmuş sanki menün ondan bana öyle geldi heralde ama lavaş ekmek gibi değil bildiğim kadarıyla kalorisi 2-3 dilim ekmeğe denk geliyor t.buğday olması sadece gi etkiler kaloriyi etkilemiyor canım
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonraCanım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme
Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım