100 fazla yapacakmışız 300 ip atlamaSelam kızlar Ayy ne çok yazmışsınız 300 küsür mesaj okuyup ancak yazabiliyorum :)
Spor ödevini yeni okudum bende bugün yaparım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 fazla yapacakmışız 300 ip atlamaSelam kızlar Ayy ne çok yazmışsınız 300 küsür mesaj okuyup ancak yazabiliyorum :)
Spor ödevini yeni okudum bende bugün yaparım inşallah
yok yok ben yaparım bugün hatta derse zıplaya zıplaya giderimDün yapmayanlar +100 yapıyorlar canım
Eksik gelmeyin
Bugünde yapmazsan yarın + 200
Senin sayende tüm arkadaşlara duyurayim
Hoşbuldummmmm inşallah canım farklı insanları daha yakından tanıyabileceğiz böylece :)@MiuLego hoşgeldin her yerde karşılaşıyoruz ne güzel kulüp takımları kaynaştıracak gibi hissediyorum![]()
Bizde ip atlarken böyle tişört mü giysek
Aksama anca eve gidebilirsin yazar artikBizde ip atlarken böyle tişört mü giysek![]()
Dün tam zıplıyorum kızım aradıyok yok ben yaparım bugün hatta derse zıplaya zıplaya giderim![]()
Hiç fena olmazBizde ip atlarken böyle tişört mü giysek![]()
Benim annemlerde samsunda. ah ozlemisim bile.Samsundayim canmlarim.bütün gece pert oldum.çocuklarla cok zor oldu ama geldim.çok şükür.
Ay sorma valla keşke dün görseydim =))100 fazla yapacakmışız 300 ip atlama![]()
Ama gidemem herhalde öyle terlediğimi hatırlanıyorumAksama anca eve gidebilirsin yazar artik![]()