• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Katılımda çok düşüş var kızlar herkes ustune dusen görevi yapsın lütfen iki msjla olmaz bu iş kurallar diye dayatmak istemiyorum ama bu şekilde yürümez bu iş ikinci Sadi kart diskalifiye sebebi unutmayın
Sanırım bu hafta ben ikinci sarı kartımı alcam msj yüzünden :/

Dün ki menümü yazayım.
Kahvaltı
2 haslanmış yumurta

öğle
1 ayran

ara
1 elma

aksam
1 kucuk tabak kavurma
salata

ara
1 bardak sut

spor yoktu
su 2 litreden fazla

kızlar yoğurt kürünü diyete ilk başladığım zamanlar yapıyordum ama tadını pek sevemiyorum diye ne zamandır yapmadım. Tadı aslında fena değil suyla gidiyor. Denesek mi beraber
Ben de denemeyi düşünüyorum. Baharatları alabilirsem bu akşam yapılan. Yalnız ben her gece yenmesi gerek diye biliyordum. Senin yazında sadece haftada 2 kez diyor ??

Kızlar az sonra geleceğim koşu bandını biraz fazla temizlemiştir bozdum uğraştım yapamadim eşimde yapamazsa servis cagiracagiz uff iş çıkardım sabahtan beri basıma

Günaydı:KK1:n kizlar ben bikac gun fazla gelemeyebilirim ruzgar grip olmus ates oksuruk hapsirik huysuzluk hepsi bi arada
Geçmiş olsun canım, hemen ıhlamur takviyesine başla. Bir de tabii druna sor ama ben kızına geçen kıştan beri balık yağı şurubu veriyorum. Masallahi var, grip falan çok hafif atlatıyor.

Ben de denemeyi düşünüyorum. Baharatları alabilirsem bu akşam yapılan. Yalnız ben her gece yenmesi gerek diye biliyordum. Senin yazında sadece haftada 2 kez diyor ??
Baharatlar evde var sizinle birlikte bende başlayım. Hergün mü hafta da iki gün mü yapalım ?

Herkese selaaam. Kızımı uyuttum, limonlu havuzların ve yeşil çayını aldım.
Kızlar ben bu hafta fena azimliyim. Grup içi yarışma rakiplerin kimler bilmiyorum ama, korkunç bendeeeeen :KK66:
Bu hafta kılı verme rekoru ben de olacak. 3 gundur ağzıma ekmek, makarna, pirinç, tatlı surmedim :KK66:

Kızlar az sonra geleceğim koşu bandını biraz fazla temizlemiştir bozdum uğraştım yapamadim eşimde yapamazsa servis cagiracagiz uff iş çıkardım sabahtan beri basıma

Oy bebişle birlikte bi de ona mı uğraştın. İnş eşin hallederde kafandan sorunu kalkar gider.

Herkese selaaam. Kızımı uyuttum, limonlu havuzların ve yeşil çayını aldım.
Kızlar ben bu hafta fena azimliyim. Grup içi yarışma rakiplerin kimler bilmiyorum ama, korkunç bendeeeeen :KK66:
Bu hafta kılı verme rekoru ben de olacak. 3 gundur ağzıma ekmek, makarna, pirinç, tatlı surmedim :KK66:
Oh maşallah nazar değmesin.
Bende yarın saf protein günü yapayım. regl ödemini atayım hiç yoktan.

Baharatlar evde var sizinle birlikte bende başlayım. Hergün mü hafta da iki gün mü yapalım ?
Tarifi veren @keskee idi. Burada da bu kuru yapan arkadaşlar mutlaka vardır. Tecrübeli arkadaşlar kaç gün yenmeli bu kur? Bakalım onlardan gelecek cevaba gore karar verelim. Ben ancak akşam eşim gelince alabilirim baharatları.

Tarifi veren @keskee idi. Burada da bu kuru yapan arkadaşlar mutlaka vardır. Tecrübeli arkadaşlar kaç gün yenmeli bu kur? Bakalım onlardan gelecek cevaba gore karar verelim. Ben ancak akşam eşim gelince alabilirim baharatları.
zencefili kekte severim de yoğurt içinde tadı çok kötü olmaz heralde iki kaşık hemencik yutuveririz :D

Oh maşallah nazar değmesin.
Bende yarın saf protein günü yapayım. regl ödemini atayım hiç yoktan.
Vallahi bu kez azınlığın canım. İse başlamadan bu kilolar gitmeli. Hafta sonu kendime mont alacaktım güya. Beğendiğim hiçbirşeyi içine sigamadim, yakışmadığını da zaten. Kendime çok kizdim. Doğumdan sonra 2 yıldır esofmanla geliyorum resmen. Kararliyim, bu kilolar gidecek

Vallahi bu kez azınlığın canım. İse başlamadan bu kilolar gitmeli. Hafta sonu kendime mont alacaktım güya. Beğendiğim hiçbirşeyi içine sigamadim, yakışmadığını da zaten. Kendime çok kizdim. Doğumdan sonra 2 yıldır esofmanla geliyorum resmen. Kararliyim, bu kilolar gidecek

İznin ne zaman bitiyor tatlım. Azimli olunca gider kilolar elbet. Kendi adıma ben çok salıyorum. Hala diyet pskolojisine giremedim.

İznin ne zaman bitiyor tatlım. Azimli olunca gider kilolar elbet. Kendi adıma ben çok salıyorum. Hala diyet pskolojisine giremedim.
Yil sonunda ise basliyorum. Ben de bir turlu diyet psikolojisine girememistim, ustune hastalandim, annemler geldi falan derken, hep ipin ucunu kaciriyordum. Ama haftasonu kendimi cok paspal ve kotu hissedince gaza geldim ;) kizim artik buyuyor, fit bir annesi olsun ;)

Yil sonunda ise basliyorum. Ben de bir turlu diyet psikolojisine girememistim, ustune hastalandim, annemler geldi falan derken, hep ipin ucunu kaciriyordum. Ama haftasonu kendimi cok paspal ve kotu hissedince gaza geldim :KK66: kizim artik buyuyor, fit bir annesi olsun :KK66:
bi de genç kız yetiştireceksin. Sen fit ve sağlıklı ol ki örnek alsın. Ve bende bunu düşünerek gaza geleyim en iyisi:)
Yıl sonuna daha var baya yol kat edebilirsin.
Benimde nişanlımın abisinin düğünü var şubat başında. O güne dek zayıflayayım ki stilettolarla rahat rahat ayakta durabileyim :D:D

bi de genç kız yetiştireceksin. Sen fit ve sağlıklı ol ki örnek alsın. Ve bende bunu düşünerek gaza geleyim en iyisi:)
Yıl sonuna daha var baya yol kat edebilirsin.
Benimde nişanlımın abisinin düğünü var şubat başında. O güne dek zayıflayayım ki stilettolarla rahat rahat ayakta durabileyim :KK70::KK70:
Vallahi canim sirf kizima kotu ornek olmamak icin, 15 yildir ictigim sigarayi bile biraktim, umarim zayiflayabilurim de. Zaten bu kililarin cogu sigara sonrasi..
Ouuuv evet dugunde gozler senin de uzerinde olacagindan, zayiflamak sart :KK66:
Senin hedefin kac kilo?
Senin dugun ne zaman ?

Vallahi canim sirf kizima kotu ornek olmamak icin, 15 yildir ictigim sigarayi bile biraktim, umarim zayiflayabilurim de. Zaten bu kililarin cogu sigara sonrasi..
Ouuuv evet dugunde gozler senin de uzerinde olacagindan, zayiflamak sart :KK66:
Senin hedefin kac kilo?
Senin dugun ne zaman ?
su an 81.8 falanım hedefim 58_62 arası hangi kilo hoşuma giderse. Boyum 170 .
Bizim düğün belirsiz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlımın iş değiştirip benim şehrimde uygun bir iş bulmasına bağlı ne yazık ki.. Gerçi gelecek ne getirecek belli olmaz nasip.
Evet gözler üzerimde olur çünkü nişanda çekirdek aile dışında kimse yoktu düğünde tüm aileyi ilk defa görcem. Zayıflamalıyım kesinlikle.

su an 81.8 falanım hedefim 58_62 arası hangi kilo hoşuma giderse. Boyum 170 .
Bizim düğün belirsiz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlımın iş değiştirip benim şehrimde uygun bir iş bulmasına bağlı ne yazık ki.. Gerçi gelecek ne getirecek belli olmaz nasip.
Evet gözler üzerimde olur çünkü nişanda çekirdek aile dışında kimse yoktu düğünde tüm aileyi ilk defa görcem. Zayıflamalıyım kesinlikle.
Gelin gorucuye cikacak desene ;)
İnsallah gonlunuze gore olur canim, olsun siz simdi nisanliligin tadini cikarin ;) ayy guzel heyecanlar bunlar. Biz artik eskimisiz, hayal meyal hatirliyorum ben ;) ;)
Masallah senin boyun uzunmus. Yanlis hatirlamiyorsam eski yuzucuydun degil mi. Senin vucudun zaten sekillidir. 30 lu yaslara gelmeden once metabolizma cok daha hizli. Kisa zamanda verirsin sen kilolari. Dugununde salina salina gezersin ;)

Back
X