Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı günler hayırlı cumalar canlar nasılsınız misafirlerimi gönderdim.Pazartesi geri dönmeyi düşünüyorum .

Maşallah bu hafta çok güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum .

Hayırlı günler hayırlı cumalar canlar nasılsınız misafirlerimi gönderdim.Pazartesi geri dönmeyi düşünüyorum .

Maşallah bu hafta çok güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum .
Iyim canim..2,8 kilo sonra mezun olcam inşallah...sen nasilsin ..

Ooo süper valla az kalmış hedefine bende iyiyim çok şükür biraz kilo aldım ama düzene girince verecegime inaniyorum
Ben if diyetine başladim bence zaman ksybetmeden sende başla..o düzene beslenmeye okadar alişirsinki sağliksiz olan hiç birşey canin cekip yemezsin

Tebrikler arkadaşlar çok güzel kişolar vermiişsiniz bende dönüyorum aranıza inşallah çocuklar uzun zamandır hastaydı biri iyileşse diğeri hastalanıyor bende çöktüm artık kilom 2 haftadır sabit 70 kilo çıktım bugün benim hedefim de de listeye girmek var o zaman daha iyi olacakmış gibi geliyor

Öncelikle Çok geçmiş olsun canim...listeye girmen için biraz daha gayret edersen başarirsin...ve bol paylaşim..özelikle menülerini burda paylaşmayi ihmal etme

selam kızlar
Çok güzel eksiler görmüşsünüz tebrik ederim
moni nasılsın canım? Keyifler nasıl?
sara_28 bu haftaki yüzden çok iyi.. keyifler nasıl? Fazlalıklardan kurtulmak sana eminim çok iyi geliyordur. Ben tedavilerle gelen yükten kurtulunca yeniden doğmuş gibi oldum sıra sende :)

Teşekkür ederim canım evet kilo verip hafiflemek çok iyi geliyor

*** 10. Takım 659. ETAP ***

Nezesali (56,4/56,1/-0,3/%0,53)
moni (107,0///%)
perihan00 (59,2/57,8/-1,4/%2,36)
Ekrl (64,3/63/-1,3/%2,02)
sara_28(81,0/78,5/-2,5/%3,09)
gezegenfeza(76,5/75,3/-1,2/%1,56)
Antepia27 (125,0/122,3/-2,7/%2,16)

10. Takım Ortalaması:%

takim için:

2evlatanası (69,9)Yeni üye, bt: 8 aralık bk:73 h: 59
efser(94,9/?)606. etapta 85,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
baby_cat(74,5)
reklam(67,5)b.t: 13 ocak b.k:68 h:59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…