- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aceba bol maydanoz ve marul yemeklenmi denesen..bana iyi geliyor ..üzerinede limon suyu güzel gidiyor kahvatidaMeyva yasak malesef
Içinde meyva olan bitki çayı bile içmiyorum.
O yüzden zorlanıyorum.
Yoksa evde kayısıda var, kuru erikde var
Salatayı fazla yaparsam sabah kahvaltiyada yiyorum.Aceba bol maydanoz ve marul yemeklenmi denesen..bana iyi geliyor ..üzerinede limon suyu güzel gidiyor kahvatida
geçmiş olsun canımKaptanım bu ara biraz yoğundum kızım geldi yeme düzenemiz biraz aksadı karbohitratlı yiyecekler hayliyle ağırlıkta oldu
kilo almadım ama tabi veremedimde. Bu arada deprem de yakaladık o da bizi bayağı etkiledi
rabbim gönlünüze ferahlık versin canımİyiakşamlar hanımlar hepinize ayrı ayrı yazamadım kusura bakma yın tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızımın bugün boşanma sı gercekleşti Allah herkese hayırlısı nı nasip etsin inşallah herkesi iyilerle karşılaştır sın
Bugün gördüğünüz üzere saçma sapan bir gün oldu diyet açısından ama zor günler geçiriyorum ne moralim var ne huzurum yinede kendimi bırakmamaya çalışıyorum
Aminnnn canım benim cümlemizin gönlüne inşallahrabbim gönlünüze ferahlık versin canım
Meyva yasak malesef
Içinde meyva olan bitki çayı bile içmiyorum.
O yüzden zorlanıyorum.
Yoksa evde kayısıda var, kuru erikde var
Hayirli bereketli Cumalar cümleten..
Bugün inşallah hepimiz güzel bildirimler yapariz bende bildirimimi yapim hemen umutmadan sonra namazimi kilip çocuklari okula götürceğim.
Geçen Cuma...59,2
Bugün.....57,8
Giden.....1,4
Yüzdem ...%2,36..
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim herkesin gönlündeki yüreğindeki güzellikleri nasip etsin
Gecen cuma. 64.3
Bugün. 63
Eksi 1.300
Önümüzdeki hafta hedefim artık 62 leri görmek
Tebrikler canım benim maşallah Süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?