Siz hangi şehirde yasiyorsunuzDiyete devamgeldiğimde kimse olmayınca bende gidiyorum
diyetisyenim andinasyon başlatı depremden sonra ara verdik cumartesi tekrar başlıyoruz
MalatyaSiz hangi şehirde yasiyorsunuz
Ben Bi kaç gün dür giremiyorum ama yemek filan kalmadı zaten iştah yok tam güzel bir eksi görücem inşallahListede ki hanımlar, yarın inş güzel bir eksi ile gelicem.sara_28 Gulhan1 ve gezegenfeza nın da çok güzel eksiler göreceğini biliyorum, menülerinden ve azimlerinden. N nezesali Nergis 35 ve @Antepia27 sizler de bugün azami dikkat edin lütfen ve yarın eksiyle gelin, takımımız güzel bir derece yapsın.
dün de dediğim gibi asla sabit ve artı istemiyorum.
Allah gönlünüze göre versin inşallahİyiakşamlar hanımlar hepinize ayrı ayrı yazamadım kusura bakma yın tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızımın bugün boşanma sı gercekleşti Allah herkese hayırlısı nı nasip etsin inşallah herkesi iyilerle karşılaştır sın
Sizede geçmiş olsunKaptanım bu ara biraz yoğundum kızım geldi yeme düzenemiz biraz aksadı karbohitratlı yiyecekler hayliyle ağırlıkta oldu
kilo almadım ama tabi veremedimde. Bu arada deprem de yakaladık o da bizi bayağı etkiledi
Sagol canım benim cümlemizin gönlüne göre versin Allah razı olsunAllah gönlünüze göre versin inşallah
Üzüldüm canım
Saracağım, sayende yağlı kahve içiyorum, banamısın demiyor.
Salataya zeytinyağı ve keten tohumu ekliyorum, gene yok.
Magnezyum sülfat içsem iyi gelecekde, oda midemi bulandırıyor.
Son çare geçen hafta sinameki otu ısmarladık.
Dün salatama koydum.
Bugünde koyacağım
İyiakşamlar hanımlar hepinize ayrı ayrı yazamadım kusura bakma yın tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızımın bugün boşanma sı gercekleşti Allah herkese hayırlısı nı nasip etsin inşallah herkesi iyilerle karşılaştır sın
Aminnnn canım benim sagolasınCanım üç dört tane kuru kayısı ve kuru eriği akşamdan sıcak suya bırak sabah aç karnına erikleri ve kayısıyı ye suyunu da iç bir saat kadar bişey yeme işr yarayacaktır emin ol
Üzüldüm canım haklarında hayırlısı olsun Allah sabır versin size
Aminnnn canım benim sagolasınCanım üç dört tane kuru kayısı ve kuru eriği akşamdan sıcak suya bırak sabah aç karnına erikleri ve kayısıyı ye suyunu da iç bir saat kadar bişey yeme işr yarayacaktır emin ol
28 ay bittiKaç aylık oldu
Sabah kahvaltısında bende süt ve granola tüketiyorum. Çok iyi bir hamle olmuş hem tokluk hissi veriyor hem sağlıklı hemde tuvalete çıkma sıklığınızı düzenliyor.Granola yaptım sabah kahvaltım süt ve granola olacak bundan sonra
Meyva yasak malesefCanım üç dört tane kuru kayısı ve kuru eriği akşamdan sıcak suya bırak sabah aç karnına erikleri ve kayısıyı ye suyunu da iç bir saat kadar bişey yeme işr yarayacaktır emin ol
Ohoo emzirme olayı bitti demekki.28 ay bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?